Рецепти muscleman.com.ua
Грибна підлива з заморожених грибів
Зробити будь-яке просте блюдо ще смачніше допоможе вам грибна підлива. Рекомендую простий рецепт приготування грибної підливи із заморожених грибів, стане в нагоді всім! Адже це дуже ароматно і смачно! опис приготування: Грибну підливу можна зробити двох видів: postnoy і nepostnoy. так, якщо х...
Спагеті з куркою і грибами
Спагеті з куркою і грибами підійдуть для буденного і святкового вечері. Мені подобаються куряча грудка і печериці — вони доступні і швидко готуються. Додамо в блюдо фарби у вигляді брокколі. опис приготування: Спагеті з куркою і грибами можна готувати як в домашніх умовах (на кухонній плиті), ...
Соковиті рибні котлети
У цьому рецепті я розповім, як приготувати соковиті рибні котлети. Я часто готую їх на дачі, де є озеро, т.к. можна наловити багато риби самостійно. Однак покупна риба тут теж підійде! опис приготування: Котлети гарні з різних сортів риби. головне, щоб вона була не сильно суха. В іншому випадк...
Слойки с ананасом
Вы любите творожную выпечку? Обязательно приготовьте это нежное, в меру сладкое печенье, с ананасом внутри. Оно придется по вкусу и детям, і дорослим, для семейного чаепития и для детского праздника. опис приготування: Творожная выпечка всегда получается нежной и очень вкусной. Консервированны...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Без особливих зусиль ви приготуєте суп, який підкорить вас і ваших гостей. трохи інгредієнтів, досить простий у приготуванні. Він займе гідне місце у вашій кулінарній книзі. опис приготування: м'ясо відварюємо, потім витягуємо, знімаємо з кісток і відкладаємо. обсмажуємо цибулю, гриби, вливаєм...
Ган
Ганаш - це крем на шоколаді, вершках і вершковому маслі, який використовується в кондитерській справі для прикраси тортів, тістечок та інших десертів. рецепт, як приготувати ганаш, простий і швидкий. опис приготування: Приготувати ганаш простіше, ніж зварити шоколадну глазур, і це не жарт. Вам...
Солодкий перець з начинкою
Солодкий перець з начинкою я спробувала у своїх друзів-грибників. Куди вони тільки не додають гриби! Поєднання з болгарським перцем виявилося дуже навіть смачним. дуже! Ось спробуйте самі. опис приготування: Солодкий перець з начинкою за цим рецептом виходить ситним і соковитим. Курячий фарш з...
Швейцарська меренга на паличці
Швейцарська меренга на паличці може прикрасити будь-який святковий стіл або стане чудовою прикрасою для торта. готується просто, виглядає ефектно, а продуктів необхідно — мінімум. опис приготування: Рецепт приготування швейцарської меренги на паличці досить простий, дотримуйтесь покроковому ре...
Shanygi стартерів
Шаньги - це коржі, покриті начинкою і змащені сметаною. Їх подають гарячими як самостійну страву або як доповнення до перших і других страв. В даному рецепті - начинка з картоплі. опис приготування: Мало хто знає, як приготувати шаньги на заквасці. Це смачні і ситні коржики, які підходять в як...
Печериці з начинкою
Печериці з начинкою — дуже проста в приготуванні, але смачна і ефектна закуска. Результат порадує і вас, і ваших гостей, адже це блюдо підходить і для святкового столу. опис приготування: Простий рецепт печериць з начинкою це одне з найулюбленіших страв в нашій родині. Готуємо ми його досить ч...
Шоколадний пудинг
Рецепт швидкого і дуже простого приготування справжнього Шоколадного пудингу. опис приготування: Найпростіший рецепт приготування Шоколадний пудинг. Блюдо неодмінно сподобається вашим дітям. білий цукор— 1 Склянка кукурудзяний крохмаль— 6 Ст. ложок несолодкий порошок какао— 1 Склянка молоко...
Холодний чай з гібіскусом і медом
Цей освіжаючий чай червоного кольору з гібіскусом і медом добре подавати під час званого обіду. опис приготування: У великому жароміцних глечику об'єднайте чай в пакетиках, мідь і 5 склянок окропу. настояти 10 хвилин. Прибрати чайні пакетики. Додати сік лайма, ром (по бажанню) і 3 склянки холо...
Фарш на сковороді
Нагодувати голодну сім'ю вам допоможе рецепт фаршу на сковороді. Приготування не забере багато часу і сил, проте страва вийде дуже ситне. Типове блюдо домашньої кухні — просто і смачно. опис приготування: Мати в холодильнику упаковку фаршу завжди корисно, тому що фарш — це така штука, з якої б...
Хліб «косичка»
Рецепт приготування плетеного дріжджового хліба. За бажанням ви можете додати в нього мак і кунжут. опис приготування: Домашній хліб з хрусткою рум'яною скоринкою здасться вам смачніше магазинного. сухі дріжджі— 2 чайних ложки цукор— 1/4 склянки сіль— 1 Чайна ложка яйця— 3 штуки окріп— 1/4 ...
Шарлотка з яблуками (майстер клас)
У кожної господині свій рецепт шарлотки, цього всіма улюбленого яблучного пирога. І якщо вже вам показувати, як приготувати шарлотку з яблуками (майстер клас), то пропоную просто шикарний варіант. опис приготування: За цим рецептом шарлотка завжди виходить повітрям, високою, з тануть шматочкам...
Горохова каша в мультиварці скороварці
Якщо ви — щасливий володар скороварки, цей рецепт приготування горохової каші в мультиварці скороварке вам сподобається. Горох навіть замочувати не треба! Смачне і ніжне вийде блюдо! опис приготування: взагалі, цей простий рецепт горохової каші в мультиварці скороварке підійде для любителів ус...
Суп з качкою
Любіть перші страви, але не знаю,, як урізноманітнити звичний раціон? Сьогодні я розповім вам, як приготувати суп з качкою за унікальним рецептом. Цей суп підкорить вас з першого разу! опис приготування: суп, приготований за цим рецептом, нагадує азіатське блюдо. Завдяки спецій і імбиру суп на...
Сендвічі з рибою і пекінською капустою
Рецепт приготування сендвічів на грилі з рибним філе, зеленої капустою і цибулею. опис приготування: У мисці перемішати капусту з 2 чайними ложками солі, дати постояти 20 хвилин. Віджати між шарами паперових рушників, щоб видалити зайву рідину. Викласти капусту в чисту миску з селерою, цибуле...
Фаршировані гриби з сиром Брі
Рецепт приготування святкової страви. Французька закуска у вигляді фаршированих сиром грибів. кількість порцій: 2 часник— 5 зубчиків гриби— 10+ штук вершкове масло— 1 штука сіль— 1 щіпка(за смаком) сир Брі— 1 штука перше, що потрібно зробити це дуже дрібно порізати часник. Нарізаємо ...
Яловичина по-домашньому
Яловичина по-домашньому завжди робила моя бабуся. Цей рецепт я вважаю дуже правильним, так як, яловичину потрібно обов'язково потомить і тоді вона стає ніжною і смачною. Ділюся рецептом з вами! опис приготування: Яловичину по-домашньому подавайте з відвареним рисом або картоплею. Найкращий га...