Рецепт Гарнір з рису і квасолі

Рецепт Гарнір з рису і квасолі
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 40 хв.
У багатьох країнах рис - найпопулярніший гарнір. З нього можна приготувати багато страв: гарнір, перше, десерт. Його використовують як начинку і їдять так. розповім, як приготувати гарнір з рису і квасолі.

опис приготування:

Цю страву можна подавати на обід і на вечерю. Знадобиться самий звичайний довгозернистий рис, який без проблем можна купити в будь-якому магазині. Блюдо варто подавати гарячим. Рис з квасолею відмінно підійдуть до м'яса або риби, до овочевих салатів і печеною овочам.

  • довгозернистий рис— 1,5 склянки
  • Чорна квасоля консервована— 425 грам
  • Болгарський перець— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • мелений коріандр— 1 Чайна ложка
  • Сушена кінза або свіжа— 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
Гарнір з рису і квасолі - фото крок 1 1. Спершу відваріть рис до готовності, потім відкиньте його на друшляк. Відкрийте квасоля і відкиньте її на інше сито, промийте під проточною водою.

Гарнір з рису і квасолі - фото крок 2 2. Очистіть цибулю і наріжте його дрібно. Перець очистіть від насіння і наріжте так само, як і цибуля.

Гарнір з рису і квасолі - фото крок 3 3. Розігрійте в сковороді рослинне масло і викладіть цибулю з перцем, обсмажте їх до м'якості.

Гарнір з рису і квасолі - фото крок 4 4. Додайте в сковороду відварений рис і квасоля, koriandr і Kinzu.

Гарнір з рису і квасолі - фото крок 5 5. Обсмажуйте все ще 5 хвилин, за смаком з сіллю.

Гарнір з рису і квасолі - фото крок 6 6. Подавайте гарнір з будь-яким гарячим або з соусом.

Подібні рецепти

Французький цибульний гарнір

Італійський сирний суп

Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...

Гарнір з басматі і овочів

Гарнір з басматі і овочів

Гарнір з басматі і овочів — дуже смачна штука, яку вегетаріанці можуть їсти як самостійне основне блюдо, всеїдні — як відмінний гарнір до якого-небудь м'ясного або рибного блюда. опис приготування: Я люблю незвичайні гарніри. погодьтеся, якщо до м'яса замість банально приготованого рису подати...

Гарнір з цвітної капусти

Гарнір з цвітної капусти

Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...

Гарнір з кабачків

Гарнір з кабачків

Гарнір з кабачків відмінно підійде до самих різних страв з м'яса, птиці і риби. влітку, коли кабачки на дачі прут і прут, гарнір з кабачків — відмінний спосіб їх активного використання в їжу. опис приготування: Посеред літа перед усіма дачниками постає дилема — що робити з кабачками, які росту...

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...