Рецепт Щи рибні

Рецепт Щи рибні
Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування російських рибних щей з судаком, цибулею, морквою, сушеними грибами, квашеною капустою, петрушкою і томатною пастою.

опис приготування:

Рибні щі можуть бути приготовані як зі свіжої риби, так і з консервів (наприклад, Kilkee в Томат) або з сушеної (сущика або снетков). Рибні щі були популярні у жителів північних країв Росії. Для приготування таких щей засушувати, а потім мололи дрібна риба. Рибний порошок згодом засипався в щі, так як сушена риба в щах засвоюється організмом набагато краще. Самі наваристі рибні щи виходять з дрібної риби (окуня, йоржа, плотви) або голів великої риби.

приготування:

Квашену капусту промити під холодною водою, відкласти в сторону. Чистити судака від луски, потрухів і кісток. Нарізати судака на шматочки, помістити у велику каструлю і залити холодною водою. Додати чорний перець горошком, лавровий лист, нарізані сушені гриби і варити на середньому вогні. Дрібно нарізати ріпчасту цибулю, моркву і корінь петрушки. Викласти в сковороду і обсмажити з гірчичним маслом. Додати 1 столову ложку борошна і продовжувати смажити. Злегка розвести овочі рибним бульйоном. У рибний бульйон додати квашену капусту, обсмажені овочі, томатну пасту і сіль. Рибне філе приправити сіллю і перцем за смаком, обваляти в борошні і обсмажити в сковороді в рослинному маслі. Коли капуста і овочі будуть готові, додати рибу в щі і довести до кипіння. Прикрасити щі подрібненою петрушкою і подавати.


  • судака— 1,3 кілограма
  • води— 2 L
  • лаврового листя— 2-3 штук
  • сушених грибів— 2-3 штук
  • цибулина— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • корінь петрушки— 1 штука
  • борошна— 1 Ст. ложка
  • квашеної капусти— 350 грам
  • горчичного масла— 60 мілілітрів
  • томатної пасти— 2 Ст. ложки
  • зелень петрушки— За смаком
  • сіль— За смаком
  • чорний перець горошком— За смаком
Рибні щі можуть бути приготовані як зі свіжої риби, так і з консервів (наприклад, Kilkee в Томат) або з сушеної (сущика або снетков). Рибні щі були популярні у жителів північних країв Росії. Для приготування таких щей засушувати, а потім мололи дрібна риба. Рибний порошок згодом засипався в щі, так як сушена риба в щах засвоюється організмом набагато краще. Самі наваристі рибні щи виходять з дрібної риби (окуня, йоржа, плотви) або голів великої риби.

приготування:

Квашену капусту промити під холодною водою, відкласти в сторону. Чистити судака від луски, потрухів і кісток. Нарізати судака на шматочки, помістити у велику каструлю і залити холодною водою. Додати чорний перець горошком, лавровий лист, нарізані сушені гриби і варити на середньому вогні. Дрібно нарізати ріпчасту цибулю, моркву і корінь петрушки. Викласти в сковороду і обсмажити з гірчичним маслом. Додати 1 столову ложку борошна і продовжувати смажити. Злегка розвести овочі рибним бульйоном. У рибний бульйон додати квашену капусту, обсмажені овочі, томатну пасту і сіль. Рибне філе приправити сіллю і перцем за смаком, обваляти в борошні і обсмажити в сковороді в рослинному маслі. Коли капуста і овочі будуть готові, додати рибу в щі і довести до кипіння. Прикрасити щі подрібненою петрушкою і подавати.


Подібні рецепти

Соковиті рибні котлети по-єврейськи

Рибні котлети з пангасіуса

рецепт, як приготувати соковиті рибні котлети по-єврейськи, підказав мені один друг родом з Ізраїлю. Найбільш незвичайний для мене інгредієнт - це кедрові горіхи, але вийшло дуже смачно. опис приготування: Не рекомендую використовувати дорогі сорти риби, тому як в поєднанні зі спеціями і панір...

Соковиті рибні котлети

Соковиті рибні котлети

У цьому рецепті я розповім, як приготувати соковиті рибні котлети. Я часто готую їх на дачі, де є озеро, т.к. можна наловити багато риби самостійно. Однак покупна риба тут теж підійде! опис приготування: Котлети гарні з різних сортів риби. головне, щоб вона була не сильно суха. В іншому випадк...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...