Рецепт Стіфадо з яловичини

Рецепт Стіфадо з яловичини
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Стіфадо з яловичини — грецьке спекотне, яке гаситься з луком. Блюдо подається з рисовим або картопляним гарніром. Одним словом — варто один раз спробувати стіфадо і ви полюбите його надовго!

опис приготування:

Перед вами — простий рецепт приготування стіфадо з яловичини. Не можна сказати, що блюдо готується легко і швидко, Проте — кінцевий результат чудовий! М'ясо виходить соковитим, ніжним і ароматним за рахунок спецій і приправ. По бажанню, приготуйте до стіфадо свій улюблений гарнір. Гарного вам дня!

  • яловичина— 1 кілограм
  • часник— 3 зубчики
  • Цибуля ріпчаста— 3 штуки
  • томати— 400 грам(у власному соку)
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • Лимонний сік— За смаком
  • петрушка— За смаком
  • вино— 200 мілілітрів(сухе червоне)
  • Винний оцет— 60 мілілітрів
  • перець духмяний— 10 штук(горошин)
  • гвоздика— 10 штук(бутонов)
  • лист лавровий— 3 штуки
  • орегано— 1 Чайна ложка
Стіфадо з яловичини - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі промийте.

Стіфадо з яловичини - фото крок 2 Змішайте вино і оцет. Перецьь горошком і гвоздику товчемо в ступці і додаємо до вина.

Стіфадо з яловичини - фото крок 3 М'ясо ріжемо середніми шматочками і кладемо в маринад на кілька годин. Тим часом, ріжемо кожну цибулину на 4 частини.

Стіфадо з яловичини - фото крок 4 У каструлі з товстим дном розігрійте 1 ст.л. рослинної олії. обсмажуємо цибулю 5 хвилин, додаємо томатну пасту і готуємо ще хвилину. кладемо томати (розім'яті) разом з соком. Також додаємо м'ясо з маринадом і заливаємо зверху гарячою водою, щоб покрити вміст каструлі. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо 1 годину або трохи більше, до м'якості м'яса.

Стіфадо з яловичини - фото крок 5 Подаємо страву до столу, полив його лимонним соком і присипавши подрібненою зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Суп з яловичини в мультиварці

Плов з баранини по-узбецьки

сучасні господині, з метою економії свого часу, використовують побутову техніку нового покоління. Тому, я вам пропоную — рецепт чудового супу з яловичини в мультиварці. Спробуйте! опис приготування: Так як же зробити суп з яловичини в мультиварці? Насправді, нічого складного тут немає. Все що ...

Гарнір до яловичини

Гарнір до яловичини

Не хотілося готувати до яловичини щось банальне і звичайне. І ось, після невеликого сеансу фантазії, народився рецепт картопляного пюре з блакитним сиром і часниковим маслом. Вийшло дуже навіть смачно. опис приготування: Приступимо до приготування оригінального гарніру до яловичини. Очистіть і...

Харчо з яловичини по-грузинськи

Харчо з яловичини по-грузинськи

Харчо з яловичини по-грузинськи — ситний і ароматний м'ясний суп. Приготувати його зовсім нескладно. При приготуванні харчо ми будемо використовувати багато зелені, гострий перчик, помідори і рис. опис приготування: Харчо з яловичини по-грузинськи можна урізноманітнити волоськими горіхами. Для...

Суфле з яловичини на пару

Суфле з яловичини на пару

Ніжне й ароматне суфле з яловичини на пару припаде до смаку вашій дитині, хоча можливо і ви з задоволенням з'їсте пару порцій цього смачного ласощі. опис приготування: Моя сестра використовувала цей простий рецепт суфле з яловичини на пару, коли її діти були зовсім маленькими, вона завжди готу...

Солонина з яловичини

Солонина з яловичини

Використання селітри в рецепті (нітрату калію) дозволяє отримати м'ясо рожевого кольору. Без селітри м'ясо виходить пурпурно-сірим, як на фотокартці. опис приготування: Солонина вважалася основним видом столового м'яса в Росії аж до 19 століття, без неї складно було уявити традиційну кухню і б...