Рецепт Груші в журавлинному соусі
Рецепт приготування десерту з груш в журавлинному соусі. Подавайте цей десерт теплим або охолодженим з морозивом або вершками.
опис приготування:
Викласти груші у велику каструлю. Додати достатньо води, щоб вода покривала груші (близько 4 чашок). Додати цукор, корицю, цитрусові кірки, мед і лимонний сік. використовуючи ніж, очистити насіння ванілі і додати в каструлю в стручку. Довести до кипіння, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Зменшити вогонь і варити, поки груші не стануть м'якими, близько 10 хвилин.
Додати свіжу журавлину і варити, поки ягоди не стануть м'якими, але не м'якими, близько 3 хвилин.
Викласти груші на блюдо. Полити груші журавлинним соусом. Додати пакетик чаю і сушену журавлину, якщо вона використовується. Дати охолонути протягом 15 хвилин. Накрити і поставити в холодильник на ніч.
Перед подачею на стіл видалити стручок ванілі, паличку кориці, цитрусові кірки і пакетик чаю.
Викласти груші з сиропом і ягодами журавлини на блюдо, додати йогурт, сметану або сир.
- маленьких груш, очищених— 8 штук
- цукру— 2 Ст. ложки
- паличка кориці— 1 штука
- большая полоска апельсиновой корки (10-13 см) — 1 штука
- большая полоска лимонной цедры (10-13 см) — 1 штука
- меду— 5 Ст. ложок
- свіжого лимонного соку— 1 Чайна ложка
- стручок ванілі, разрезанный продольно— 1 штука
- свіжої журавлини— 300 грам
- пакетик зеленого или фруктового чая— 1 штука
Додати свіжу журавлину і варити, поки ягоди не стануть м'якими, але не м'якими, близько 3 хвилин.
Викласти груші на блюдо. Полити груші журавлинним соусом. Додати пакетик чаю і сушену журавлину, якщо вона використовується. Дати охолонути протягом 15 хвилин. Накрити і поставити в холодильник на ніч.
Перед подачею на стіл видалити стручок ванілі, паличку кориці, цитрусові кірки і пакетик чаю.
Викласти груші з сиропом і ягодами журавлини на блюдо, додати йогурт, сметану або сир.
Подібні рецепти
Гречка з тушонкою і грибами
груші, приготовані до м'якості в червоному вині та лікері з чорної смородини, подається з сиропом і заварним кремом. кількість порцій: 6 червоне вино— 750 мілілітрів лікер чорної смородини— 250 мілілітрів цукрова пудра— 100 грам груші— 3 штуки стручок ванілі— 1 штука заголовок для палітурки— 2 ...
Груші, запечені з сиром
Рецепт приготування груш, запечених з сиром, медом і горіхами. опис приготування: Ніжний десерт з груш з сиром доставить вам справжнє задоволення. Для його приготування вибирайте великі і щільні фрукти. Як горіхів ви можете взяти мигдаль, funduk, fistashki і t.d. приготування: Розрізати груші ...
Свіжі груші і підсмажені креветки
опис приготування: 1. Каструлю наповніть водою, підсолити і доведіть до кипіння. Бланшируйте груші і моркву протягом 30 секунд, потім злийте відразу ж злийте воду. У невеликій мисці змішайте сіль, цукор, курячий бульйон і кукурудзяний крохмаль. Відставте в сторону. 2. Нагрійте сковороду на серед...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...