Рецепт Стерлядь фарширована

Рецепт Стерлядь фарширована
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
стерлядь фарширована — ще один рецепт в скарбничку рецептів приготування стерляді. Рецепт досить простий, проте стерлядь, приготована таким способом, виходить дуже смачною. рекомендую!

опис приготування:

Рецепт з'явився на світло при банальних обставин: знайомий рибалка припер величезна кількість стерляді, з якої терміново треба було щось приготувати. В результаті, крім супу і заливного, була приготовлена ​​фарширована стерлядь, запечена в духовці. Треба сказати, блюдо скористалося успіхом, тому рецептом із задоволенням ділюся з вами.

Удачі в приготуванні!


  • стерлядь— 3 штуки
  • Гриби білі свіжі— 1 кілограм
  • Мал— 1 Склянка
  • Цибуля ріпчаста— 3 штуки
  • майонез— 2 Ст. ложки
  • Масло оливкове— 1 Ст. ложка
  • зелень— — За смаком
  • сіль, перець— — За смаком
стерлядь фарширована - фото крок 1 Отже, поїхали. Насамперед потрібно, природно, помыть и выпотрошить нашу рыбку, очистить от плавников и прочих ненужных деталей. Не пренебрегайте этим пунктомчем качественнее обработаете, тем блюдо получится вкуснее.

стерлядь фарширована - фото крок 2 Выпотрошенную рыбку смазываем оливковым маслом, натираємо сіллю і перцем. Викладаємо рибу на деко, застелений фольгою.

стерлядь фарширована - фото крок 3 Тем временем белые грибы обжариваем с мелко нарезанным луком — буквально 3-4 хвилини.

стерлядь фарширована - фото крок 4 Затем смешиваем обжаренные белые грибочки с отваренным рисом. солимо, перчим, пробуємо на смак — начинка должна сама по себе быть вкусной.

стерлядь фарширована - фото крок 5 Малово-грибной смесью фаршируем нашу стерлядь.

стерлядь фарширована - фото крок 6 Теперь аккуратненько переворачиваем рыбу — так, чтобы брюшко с начинкой было внизу. Сверху смазываем рыбу тонким слоем майонеза (краще — домашнього).

стерлядь фарширована - фото крок 7 Відправляємо деко в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо до готовності — це близько 40 хвилин.

стерлядь фарширована - фото крок 8 Готовую рыбку посыпаем зеленью и подаем к столу. Гарнір не потрібен, ведь в брюшке у стерляди — рисова начинка. Готово!

Подібні рецепти

Фарширована абрикосами курка «індус»

Стерлядь в духовці цілком (простий рецепт)

Рецепт приготування оригінального індійського страви з курки фаршированої абрикосами. опис приготування: 1. Процідити тайський соус через сито. Промити курячу грудку, підсушити і зробити отвори в вигляді кишені (для фарширування). Заповнити отвори овочами (на свій розсуд) і соусом. Закріпити в...

Фарширована форель в тесті

Фарширована форель в тесті

Фарширована форель в тесті - це відмінний варіант основного блюда на святковий стіл. Дуже красиве в оформленні, а на смак просто божественно. Спробуйте це блюдо, і ваші гості будуть в захваті! опис приготування: Фарширована форель в тесті, блюдо з яким доведеться повозитися, цей варіант з розр...

Фарширована гомілку курки з грибами

Фарширована гомілку курки з грибами

Незвичайне і неймовірно смачна страва — фарширована гомілку курки з грибами в домашніх умовах. Ніжки можна приготувати на святковий стіл і вибрати в якості начинки улюблені інгредієнти. опис приготування: Курячі фаршировані гомілки виходять не тільки напрочуд гарними, але і неймовірно смачним...

Фарширована курка грибами та гречкою

Фарширована курка грибами та гречкою

Цей простий рецепт фаршированої курки грибами і гречкою можна вважати класичним, адже така начинка у нас найпопулярніша, її використовують частіше за інших, давайте і ми приготуємо це відмінне блюдо. опис приготування: Не всі господині знають, як зробити фаршировану курку грибами та гречкою, а...

Фарширована курка по-італійськи

Фарширована курка по-італійськи

яскрава, соковита, шалено ароматна курка виходить за цим рецептом! Сонячна і пряна, як сама Італія! Якщо ви чекаєте гостей, неодмінно приготуйте таку курку, і море захоплення і захоплення вам гарантовано! опис приготування: В Італії прийнято додавати в фарш для птиці окіст або шинку, пряні ко...