Рецепт Сендвічі з рибою і пекінською капустою

Рецепт Сендвічі з рибою і пекінською капустою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування сендвічів на грилі з рибним філе, зеленої капустою і цибулею.


опис приготування:

У мисці перемішати капусту з 2 чайними ложками солі, дати постояти 20 хвилин. Віджати між шарами паперових рушників, щоб видалити зайву рідину. Викласти капусту в чисту миску з селерою, цибулею, майонезом, оцтом і кмином, приправить перцем.

Нагріти гриль до високої температури. Злегка змастити маслом грати. Промокнути рибу насухо паперовим рушником, приправити сіллю і перцем і змастити маслом. Смажити рибу на одному боці від 2 до 4 хвилин. Перевернути на іншу сторону і смажити від 1 до 5 хвилин. Викласти в тарілку.

Протерти і злегка змастити маслом грати. Смажити хлібні скибочки до хрусткої скоринки, від 5 до 10 секунд з кожної сторони. Викласти на хлібні скибочки капустяну суміш і рибне філе.


  • измельченной зеленой капусты— 4 склянки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • стебла селери— 1 штука
  • червоної цибулі— 1/2 штуки
  • червоного винного оцту— 1 Ст. ложка
  • майонез— 3 Ст. ложки
  • насіння кмину— 1/4 чайних ложки
  • філе риби— 4 штуки(від 120 до 180 г кожне)
  • белого хлеба для бутербродов— 8 скибочок
У мисці перемішати капусту з 2 чайними ложками солі, дати постояти 20 хвилин. Віджати між шарами паперових рушників, щоб видалити зайву рідину. Викласти капусту в чисту миску з селерою, цибулею, майонезом, оцтом і кмином, приправить перцем.

Нагріти гриль до високої температури. Злегка змастити маслом грати. Промокнути рибу насухо паперовим рушником, приправити сіллю і перцем і змастити маслом. Смажити рибу на одному боці від 2 до 4 хвилин. Перевернути на іншу сторону і смажити від 1 до 5 хвилин. Викласти в тарілку.

Протерти і злегка змастити маслом грати. Смажити хлібні скибочки до хрусткої скоринки, від 5 до 10 секунд з кожної сторони. Викласти на хлібні скибочки капустяну суміш і рибне філе.


Подібні рецепти

Сендвічі з рибою і капустою

Моховики з картоплею

Приготування бутербродів з капустою і рибним філе. За рецептом вийде 4 sendvicha. опис приготування: 1. Розігрійте близько 4 склянок води в каструлі. Додайте нашатковану капусту і нарізану моркву. Варити протягом 2 хвилин. Злийте воду і злегка промийте овочі під холодною проточною водою. 2. У...

Голубці з пекінською капустою для ледарів

Голубці з пекінською капустою для ледарів

Голубці це рідкісне смакота, тільки от готувати їх доводиться годинами. Тому далеко не кожен раз у господинь є час для традиційної страви. ймовірно, цей рецепт прийде вам на допомогу. кількість порцій: 5-6 пекінська капуста, лист— 10-12 штук(брати найбільші верхні листки) Мал— 1 Склянка вода— 1...

Грибний салат з пекінською капустою

Грибний салат з пекінською капустою

Дуже смачний і простий салат для сімейної вечері. Ці продукти є практично в кожному холодильнику, тому проблем з його приготуванням ні у кого не повинно виникнути. опис приготування: Для приготування цього салату можна використовувати будь-які лісові гриби або печериці. також, по бажанню, можн...

Суп з пекінською капустою

Суп з пекінською капустою

Зігрійтеся в люті морози тарілкою гарячого супу, який буде бальзамом для вашого шлунка. Як і всі домашні супи, цей рецепт допоможе зібрати за столом всю сім'ю, навіть тих, хто сидить на дієті. опис приготування: Як приготувати суп з пекінської капусти? дивіться, це не тільки дуже просто, але і...

Сендвічі зі свининою і капустою

Сендвічі зі свининою і капустою

Рецепт приготування сендвічів зі свининою, цибулею, капустою, халапеньо, кінзою і майонезом опис приготування: Родзинка цього рецепта полягає в тому, що свинина гаситься разом з колою. Незвичайне поєднання теплого м'яса і холодної капустяної суміші надає цим сендвичам неповторний смак. цибул...