Рецепт Шоколадний торт з вершковою глазур'ю
Рецепт приготування шоколадного торта з портером і глазур'ю зі збитих вершків і шоколаду.
опис приготування:
Тришаровий торт з вершковою глазур'ю неймовірно смачний і варто витраченого на нього часу.
- борошна— 4 склянки
- цукру— 4 склянки
- соди— 1 Ст. ложка
- солі— 1 1/2 чайних ложки
- яйця— 4 штуки
- глазур:вершків— 2 склянки(збитих)
- шоколаду— 450 грам(напівсолодкого )
2. Додати какао-порошок і збивати, поки суміш не стане однорідною. злегка остудити.
3. змішати борошно, цукор, соду і сіль у великій мисці. Використовуючи електричний міксер, збити яйця і сметану в іншій великій мисці. Додати шоколадну суміш в яєчну суміш і збити.
4. Додати борошняну суміш і збити на повільній швидкості. За допомогою гумового шпателя акуратно перемішати тісто. Розділити тісто рівномірно серед підготовлених форм. Запікати в духовці близько 35 хвилин. Викласти пироги на стійку і охолоджувати 10 хвилин. Витягти з форми і дати повністю охолонути.
5. приготувати глазур. нарізати шоколад. Вершки довести до кипіння на слабкому вогні в середній каструлі. Зняти з вогню. Додати подрібнений шоколад і збити до однорідної консистенції. Поставити в холодильник, поки глазур не загусне, з 2 годину. викласти 1 шар на тарілку. змастити 2/3 чашки глазурі пиріг.
6. Зверху покласти другий шар і знову змастити 2/3 чашки глазурі. Накрити зверху третім шаром і змастити глазур'ю верхівку торта і боки. Нарізати на шматочки і подавати.
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ю muscleman.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Реце...' at line 1
Рецепт приготування кексу з какао, сметаною і глазур'ю з гіркого шоколаду, вершків і цукру. опис приготування: Кекс для справжніх любителів шоколаду. какао-порошку— 1/3 склянки солі— 1 Чайна ложка соди— 1 1/2 чайних ложки великих яйця— 2 штуки сметани— 1/2 склянки екстракту ванілі— 1 Чайна л...
Хліб з вершковою глазур'ю
Рецепт приготування дріжджового хліба з посипанням з цукру і кориці і глазур'ю з вершкового сиру, цукрової пудри, молока і ванільного екстракту. Ароматний хліб збере всю родину за сніданком кількість порцій: 6-8 вершкове масло несолоне— 4 Ст. ложки молоко тепле— 1 Склянка вода тепла— 1/3 склянк...
Шоколадні мафіни з вершковою глазур'ю
Рецепт приготування шоколадних мафінів з глазур'ю з вершкового масла, вершкового сиру, цукрової пудри і ванілі. опис приготування: Ці святкові мафіни красивого червоного кольору всередині прикрасять ваш стіл. какао— 2 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка яйця— 2 штуки червоного харчового барвник...
Шоколадний торт з німецької шоколадною глазур'ю
Торт з німецького шоколаду з глазур'ю. опис приготування: Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Змастіть круглу форму жиром і присипте борошном. У велику миску просіяти борошно, цільну пшеничне борошна, соду і какао. В іншій мисці змішайте коричневий цукор, рослинн...
Шоколадний торт з пахтою і цукровою глазур'ю
Торт з пахтою, просто смакота опис приготування: Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Форму змастіть жиром і присипте борошном. У невеликому посуді змішати сколотини і соду для випічки. Відкладіть в тепле місце. У великій мисці змішати 2 склянки цукру, яйця, 3 сто...