Рецепт Грибний суп каррі
багатий, ароматний суп. Рецепт приготування першої страви з грибів.
опис приготування:
1. Нагріти сковороду на середньому вогні. Обсмажити цибулю до пом'якшення. Додати часник і злегка підсмажити до м'якості.
2. Додати гриби і половину порошку каррі, накрити кришкою, готувати близько 5 хвилин. При необхідності можна зменшити вогонь.
3. Залити курячий бульйон, біле вино і додати шафран, довести до кипіння на повільному вогні. Готувати протягом 20 хвилин.
4. загущатися крохмалем (суміш крохмалю з невеликою кількістю води).
5. Додайте збиті вершки і сметану.
6. Додати решту каррі і лимонний сік.
7. Додати трохи трюфельного масла.
8. Приправити сіллю і перцем за смаком.
9. Посипати рубаною петрушкою і подати до столу.
- цибулина— 2 штуки
- часник— 1/2 зубчики(дрібно нарізати)
- гриби— 500 грам(нарізати)
- курячий бульйон— 1 літр
- сухе біле вино— 60 мілілітрів
- вершкове масло— 1 Ст. ложка
- кукурудзяний або картопляний крохмаль— 1 Ст. ложка
- збиті вершки— 125 мілілітрів
- крем— 125 мілілітрів
- порошок каррі— 1 Ст. ложка
- шафран— 1 щіпка(якщо є в наявності)
- лимонний сік— 2 Ст. ложки
- сіль— 1 щіпка(за смаком)
- чорний перець— 1 щіпка(за смаком)
- петрушка— 2 Ст. ложки
- масло білого трюфеля— 2-3 капель
2. Додати гриби і половину порошку каррі, накрити кришкою, готувати близько 5 хвилин. При необхідності можна зменшити вогонь.
3. Залити курячий бульйон, біле вино і додати шафран, довести до кипіння на повільному вогні. Готувати протягом 20 хвилин.
4. загущатися крохмалем (суміш крохмалю з невеликою кількістю води).
5. Додайте збиті вершки і сметану.
6. Додати решту каррі і лимонний сік.
7. Додати трохи трюфельного масла.
8. Приправити сіллю і перцем за смаком.
9. Посипати рубаною петрушкою і подати до столу.
Подібні рецепти
Магічна черешня
Рецепт приготування тайських фрикадельок в соусі "; Червоний каррі ";. опис приготування: 1. Відварити рис в підсоленій киплячій воді (відповідно до інструкцій на упаковці). Дрібно порізати цибулю. 2. Змішати свинячий фарш з цибулею, приправити сіллю і перцем. Зліпити з фаршу невеликі кульки, ...
Яловичина каррі «Пананг»
Рецепт пряного м'ясного блюда. Тайська кухня. опис приготування: відміряти близько 3 столових ложок кокосового молока, залити в середню каструлю або казанок і нагріти. Додати пасту каррі і і гарненько перемішати. Варити до появи приємного аромату (4-5 хвилин). Нарізати яловичу вирізку середнім...
Грибний холодний суп
Хочу запропонувати рецепт дуже смачного річного супу з лісовими грибами. Суп на основі сироватки і заправлений сметаною. У складі багато різноманітної зелені, що надає особливого смаку й аромату страви. опис приготування: В даному рецепті використовуємо молочні продукти для заправки супу, можн...
Грибний крем-суп з печериць з вершками
Не знаю, що б приготувати на обід? Тоді пропоную вам відмінну ідею-рецепт, як приготувати грибний крем-суп з печериць з вершками. смачно, ароматно і без зайвого клопоту виходить страва! опис приготування: Цей досить ніжний, в міру ситний грибний крем-суп з печериць з вершками в домашніх умовах...
Грибний крем-суп з печериць
Крем-суп — популярне французьке блюдо, готувати його можна з різних продуктів. Особливо смачний і вишуканий грибний суп з печериць з вершками і часником. Спробуйте це чудове блюдо! опис приготування: вважається, що ідеальний крем-суп має досить густу і однорідну консистенцію, тому в його приго...