Рецепт Грибний суп каррі

Рецепт Грибний суп каррі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
багатий, ароматний суп. Рецепт приготування першої страви з грибів.

опис приготування:

1. Нагріти сковороду на середньому вогні. Обсмажити цибулю до пом'якшення. Додати часник і злегка підсмажити до м'якості.

2. Додати гриби і половину порошку каррі, накрити кришкою, готувати близько 5 хвилин. При необхідності можна зменшити вогонь.

3. Залити курячий бульйон, біле вино і додати шафран, довести до кипіння на повільному вогні. Готувати протягом 20 хвилин.

4. загущатися крохмалем (суміш крохмалю з невеликою кількістю води).

5. Додайте збиті вершки і сметану.

6. Додати решту каррі і лимонний сік.

7. Додати трохи трюфельного масла.

8. Приправити сіллю і перцем за смаком.

9. Посипати рубаною петрушкою і подати до столу.

  • цибулина— 2 штуки
  • часник— 1/2 зубчики(дрібно нарізати)
  • гриби— 500 грам(нарізати)
  • курячий бульйон— 1 літр
  • сухе біле вино— 60 мілілітрів
  • вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • кукурудзяний або картопляний крохмаль— 1 Ст. ложка
  • збиті вершки— 125 мілілітрів
  • крем— 125 мілілітрів
  • порошок каррі— 1 Ст. ложка
  • шафран— 1 щіпка(якщо є в наявності)
  • лимонний сік— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 щіпка(за смаком)
  • чорний перець— 1 щіпка(за смаком)
  • петрушка— 2 Ст. ложки
  • масло білого трюфеля— 2-3 капель
1. Нагріти сковороду на середньому вогні. Обсмажити цибулю до пом'якшення. Додати часник і злегка підсмажити до м'якості.

2. Додати гриби і половину порошку каррі, накрити кришкою, готувати близько 5 хвилин. При необхідності можна зменшити вогонь.

3. Залити курячий бульйон, біле вино і додати шафран, довести до кипіння на повільному вогні. Готувати протягом 20 хвилин.

4. загущатися крохмалем (суміш крохмалю з невеликою кількістю води).

5. Додайте збиті вершки і сметану.

6. Додати решту каррі і лимонний сік.

7. Додати трохи трюфельного масла.

8. Приправити сіллю і перцем за смаком.

9. Посипати рубаною петрушкою і подати до столу.

Подібні рецепти

Фрикадельки в червоному каррі

Магічна черешня

Рецепт приготування тайських фрикадельок в соусі "; Червоний каррі ";. опис приготування: 1. Відварити рис в підсоленій киплячій воді (відповідно до інструкцій на упаковці). Дрібно порізати цибулю. 2. Змішати свинячий фарш з цибулею, приправити сіллю і перцем. Зліпити з фаршу невеликі кульки, ...

Яловичина каррі «Пананг»

Яловичина каррі «Пананг»

Рецепт пряного м'ясного блюда. Тайська кухня. опис приготування: відміряти близько 3 столових ложок кокосового молока, залити в середню каструлю або казанок і нагріти. Додати пасту каррі і і гарненько перемішати. Варити до появи приємного аромату (4-5 хвилин). Нарізати яловичу вирізку середнім...

Грибний холодний суп

Грибний холодний суп

Хочу запропонувати рецепт дуже смачного річного супу з лісовими грибами. Суп на основі сироватки і заправлений сметаною. У складі багато різноманітної зелені, що надає особливого смаку й аромату страви. опис приготування: В даному рецепті використовуємо молочні продукти для заправки супу, можн...

Грибний крем-суп з печериць з вершками

Грибний крем-суп з печериць з вершками

Не знаю, що б приготувати на обід? Тоді пропоную вам відмінну ідею-рецепт, як приготувати грибний крем-суп з печериць з вершками. смачно, ароматно і без зайвого клопоту виходить страва! опис приготування: Цей досить ніжний, в міру ситний грибний крем-суп з печериць з вершками в домашніх умовах...

Грибний крем-суп з печериць

Грибний крем-суп з печериць

Крем-суп — популярне французьке блюдо, готувати його можна з різних продуктів. Особливо смачний і вишуканий грибний суп з печериць з вершками і часником. Спробуйте це чудове блюдо! опис приготування: вважається, що ідеальний крем-суп має досить густу і однорідну консистенцію, тому в його приго...