Рецепти muscleman.com.ua

Соус Ткемалі

Соус Ткемалі

ткемалі (Ткемалі) - традиційний грузинський соус, який подають до страв з птиці, м'яса і риби. Рецепт приготування соусу ткемалі згідно грузинськими традиціями — до вашої уваги. опис приготування: Властивості і походження: Рецепт приготування соусу ткемалі був відкритий в Грузії і названий по ...

Сік з гарбуза

Сік з гарбуза

Сік з гарбуза - надзвичайно корисний напій. Він містить велику кількість вітамінів і мікроелементів необхідних нашому організму. Давайте ж приготуємо гарбузовий сік. опис приготування: Помаранчевий колір гарбуза обумовлений великою кількістю бета-каротину, який організм перетворює в вітамін А....

Суп з курячих сердечок

Суп з курячих сердечок

Після свят у нас залишаються яскраві враження і тяжкість в шлунку від достатку з'їдених страв, в ці дні хочеться їсти щось легке, тому я пропоную вам чудовий суп з курячих сердечок. опис приготування: Я хочу поділитися з вами дуже простим рецептом супу з курячих сердечок, який дозволить вам пі...

Голубці з бурякової гички

Голубці з бурякової гички

Голубці з бурякової гички — корисний, смачний і дуже красивий гарнір до багатьох м'ясних страв. опис приготування: Голубці з бурякової гички — незвичайне блюдо, яке рідко можна зустріти на наших столах. Однак, це не означає, що страва не смачне або не корисна. навпаки. Дуже корисне і дуже смач...

Суп з галушками

Рецепти салат «наречена»

Рецепт супу з галушками повинен знати кожен поважаючий себе домашній кулінар. Суп з галушками виходить смачним, наваристим і ситним — то, що треба для буднього дня. опис приготування: Суп з галушками — популярне перша страва знайоме нам з самого дитинства. Рецепт супу з галушками простий і зро...

Солоні огірки на зиму в банках

Солоні огірки на зиму в банках

За цим рецептом огірки заготовлювала ще моя прабабуся. У розсолі ніякого оцту, тільки сіль. Такі хрусткі солоні огірочки нікого не залишать байдужим: вони подобаються і дітям, і дорослим. опис приготування: Вам не можна їсти консервацію з оцтом, але ви хочете взимку похрумтіти огірочком? Я под...

Квасолевий суп

Квасолевий суп

Квасолевий суп — традиційне слов'янське блюдо. Справжня класика жанру — цей суп готували ще кілька століть назад. суп — нереально поживний і ситний, тарілку з'їв — і ситий ще півдня. опис приготування: Квасолевий суп — що приходить на думку при згадці цього словосполучення? У мене, наприклад, ...

Фарш на сковороді

Фарш на сковороді

Нагодувати голодну сім'ю вам допоможе рецепт фаршу на сковороді. Приготування не забере багато часу і сил, проте страва вийде дуже ситне. Типове блюдо домашньої кухні — просто і смачно. опис приготування: Мати в холодильнику упаковку фаршу завжди корисно, тому що фарш — це така штука, з якої б...

Сендвічі з ковбасою і халапеньо

Сендвічі з ковбасою і халапеньо

Рецепт приготування сендвічів з ковбасою, халапеньйо і сиром. Апетитні сандвічі з пікантним халапеньо швидко вгамують голод. кількість порцій: 4 ковбаса для сніданку— 4 штуки(шматочки) яйця— 4 штуки молоко навпіл з вершками— ¼ Склянок сіль і перець— 1 За смаком баночка перцю халапеньо— 1 штука ...

Гаджар Pwlaw

Гаджар Pwlaw

Гаджар Пулау - це популярне індійське блюдо з рису, воістину гідне найдорожчих ресторанів! На перший погляд це звичайний плов, але після першої ложки ви зрозумієте, що це абсолютно інше блюдо. опис приготування: Гаджар Пулау стане фаворитом будь-якого столу: тут золотистий підсмажений рис з яс...

Гамбургер будинку (корисний)

Гамбургер будинку (корисний)

Якщо ви великий любитель фастфуду і завжди хотіли навчитися готувати бургери будинку, сьогодні у вас є така можливість. Я розповім вам, як приготувати гамбургер будинку, він смачний і корисний. опис приготування: Для того щоб сформувати бургер, необхідно на першу частину булочки покласти лист ...

Яловича печінка з червоною цибулею

Яловича печінка з червоною цибулею

Рецепт приготування яловичий печінки. Французька кухня, провінція Прованс. кількість порцій: 4 govyazhyey печінки— 800 грам червоні цибулини— 2 штуки невелика варений буряк— 1 штука вершкового масла— 100 грам білого винного оцту— 1 Ст. ложка лимон— 1 штука сіль, перець— 1 штука(за смаком) ...

Гужеро з сиром і беконом

Гужеро з сиром і беконом

Рецепт приготування Гужеро (сирних слоек) з додаванням сиру і бекону. опис приготування: Франція славиться чудовим смаком своєї випічки. Спробуйте приготувати найніжніші сирні слойки, які французи називають guegeres (Гужеро). сколотин— 3/4 склянки вершкового масла— 5 Ст. ложок борошна— 250...

Листковий салат «мімоза» з тунцем

Листковий салат «мімоза» з тунцем

апетитний, нескладний і дуже ситний салатик хочу запропонувати вам внести в щоденне або святкове меню. Поєднання овочів і консервованої рибки - це завжди смачно. Спробуйте обов'язково! опис приготування: Більше часу займає варіння овочів. Якщо ви зробите це раніше, то все буде досить швидко. Я...

Смузі з гарбуза

Смузі з гарбуза

З настанням осені хочеться продовжити яскраві і сонячні дні з допомогою не менш яскравою гарбуза. Готувати з неї можна багато страв, але сьогодні я пропоную вам зробити смачний і яскравий смузі. опис приготування: Смузі з гарбуза — насичений напій, який подарує масу вітамінів. За консистенцією...

Фокачча з маслинами і розмарином

Фокачча з маслинами і розмарином

Хочете знати рецепт, як приготувати фокаччу з маслинами і розмарином, щоб побалувати себе справжнім італійським частуванням? Вибирайте тільки якісні продукти, щоб відчути весь смак Італії. опис приготування: Традиційну дріжджову корж можна приготувати не тільки з маслинами - це одна з варіацій...

Ескалоп з пармской шинкою

Ескалоп з пармской шинкою

Ескалоп - це тонкий шматочок м'яса, обсмажений до хрусткої скоринки. Він може бути з будь-якого м'яса: свинини, яловичини, телятини і навіть курки. У нас ескалоп зі свинини з чебрецем і пармской шинкою. опис приготування: Трави при приготуванні цього рецепта можна брати будь-які: шавлія, розма...

Суп-пюре з печерицями та сиром

Суп-пюре з печерицями та сиром

Любителі супів-пюре по достоїнству оцінять цей рецепт, оскільки суп-пюре з печерицями та сиром виходить дивно смачним. Сир можна брати твердий, а можна плавлений, на ваш смак. опис приготування: Для приготування соусу потрібно брати каструлю з товстим дном, щоб суп не пригоріла. Готується він ...

Груші в журавлинному соусі

Груші в журавлинному соусі

Рецепт приготування десерту з груш в журавлинному соусі. Подавайте цей десерт теплим або охолодженим з морозивом або вершками. опис приготування: Викласти груші у велику каструлю. Додати достатньо води, щоб вода покривала груші (близько 4 чашок). Додати цукор, корицю, цитрусові кірки, мед і л...

Slivovoe повидло

Slivovoe повидло

Як тільки з'являються сонячні літні солодкі плоди, то відразу ж поспішаю зробити всілякі заготовки на зиму. У цьому мені допомагає простий покроковий рецепт, як приготувати сливове варення. опис приготування: У моїх планах на це літо не тільки поїздка на море, але і консервація варення, щоб ви...