Рецепт Стіфадо з яловичини
Стіфадо з яловичини — грецьке спекотне, яке гаситься з луком. Блюдо подається з рисовим або картопляним гарніром. Одним словом — варто один раз спробувати стіфадо і ви полюбите його надовго!
опис приготування:
Перед вами — простий рецепт приготування стіфадо з яловичини. Не можна сказати, що блюдо готується легко і швидко, Проте — кінцевий результат чудовий! М'ясо виходить соковитим, ніжним і ароматним за рахунок спецій і приправ. По бажанню, приготуйте до стіфадо свій улюблений гарнір. Гарного вам дня!
- яловичина— 1 кілограм
- часник— 3 зубчики
- Цибуля ріпчаста— 3 штуки
- томати— 400 грам(у власному соку)
- Томатна паста— 1 Ст. ложка
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- Лимонний сік— За смаком
- петрушка— За смаком
- вино— 200 мілілітрів(сухе червоне)
- Винний оцет— 60 мілілітрів
- перець духмяний— 10 штук(горошин)
- гвоздика— 10 штук(бутонов)
- лист лавровий— 3 штуки
- орегано— 1 Чайна ложка
Змішайте вино і оцет. Перецьь горошком і гвоздику товчемо в ступці і додаємо до вина.
М'ясо ріжемо середніми шматочками і кладемо в маринад на кілька годин. Тим часом, ріжемо кожну цибулину на 4 частини.
У каструлі з товстим дном розігрійте 1 ст.л. рослинної олії. обсмажуємо цибулю 5 хвилин, додаємо томатну пасту і готуємо ще хвилину. кладемо томати (розім'яті) разом з соком. Також додаємо м'ясо з маринадом і заливаємо зверху гарячою водою, щоб покрити вміст каструлі. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо 1 годину або трохи більше, до м'якості м'яса.
Подаємо страву до столу, полив його лимонним соком і присипавши подрібненою зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Стіфадо з яловичини з рисом
Не хотілося готувати до яловичини щось банальне і звичайне. І ось, після невеликого сеансу фантазії, народився рецепт картопляного пюре з блакитним сиром і часниковим маслом. Вийшло дуже навіть смачно. опис приготування: Приступимо до приготування оригінального гарніру до яловичини. Очистіть і...
Гаряче з яловичини
Гаряче з яловичини — ця страва, яке готується в стилі китайської кухні. М'ясо обсмажуємо з овочами і подаємо в соєвому соусі. Виходить дуже пряно, смачно і апетитно! опис приготування: Приготувати гаряче з яловичини з даного рецептом досить просто. Хоча потрібно зазначити, що доведеться затрат...
Диван з яловичини
Рецепт приготування неймовірно апетитних і смачних канапе в кращих традиціях британських поціновувачів м'ясних страв. опис приготування: Навіть якщо ви не голодні, вид цих канапе змусить ваші ніздрі затрепетати, а шлунок стиснутися в радісному передчутті. Яловичі канапе однаково гарні, смачні ...
Гуляш з яловичини з грибами
Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...
Гуляш з яловичини з картоплею
загул — національне угорське блюдо з м'ясом і обов'язково паприкою. На Кубані теж популярний гуляш з яловичини з картоплею. Я знаю його з дитинства і вважаю відмінним сімейним блюдом. Ситно і смачно! опис приготування: Гуляш з яловичини з картоплею готується довго. Якщо ви хочете, щоб яловичи...