Рецепти muscleman.com.ua

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...

Геркулесові печиво дієтичне

Геркулесові печиво дієтичне

Це печиво сміливо можна назвати дієтичним, воно не містить ні крапельки жиру або цукру. Воно дуже корисне завдяки геркулесових пластівців, родзинок, горіхів і насінню. опис приготування: Для приготування печива вам знадобиться геркулесових пластівці, кефір, мед і сухофрукти, горіхи. У Геркулес...

Щи рибні

Щи рибні

Рецепт приготування російських рибних щей з судаком, цибулею, морквою, сушеними грибами, квашеною капустою, петрушкою і томатною пастою. опис приготування: Рибні щі можуть бути приготовані як зі свіжої риби, так і з консервів (наприклад, Kilkee в Томат) або з сушеної (сущика або снетков). Рибн...

Стейк Брунчоліта

Стейк Брунчоліта

Маленьке щастя у тебе в руках: стейк, яйця, перець, овочі — все це загорнуто в коржик і залито соусом. опис приготування: У невеликому посуді змішати вустершірскій соус, оливкова олія, сік лайма, Kinzu, помідори, Червона цибуля, сіль і перець. Покласти стейк в невеликий неметаллический контейн...

Грібовніца з білих грибів

Пошаровий яблучний пай

Грибний суп з білих сушених грибів в деяких регіонах називають грібовніцей. Цей класичний рецепт грібовніци з білих грибів з перловкою, морквиною і цибулею. Смачно і ситно! опис приготування: Цей простий рецепт грібовніци з білих грибів вам обов'язково сподобається! Такий суп просто вражає сво...

Фраппе з коньяком і кавою

Фраппе з коньяком і кавою

Рецепт приготування коктейлю з шоколадним соусом, коньяком, кава, молоком, корицею, кайєнським перцем, ванільним сиропом і дрібно колотим льодом. Родзинка цього напою полягає в коньяку. опис приготування: Фраппе походить від французького «frappe» — біт, стукати, ударяти. Раніше фраппе називавс...

Гарнір з рису і квасолі

Гарнір з рису і квасолі

У багатьох країнах рис - найпопулярніший гарнір. З нього можна приготувати багато страв: гарнір, перше, десерт. Його використовують як начинку і їдять так. розповім, як приготувати гарнір з рису і квасолі. опис приготування: Цю страву можна подавати на обід і на вечерю. Знадобиться самий звича...

Сухарі в духовці

Сухарі в духовці

Зараз ви дізнаєтеся або просто освіжіть в пам'яті, як приготувати сухарі в духовці. це, здавалося б, нехитра справа деколи складно довести до кінця, адже сухарики часто пригоряють. Отже, рецепт! опис приготування: Даний спосіб приготування сухарів є найкориснішим і дієтичним. Можна ще готувати...

Грибна ікра з свіжих грибів

Грибна ікра з свіжих грибів

Дуже цікава закуска з грибів, морква, ріпчастої цибулі і часнику. Така грибна ікра виходить ніжною, ситної і неймовірно смачною. Її можна намазувати на хлібець або їсти просто без нічого. опис приготування: Задумав приготувати смачну закуску з грибів. Для цієї справи використовував свіжі лисич...

Шоколадний торт без борошна

Шоколадний торт без борошна

Торти можна готувати і без борошна. Шоколадний торт без борошна — яскраве тому підтвердження. Готуємо і отримуємо задоволення! опис приготування: Тільки подивіться на фото — хіба не краса цей шоколадний торт без борошна?:) Цей рецепт мені дуже подобається через свою простоту (погодьтеся, приго...

Шоколадний торт з вершковою глазур'ю

Шоколадний торт з вершковою глазур'ю

Рецепт приготування шоколадного торта з портером і глазур'ю зі збитих вершків і шоколаду. опис приготування: Тришаровий торт з вершковою глазур'ю неймовірно смачний і варто витраченого на нього часу. борошна— 4 склянки цукру— 4 склянки соди— 1 Ст. ложка солі— 1 1/2  чайних ложки яйця— 4 шту...

Шаурма з ковбасою

Шаурма з ковбасою

Сьогодні ми будемо готувати смачне блюдо — шаурма з ковбасою в домашніх умовах. Нічого спільного з вуличної шаурмою вона не має, вона набагато корисніше і смачніше, тому що ми використовуємо багато овочів. опис приготування: Шаурма з ковбасою готується дуже просто і швидко. На її приготування ...

Суп із заморожених білих грибів

Суп із заморожених білих грибів

Якщо ви любите "; тихе полювання ";, вам напевно попалися в кошик і білі гриби. заморозили? Значить сьогодні зваримо відмінний ароматний грибний суп. Вариться такий суп дуже швидко, буквально за півгодини. опис приготування: Люблю збирати гриби, люблю готувати з грибів і люблю їсти грибні стра...

Стейк тунця по-азійському

Стейк тунця по-азійському

Рецепт приготування тунця з баклажаном, імбиром і зеленою цибулею. опис приготування: У миску перемішати разом імбир, Зелена цибуля, оцет і кунжутне масло, приправити сіллю і перцем. У неглибокій пательні з кришкою нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати баклажани, приправити...

Спагеті з капустою і солодкої ковбасою

Спагеті з капустою і солодкої ковбасою

Рецепт приготування спагетті з зеленим капустою і солодкої італійської ковбасою. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності. Відкласти в сторону 1 чашку рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути макарони в каструлю. Від...

Солодка шоколадна паста

Солодка шоколадна паста

Цей десерт тепер стане вашим улюбленим. Багатий шоколадний смак і приємний аромат кунжуту. Її можна намазати на хліб, на млинці. розповім, як приготувати солодку шоколадну пасту. опис приготування: Якщо хочете не тільки смачну, але ароматну пасту, тоді додайте в неї кунжут або кунжутну пасту. ...

Свиняча котлета на порібнині

Свиняча котлета на порібнині

Якщо вам дісталася свиняча котлета на кісточці — вважайте, вам пощастило. Шалено смачні з неї страви виходять! Сьогодні я розповім, як зробити свинячу котлету на порібнині з абрикосами. Просто і смачно! опис приготування: як вид, просте, швидке в приготуванні, і при цьому практично делікатесне...

Яловичина з болгарським перцем

Яловичина з болгарським перцем

Яловичина з болгарським перцем гаситься на повільному вогні протягом декількох годин. М'ясо виходить соковитим і ніжним. Болгарський перець надає страві неповторного смаку та аромату. А подається страва з рисом. опис приготування: яловиче м'ясо — досить примхливе при гасінні, воно довго готува...

Помилка

Помилка

Помилка — це кулінарний привіт з радянських часів, коли грибна підлива була чи не найпопулярнішим столовской блюдом. Блюдо за рецептом справжнього кухаря радянської їдальні опис приготування: Грибна підлива готується дуже легко, і тому це — універсальний варіант для швидкого і смачної вечері а...

Суп з індички з вермішеллю

Суп з індички з вермішеллю

Що може бути простіше, ніж приготувати суп з відвареної індички з вермішеллю. блюдо дієтичне, корисне і смачне. Готується дуже просто. опис приготування: Індичка вважається найкориснішим і дієтичним м'ясом. У ньому дуже мало холестерину і воно добре засвоюється нашим організмом. Також в ньому ...