Рецепт Стіфадо з яловичини

Стіфадо з яловичини — грецьке спекотне, яке гаситься з луком. Блюдо подається з рисовим або картопляним гарніром. Одним словом — варто один раз спробувати стіфадо і ви полюбите його надовго!
опис приготування:
Перед вами — простий рецепт приготування стіфадо з яловичини. Не можна сказати, що блюдо готується легко і швидко, Проте — кінцевий результат чудовий! М'ясо виходить соковитим, ніжним і ароматним за рахунок спецій і приправ. По бажанню, приготуйте до стіфадо свій улюблений гарнір. Гарного вам дня!
- яловичина— 1 кілограм
- часник— 3 зубчики
- Цибуля ріпчаста— 3 штуки
- томати— 400 грам(у власному соку)
- Томатна паста— 1 Ст. ложка
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- Лимонний сік— За смаком
- петрушка— За смаком
- вино— 200 мілілітрів(сухе червоне)
- Винний оцет— 60 мілілітрів
- перець духмяний— 10 штук(горошин)
- гвоздика— 10 штук(бутонов)
- лист лавровий— 3 штуки
- орегано— 1 Чайна ложка





Подібні рецепти

Плов з баранини по-узбецьки
сучасні господині, з метою економії свого часу, використовують побутову техніку нового покоління. Тому, я вам пропоную — рецепт чудового супу з яловичини в мультиварці. Спробуйте! опис приготування: Так як же зробити суп з яловичини в мультиварці? Насправді, нічого складного тут немає. Все що ...

Гарнір до яловичини
Не хотілося готувати до яловичини щось банальне і звичайне. І ось, після невеликого сеансу фантазії, народився рецепт картопляного пюре з блакитним сиром і часниковим маслом. Вийшло дуже навіть смачно. опис приготування: Приступимо до приготування оригінального гарніру до яловичини. Очистіть і...

Харчо з яловичини по-грузинськи
Харчо з яловичини по-грузинськи — ситний і ароматний м'ясний суп. Приготувати його зовсім нескладно. При приготуванні харчо ми будемо використовувати багато зелені, гострий перчик, помідори і рис. опис приготування: Харчо з яловичини по-грузинськи можна урізноманітнити волоськими горіхами. Для...

Суфле з яловичини на пару
Ніжне й ароматне суфле з яловичини на пару припаде до смаку вашій дитині, хоча можливо і ви з задоволенням з'їсте пару порцій цього смачного ласощі. опис приготування: Моя сестра використовувала цей простий рецепт суфле з яловичини на пару, коли її діти були зовсім маленькими, вона завжди готу...

Солонина з яловичини
Використання селітри в рецепті (нітрату калію) дозволяє отримати м'ясо рожевого кольору. Без селітри м'ясо виходить пурпурно-сірим, як на фотокартці. опис приготування: Солонина вважалася основним видом столового м'яса в Росії аж до 19 століття, без неї складно було уявити традиційну кухню і б...