Рецепти muscleman.com.ua

Шоколад з какао-бобів (простий рецепт)

Шоколад з какао-бобів (простий рецепт)

Привіт всім любителям солодкого! Сьогодні я розсаджені, як приготувати смачний шоколад з какао-бобів за дуже простим рецептом. Не будемо втрачати ні хвилини і відразу ж приступимо до приготування. опис приготування: Такий шоколад сподобається любителям натурального смаку. По бажанню, можна зов...

Сливовий коктейль

Сливовий коктейль

Освіжаючий сливовий коктейль з морозивом — відмінний напій, відповідний для спекотної пори, коли ваш організм просто вимагає чогось освіжаючого і холодного! Сподобається і дорослим, і дітям! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування сливового коктейлю. Віночком збивається мор...

Суп із заморожених грибів

Суп із заморожених грибів

Ви любитель грибних страв? Значить у вас в морозилці повинні бути запасені з осені дари лісу. Так давайте ж приготуємо суп із заморожених грибів, шалено ароматний, поживний і дуже смачний. опис приготування: У моїй родині всі люблять страви з грибів або з їх додаванням. Тому ми їх солимо, суша...

Гриби печериці мариновані (швидкий спосіб)

Гриби печериці мариновані (швидкий спосіб)

Не знаю чому, але у мене якась слабкість до маринованим заготівлях. різні перці, помідори, огірки, а особливо грибочки. Це ідеальна закуска на кожен день. А рецепт - справжня знахідка. опис приготування: Я описала в інструкції, як приготувати гриби печериці мариновані (швидкий спосіб). Вам зна...

Гриби в сухарях, з рисовою локшиною і салатом фризі

Сочевичний крем-суп

Рецепт приготування грибів кількість порцій: 4 невеликих печериць— 8 штук лавровий лист— 1 штука горошин чорного перцю— 6 штук нирки гвоздики— 2 штуки цибулина— 1 штука качана салат фризі— 1 штука рисової вермішелі— 100 грам борошна— 50 грам панірувальних сухарів— 50 грам рослинної олії— 100 гр...

Соус з консервованих помідорів

Соус з консервованих помідорів

Приготований по цьому нехитрому рецептом соус з консервованих помідорів ви зможете подавати практично до чого завгодно — макаронів, сосисок, котлет, фрикадельок. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: У багатьох з нас в коморах і підвалах припадають пилом банки з консервованими помідо...

Вершковий суп-пюре з куркою

Вершковий суп-пюре з куркою

Готуємо насичений супчик з куркою і овочами. Ідеально підходить на обід для всієї родини. Дивимося рецепт вершкового супу-пюре з куркою прямо зараз! опис приготування: Для приготування вершкового суп-пюре з куркою нам знадобляться заморожені овочі (цвітна капуста, брокколі і морква). Можете ва...

Фруктовий десерт

Фруктовий десерт

Є у мене один веселий і смачний спосіб подачі фруктів: фруктовий десерт «шашлик з фруктів». Цей кумедний десерт подайте в кінці обіду і подивіться, як будуть приємно здивовані всі гості. опис приготування: Десерт подайте з шоколадним соусом і горіхами, все готується швидко і просто. Зате ніхто...

Грибний суп каррі

Грибний суп каррі

багатий, ароматний суп. Рецепт приготування першої страви з грибів. опис приготування: 1. Нагріти сковороду на середньому вогні. Обсмажити цибулю до пом'якшення. Додати часник і злегка підсмажити до м'якості. 2. Додати гриби і половину порошку каррі, накрити кришкою, готувати близько 5 хвилин....

Суп з галушками

Суп з галушками

Рецепт супу з галушками повинен знати кожен поважаючий себе домашній кулінар. Суп з галушками виходить смачним, наваристим і ситним — то, що треба для буднього дня. опис приготування: Суп з галушками — популярне перша страва знайоме нам з самого дитинства. Рецепт супу з галушками простий і зро...

Солоні огірки холодним способом

Солоні огірки холодним способом

Рецепт солоних огірків холодним способом знаю багато років. Його добре використовувати, коли вам треба швидко отримати смачні огірочки без консервації. Огірки обов'язково накривають пластиковою кришкою. опис приготування: Цей старий рецепт солоних огірків холодним способом дуже простий і швидк...

Грибний салат зі спаржею

Грибний салат зі спаржею

Рецепт приготування незвичайного для слов'янської кухні салату, основну пікантність якому додадуть гриби і свіжі пагони спаржі. опис приготування: спаржа все частіше стає складовою частиною нашого раціону, і це чудово, оскільки аспарагус це дуже цінний продукт, володіє чудовими смаковими якост...

Фруктовий салат «Маргарита»

Фруктовий салат «Маргарита»

Рецепт приготування класичного італійського фруктового салату з яскравими цитрусовими нотками апельсина і лайма. опис приготування: Всупереч усталеним стереотипам, італійська кухня це не тільки макарони і піца, це ще і велика кількість шикарних фруктово-ягідних салатів, які сильно порадують ва...

Солодка шоколадна паста

Солодка шоколадна паста

Цей десерт тепер стане вашим улюбленим. Багатий шоколадний смак і приємний аромат кунжуту. Її можна намазати на хліб, на млинці. розповім, як приготувати солодку шоколадну пасту. опис приготування: Якщо хочете не тільки смачну, але ароматну пасту, тоді додайте в неї кунжут або кунжутну пасту. ...

Гриби з ковбасою в духовці

Гриби з ковбасою в духовці

Для того щоб урізноманітнити звичайне меню, вам варто задуматися не тільки про гарячих стравах, але і про закусках. Їх робити набагато простіше і швидше. Тому я часто їх готую в звичайні дні. опис приготування: Сьогодні пропоную вам дізнатися про те, як приготувати гриби з ковбасою в духовці (...

Солоні грибочки

Солоні грибочки

Цей рецепт соління грибів перевірений часом і роками. Якщо ви шукаєте надійний спосіб, дивіться рецепт. Головне - зібрати свіжі їстівні грибочки, а як їх зберегти на зиму, ми зараз розповімо. опис приготування: Очистіть і промийте гриби, потім відваріть протягом півгодини в підсоленій воді. По...

Sparzha, запечена в духовці

Sparzha, запечена в духовці

Sparzha, запечена в духовці, делается элементарно. Всього кілька хвилин, чтоб помыть ее и уложить на противень. Духовка сама все приготовит. Sparzha — отличный полезный гарнир к любому блюду. опис приготування: Спаржу запекают в духовке 15 хвилин при 175 градусах. Духовку сначала нужно разогре...

Фаршировані м'ясом огірки

Фаршировані м'ясом огірки

Рецепт приготування овочевої закуски з м'ясною начинкою. опис приготування: Розріжте кожен огірок навпіл уздовж. бульйон, перець і часник з'єднуються і ставляться на вогонь, де і доводяться до кипіння. Як тільки бульйон закипів, в нього кладуть огірки і припускаються до м'якості. потім виймают...

Яловичина в білому вині

Яловичина в білому вині

Яловичина в білому вині — просте і смачне блюдо. Біле вино дозволяє зробити м'ясо ніжним, з вершковим смаком. Готувати блюдо потрібно не менше двох годин на повільному вогні, а яловичину брати молодші. опис приготування: Яловичина в білому вині попередньо маринується і тому вона виходить дуже...

Грибний крем

Грибний крем

грибний крем — це суміш печериць, вершків і борошна. Часто його подають до обіднього столу, в якості першого страви. Консистенція у крему настільки густа, що його можна використовувати, як підливу. опис приготування: Це класичний рецепт приготування грибного крему. Якщо ніколи не готували крем...