Рецепт Фарш на сковороді
Нагодувати голодну сім'ю вам допоможе рецепт фаршу на сковороді. Приготування не забере багато часу і сил, проте страва вийде дуже ситне. Типове блюдо домашньої кухні — просто і смачно.
опис приготування:
Мати в холодильнику упаковку фаршу завжди корисно, тому що фарш — це така штука, з якої буквально за 20-30 хвилин без великих зусиль можна приготувати повноцінний обід або вечерю. В даному випадку я показую, як приготувати страву, яке називається… ніяк, по суті, воно не називається. Я називаю його "; фарш на сковороді ";, але класичного назви у страви, по суті, немає. знаю, що схожі страви є і в Італії (болоньєзе), і в Мексиці (чилі кон карне), і в багатьох інших кухнях, але це все-таки не те — там потрібні деякі обов'язкові інгредієнти, без яких не обійтися. Я ж пропоную приготувати страву, яке взагалі не обмежена ніякої суворої рецептурою — ви можете сміливо додавати в блюдо інші інгредієнти, улюблені овочі, спеції, соуси… що завгодно. головне — зрозуміти принцип, як приготувати фарш на сковороді. А все інше залежить тільки від вашої фантазії.
Отже, розповідаю і показую ілюстраціями, як приготувати фарш на сковороді. Удачі в приготуванні цього простого, але дуже смачної страви
- фарш м'ясний— 600 грам(краще яловичий)
- морква— 2 штуки
- лук червоний— 1 штука
- селера (стебло) — 1 штука
- часник— 2 зубчики
- Соєвий соус— 1 Ст. ложка
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
- сіль, перець— — За смаком
- спеції— — За смаком
Разминаем фарш вилочкой, щоб вони рівномірно розподілилися по всій сковороді. Готовим фарш на среднем огне — він повинен не смажитися, а как бы тушиться в собственном соку.
Тем временем чистим и нарезаем тонкими полуколечками морковь.
Следом шинкуем сельдерей.
Тонкими полукольцами нарезаем лук.
Коли рідина в сковороді впоратися, а фарш зажарится до коричневатого оттенка, фарш нужно посолить и поперчить, а также добавить подходящие специи — я добавлял немного свежего тимьяна и розмарина.
Выдавливаем в фарш пару зубчиков чеснока.
Добавляем в фарш овощи и соевый соус. Перемешиваем и готовим на среднем огне до мягкости овощей (если фарш начнет подгорать — добавляем немного воды или бульона).
Подаємо в гарячому вигляді. Смачного!
Подібні рецепти
Варення з абрикосів в сиропі
Просте і ситне блюдо на вечерю для всієї родини. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт фаршу з макаронами на сковороді, готуватимемо вже сьогодні! опис приготування: Макарони з м'ясом — це запорука успіху будь-якого обіду або вечері. Для приготування фаршу з макаронами на сковороді я беру зазвичай ...
Фарш з курячих сердечок
вельми економне, дуже апетитне і досить просте блюдо, яке стане чудовою ідеєю для основного, — це фарш з курячих сердечок в домашніх умовах, запечений в духовці. опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як приготувати фарш з курячих сердечок оригінально, тоді звернути увагу на цей варіант. Дос...
Фарш куриный со свининой
Для приготовления фарша можно смешивать несколько видов мяса, что придаст блюду сочности, пикантности и насыщенности. В данном случае предлагаем попробовать, как приготовить фарш куриный со свининой. опис приготування: Такой фарш можно использовать для приготовления котлет, голубців, фрикаделе...
Фарш для фрикадельок для супу
Для супу або для гасіння фрикадельки — прекрасне доповнення. Рецепт фаршу для фрикадельок для супу на всі випадки життя! опис приготування: Для приготування фаршу для фрикадельок для супу я беру курятину — грудки. Перемелюю їх на фарш, це просто і швидко. До речі, отримані фрикадельки я викори...
Фарш з овочами в мультиварці
Сьогодні ми перенесемося в одну з таверн Греції і спробуємо приготувати фарш з овочами за мотивами грецької національної страви, ну а оскільки часу не завжди вистачає, готуватимемо в мультиварці. опис приготування: Спочатку ми зробимо фарш, промиємо, Чистий і narezhem їсти фрукти. А потім почн...