Рецепт Shanygi стартерів
Шаньги - це коржі, покриті начинкою і змащені сметаною. Їх подають гарячими як самостійну страву або як доповнення до перших і других страв. В даному рецепті - начинка з картоплі.
опис приготування:
Мало хто знає, як приготувати шаньги на заквасці. Це смачні і ситні коржики, які підходять в якості перекусу або основного блюда. Такі коржі можна готувати з різною начинкою: курячою грудкою, фаршем, овочами або картоплею. Обов'язковим атрибутом шаньги є сметана, нею необхідно змастити начинку перед випічкою. Завдяки цьому на коржиках утворюється тонка золотава скоринка, яка робить начинку ніжніше і не дає їй підсохнути в духовці.
- пшеничний стартер— 30 грам
- вода— 260 грам(160 г в закваску, 200 г в тісто)
- Біла пшеничне борошно— 960 грам(160 г в закваску, 800 г в тісто)
- дріжджі (опара) — 320 грам
- Картопля— 1000 грам
- Вершкове масло— 70 грам
- крем— 150 грам
- Рослинна олія— 50 мілілітрів
- цукор— 1 Ст. ложка
- сіль— 1/2 Ст. ложки
2. Викладіть закваску в миску тістоміса, додайте молоко і воду кімнатної температури. додайте сіль, цукор, рослинне масло і просіяне борошно. Вимісити тісто протягом 5 хвилин 2 швидкості.
3. Викладіть тісто в миску, змащену олією, накрийте плівкою і залиште на 3-4 години при кімнатній температурі. Відваріть очищену картоплю, додайте вершкове масло, сіль і розімніть картоплю на пюре.
4. Викладіть тісто на присипану борошном поверхню, зберіть краї тіста до середини і переверніть. розділити тісто 14 частин, скачайте їх в кульки і розкачайте в коржі діаметром 20 см. Викладіть коржі на покритий пергаментом деко.
5. Зверху на коржі викладіть остигнула начинку і покрийте її сметаною. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.
6. Гарячі шаньги змастіть розтопленим вершковим маслом, накрийте рушником і складіть на 30 хвилин. Смачного!
Подібні рецепти
Паска стартерів
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...
Солодко-гострі крильця
Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...