Рецепт Гарнір з рису і квасолі
У багатьох країнах рис - найпопулярніший гарнір. З нього можна приготувати багато страв: гарнір, перше, десерт. Його використовують як начинку і їдять так. розповім, як приготувати гарнір з рису і квасолі.
опис приготування:
Цю страву можна подавати на обід і на вечерю. Знадобиться самий звичайний довгозернистий рис, який без проблем можна купити в будь-якому магазині. Блюдо варто подавати гарячим. Рис з квасолею відмінно підійдуть до м'яса або риби, до овочевих салатів і печеною овочам.
- довгозернистий рис— 1,5 склянки
- Чорна квасоля консервована— 425 грам
- Болгарський перець— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- сіль— 1 Чайна ложка
- мелений коріандр— 1 Чайна ложка
- Сушена кінза або свіжа— 1 Чайна ложка
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
2. Очистіть цибулю і наріжте його дрібно. Перець очистіть від насіння і наріжте так само, як і цибуля.
3. Розігрійте в сковороді рослинне масло і викладіть цибулю з перцем, обсмажте їх до м'якості.
4. Додайте в сковороду відварений рис і квасоля, koriandr і Kinzu.
5. Обсмажуйте все ще 5 хвилин, за смаком з сіллю.
6. Подавайте гарнір з будь-яким гарячим або з соусом.
Подібні рецепти
Італійський сирний суп
Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...
Гарнір з басматі і овочів
Гарнір з басматі і овочів — дуже смачна штука, яку вегетаріанці можуть їсти як самостійне основне блюдо, всеїдні — як відмінний гарнір до якого-небудь м'ясного або рибного блюда. опис приготування: Я люблю незвичайні гарніри. погодьтеся, якщо до м'яса замість банально приготованого рису подати...
Гарнір з цвітної капусти
Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...
Гарнір з кабачків
Гарнір з кабачків відмінно підійде до самих різних страв з м'яса, птиці і риби. влітку, коли кабачки на дачі прут і прут, гарнір з кабачків — відмінний спосіб їх активного використання в їжу. опис приготування: Посеред літа перед усіма дачниками постає дилема — що робити з кабачками, які росту...
Гарнір з капусти
Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...