Рецепт Стіфадо з яловичини

Рецепт Стіфадо з яловичини
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Стіфадо з яловичини — грецьке спекотне, яке гаситься з луком. Блюдо подається з рисовим або картопляним гарніром. Одним словом — варто один раз спробувати стіфадо і ви полюбите його надовго!

опис приготування:

Перед вами — простий рецепт приготування стіфадо з яловичини. Не можна сказати, що блюдо готується легко і швидко, Проте — кінцевий результат чудовий! М'ясо виходить соковитим, ніжним і ароматним за рахунок спецій і приправ. По бажанню, приготуйте до стіфадо свій улюблений гарнір. Гарного вам дня!

  • яловичина— 1 кілограм
  • часник— 3 зубчики
  • Цибуля ріпчаста— 3 штуки
  • томати— 400 грам(у власному соку)
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • Лимонний сік— За смаком
  • петрушка— За смаком
  • вино— 200 мілілітрів(сухе червоне)
  • Винний оцет— 60 мілілітрів
  • перець духмяний— 10 штук(горошин)
  • гвоздика— 10 штук(бутонов)
  • лист лавровий— 3 штуки
  • орегано— 1 Чайна ложка
Стіфадо з яловичини - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі промийте.

Стіфадо з яловичини - фото крок 2 Змішайте вино і оцет. Перецьь горошком і гвоздику товчемо в ступці і додаємо до вина.

Стіфадо з яловичини - фото крок 3 М'ясо ріжемо середніми шматочками і кладемо в маринад на кілька годин. Тим часом, ріжемо кожну цибулину на 4 частини.

Стіфадо з яловичини - фото крок 4 У каструлі з товстим дном розігрійте 1 ст.л. рослинної олії. обсмажуємо цибулю 5 хвилин, додаємо томатну пасту і готуємо ще хвилину. кладемо томати (розім'яті) разом з соком. Також додаємо м'ясо з маринадом і заливаємо зверху гарячою водою, щоб покрити вміст каструлі. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо 1 годину або трохи більше, до м'якості м'яса.

Стіфадо з яловичини - фото крок 5 Подаємо страву до столу, полив його лимонним соком і присипавши подрібненою зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Гарнір до яловичини

Стіфадо з яловичини з рисом

Не хотілося готувати до яловичини щось банальне і звичайне. І ось, після невеликого сеансу фантазії, народився рецепт картопляного пюре з блакитним сиром і часниковим маслом. Вийшло дуже навіть смачно. опис приготування: Приступимо до приготування оригінального гарніру до яловичини. Очистіть і...

Гаряче з яловичини

Гаряче з яловичини

Гаряче з яловичини — ця страва, яке готується в стилі китайської кухні. М'ясо обсмажуємо з овочами і подаємо в соєвому соусі. Виходить дуже пряно, смачно і апетитно! опис приготування: Приготувати гаряче з яловичини з даного рецептом досить просто. Хоча потрібно зазначити, що доведеться затрат...

Диван з яловичини

Диван з яловичини

Рецепт приготування неймовірно апетитних і смачних канапе в кращих традиціях британських поціновувачів м'ясних страв. опис приготування: Навіть якщо ви не голодні, вид цих канапе змусить ваші ніздрі затрепетати, а шлунок стиснутися в радісному передчутті. Яловичі канапе однаково гарні, смачні ...

Гуляш з яловичини з грибами

Гуляш з яловичини з грибами

Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...

Гуляш з яловичини з картоплею

Гуляш з яловичини з картоплею

загул — національне угорське блюдо з м'ясом і обов'язково паприкою. На Кубані теж популярний гуляш з яловичини з картоплею. Я знаю його з дитинства і вважаю відмінним сімейним блюдом. Ситно і смачно! опис приготування: Гуляш з яловичини з картоплею готується довго. Якщо ви хочете, щоб яловичи...