Рецепт Вершковий грибний суп
Вершковий грибний суп — чарівна штука. їдоках здається, що над його приготуванням ви працювали не менше двох годин — настільки суп смачний. Але насправді приготувати його можна за дві секунди!
опис приготування:
Ця страва — ще одна моя кулінарна знахідка. Вперше приготувати вершковий грибний суп мені довелося приблизно рік тому — я чекала свого чоловіка з відрядження, його не було цілий тиждень, тому я хотіла приготувати щось більш оригінальне, ніж зазвичай. Порилася в інтернеті — і на одному італійському сайті знайшла рецепт вершкового грибного супу. спробувала приготувати — вийшла РІЧ!
мабуть, головна принада цієї страви полягає в наступному. Коли пробуєш його — здається, що готувати його було дуже складно, оскільки суп виходить дивно ніжний, приємний, смачний. Тому суп ідеально підходить для званого обіду — всі гості будуть думати, що ви сиділи над цією стравою протягом декількох годин. Але насправді приготувати такий суп взагалі нічого не варто — його приготування не забирає ні великої кількості часу, ні грошей, ні енергії!
цікаво? тоді — беріть простий рецепт вершкового грибного супу і топайте на кухню! Удачі в приготуванні!
- Вершкове масло— 4 Ст. ложки
- цибулина— 1 штука
- Лавровий лист— 2 штуки
- гриби свіжі— 600 грам
- спеції— 2 чайних ложки(чебрець, мускатний горіх, сіль, чорний перець)
- Вино біле сухе— 1/2 склянки
- бульйон курячий— 2 L
- вершки жирні— 3 склянки
- Цибуля зелена— 4 Ст. ложки(дрібно нарізаний)
Обсмажуйте протягом 5 хвилин на середньому вогні, помішуючи, поки цибуля не стане напівпрозорим.
Добавьте крупно нарезанные грибы. Я использовал шампиньоны и шиитаке, однако вы можете использовать любые грибы, які у вас є під рукою.
Жарьте грибы с луком еще около 5 хвилин на середньому вогні, поки гриби не стануть м'якими. Потім додайте спеції.
Теперь необходимо деглазировать кастрюлю — тобто, соскрести весь жир со стенок. Для этого добавьте в кастрюлю вино, перемешайте и выпаривайте в течение 2 хвилин на середньому вогні.
Вино начнет пениться — так і треба.
Теперь добавьте в кастрюлю куриный бульон (бажано — теплый или хотя бы комнатной температуры, но не холодный).
Сразу вслед за этим добавьте в кастрюлю сливки.
Доведіть суп до кипіння, после чего уменьшите огонь и варите еще 10 хвилин на повільному вогні без кришки. Спробуйте суп на смак, відрегулюйте на сіль і перець.
Сливочный грибной суп готов. Дайте йому настоятися під кришкою 5-10 хвилин, після чого подавайте до столу, добавив уже в тарелку немного свежего зеленого лука. Смачного!
Подібні рецепти
Млинцевий торт крем-брюле
Сучасний варіант приготування ароматного грибного супу з вершками. Смачний і ситний, легкий в приготуванні. Його можна приготувати з будь-яких грибів. Ніжний вершковий смак цього супу підкорить вас. опис приготування: Смачний і ароматний грибний суп можна приготувати не тільки восени, в пору з...
Вершковий цибульний суп
Вершковий цибульний суп готується з великої кількості цибулі, вершків і сухого білого вермуту. Виходить дуже ароматним, приємним по консистенції і неймовірно апетитним! Рекомендую на обід! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування вершкового цибулевого супу. Все готується в т...
Вершковий суп з білими грибами
Дозвольте поділитися з вами, як приготувати вершковий суп з білими грибами. Ідеальне блюдо для романтичної вечері. Суп не вимагає до себе багато уваги, а виходить з неймовірно ніжним смаком. опис приготування: Цей наваристий вершковий суп з білими грибами - ще один фаворит осінніх страв! Білі ...
Вершковий суп з брокколі та картоплею
Рецепт приготування супу з брокколі, картоплею, цибулею, сиром Стилтон, чорним перцем і сметаною. опис приготування: Цей ніжний суп з вершковим смаком сиру Стилтон, картоплею і брокколі зігріє вас в холодний зимовий день. Суп дуже простий у приготуванні і готується досить швидко. Якщо ви не мо...
Вершковий суп з грибами
Без особливих зусиль ви приготуєте суп, який підкорить вас і ваших гостей. трохи інгредієнтів, досить простий у приготуванні. Він займе гідне місце у вашій кулінарній книзі. опис приготування: м'ясо відварюємо, потім витягуємо, знімаємо з кісток і відкладаємо. обсмажуємо цибулю, гриби, вливаєм...