Рецепт Суп з качкою

Рецепт Суп з качкою
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Любіть перші страви, але не знаю,, як урізноманітнити звичний раціон? Сьогодні я розповім вам, як приготувати суп з качкою за унікальним рецептом. Цей суп підкорить вас з першого разу!

опис приготування:

суп, приготований за цим рецептом, нагадує азіатське блюдо. Завдяки спецій і імбиру суп набуває непередаваний смак, яка не схожий ні з чим іншим. Супчик відмінно підійде на обід і на вечерю, і безсумнівно підкорить ваших домочадців своєї пікантністю. Пробуйте і все вийде!

  • спинка качки, потроха, крила— 500-700 грам
  • Рослинна олія— 1-2 Ст. ложок
  • сіль— За смаком
  • Кубик курячого бульйону— 1 штука
  • сушені гриби— 20-30 грам
  • Свіжий імбир— 50 грам
  • Перець горошком— 16 штук
  • Лавровий лист, аніс— по 2 Штуки
  • часник— 4 зубчики
  • Цибуля ріпчаста— 4 штуки
  • Коричневий цукор— 1/4 склянки
  • Херес— 6 Ст. ложок
  • Жменю листя брюссельської капусти— 1 штука
1 Насамперед розігріваємо духовку до 220 градусів. Шматочки качки викладаємо на деко, попередньо застелене пергаментом. змащуємо маслом, посипаємо сіллю і спеціями. Обсмажуємо шматочки качки протягом 35-45 хвилин до готовності.

2 Коли качка приготується, вам потрібно помістити їх у велику каструлю. Туди ж відправляємо кубик курячого бульйону, імбир, нарізаний кружечками, гриби, перець, лавровий лист, зірочки анісу і воду.

3 Ретельно все перемішуємо, накриваємо кришкою і варимо протягом 45 хвилин на середньому вогні. Суп повинен закипіти, після цього зменшуємо вогонь до мінімуму.

4 Дістаньте м'ясо з супу, видаліть кістки і поверніть м'ясо назад в суп.
На розпеченій сковороді розігріваємо невелику кількість оливкової олії, в якому обсмажуємо подрібнений часник і цибулю-порей до м'якості. Відправляємо цю зажарку в суп, потім додаємо туди ж цукор, херес і варимо до готовності.
Перед закінченням додайте в суп листя брюссельської капусти. Суп з качкою готовий, смачного!

Подібні рецепти

Шалот, тушкований з качкою

Гороховий суп з качкою

Качка завжди виходить особливо смачною і святкової кожен раз, коли її готують. Є в ній щось дуже незвичне, що додає смаку м'яса глибший аромат і апетитний вигляд. Спробуйте рецепт! опис приготування: Для того, Щоб дізнатися, як приготувати шалот, тушкований з качкою, дивіться мій рецепт. Він і...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...