Рецепти muscleman.com.ua

Шоколад в листковому тісті

Шоколад в листковому тісті

Рецепт для тих, хто любить шоколад ... багато шоколаду! Вам сподобається насолоджуватися кожним шматочком цього прекрасного тістечка. Тому дивіться і записуйте, як приготувати шоколад в листковому тісті. опис приготування: Як молода мама двох маленьких дітей, я завжди відчуваю на собі ліміт ча...

Свіжий салат з тунцем

Свіжий салат з тунцем

Свіжий салат з тунцем можна подати як на обід, так і на вечерю. Він прекрасно підійде для святкового столу. Виглядає салат апетитно і нарядно. Листя зелені і свіжі овочі надають йому свіжість. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати свіжий салат з тунцем, тоді цей рецепт - саме те, ...

Ендівій з омаром і грейпфрутом

Ендівій з омаром і грейпфрутом

Швидкий рецепт приготування легкої закуски з листя цікорного салату з начинкою з грейпфрута, авокадо, м'яса омара і естрагону. опис приготування: 1. За допомогою невеликого ножа для овочів очистити грейпфрут, розділити на скибочки і видалити білу шкірку. Відкласти в сторону. 2. Очистити авокад...

Сердечка курячі в сметані

Сердечка курячі в сметані

Класичний прийом для приготування страв з куркою - додавання кислого соусу. Але для гасіння курячих сердечок підійде ніжний кремовий смак сметанному соусі. Це просте блюдо до повсякденного обіду. опис приготування: Завдяки цим рецептом, як приготувати сердечка курячі в сметані, ви отримаєте ні...

Соус «ткемалі» зі слив

Ароматний хліб зі спеціями і сиром

Соус «Ткемалі» більше відомий в країнах колишнього Радянського Союзу. Це національний грузинський соус, який готується з особливого сорту слив. розповідаю, як приготувати соус «Ткемалі» зі слив. опис приготування: Соус отримав свою назву від сорту слив, які дозрівають до кінця літа, тоді ж і п...

Гриби мариновані з перцем

Гриби мариновані з перцем

У продажу є багато маринованих грибів. Але я пропоную приготувати їх з болгарським перцем в домашніх умовах. До речі, в магазинах я таких грибів не зустрічала. опис приготування: Мариновані гриби з перцем виходять дуже смачними. Маринується і перець і гриби, практично два в одному. Це відмінна...

Фаршировані перці по-грецьки

Фаршировані перці по-грецьки

Рецепт приготування болгарських перців, фаршированих білою квасолею і сиром фета. опис приготування: Зрізати верхівку з кожного болгарського перцю. видалити насіння. Обрізані верхівки дрібно нарізати. змішати квасолю, сир фета, кускус, білу частину цибулі, часник, орегано і нарізані верхівки п...

Фокачча з цибулею

Фокачча з цибулею

Проста і смачна закуска. Класичне італійська страва. кількість порцій: 4 мука— 1 кілограм(інгредієнти основи:) сіль— 30 грам оливкова олія— 100 грам цукор— 15 грам дріжджі— 35 грам вода— 500 грам цибуля— 250 грам(інгредієнти для начинки:) оливкова олія— 50 грам сир форте— 30 грам помідори черрі...

Феттуччіні з кайєнським соусом

Феттуччіні з кайєнським соусом

Рецепт приготування ще одного класичного італійського блюда з макаронних виробів. опис приготування: Що б людство робило без макаронів? Це чудове блюдо володіє відмінними смаковими якостями і дуже швидко готується. Однак самі макаронні вироби це тільки півсправи, адже найголовніше в них соус! ...

Фаршировані цукіні

Фаршировані цукіні

Покроковий рецепт приготування фаршированих цукіні. Красиве і дуже смачна страва до святкового столу. опис приготування: цукіні— 8 штук помідори— 3 штуки Мал— 200 грам м'ясний фарш— 700 грам часник— 3 зубчики цибулина— 2 штуки яйця— 2 штуки яловичий бульйон— 250 мілілітрів тертий сир— 50 гр...

Холодний чай з м'ятою

Холодний чай з м'ятою

Літо - час смачних холодних напоїв! У цьому рецепті я розповім, як приготувати холодний чай з м'ятою. Чай з льодом відмінно втамовує спрагу, а м'ята освіжає. опис приготування: Чай можна використовувати чорний або зелений. Подавайте напій у склянці з кубиками льоду. якщо любите, це podslastite...

Смородинові мафіни

Смородинові мафіни

смородинові мафіни — бездоганна і смачна випічка, приготована в домашніх умовах. Смородина зраджує маффин якусь "; родзинку ";, а точніше кислинку. Сподобається і дорослим, і дітям! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування порічкових маффинов. збиваємо віночком: кефір, яйце,...

Суп з плавлених сирків

Суп з плавлених сирків

Рецепт приготування супу з плавлених сирків. Такий суп приготувати зовсім не складно, а виходить він на подив смачним. опис приготування: Основними інгредієнтами даного рецепта є: плавлені сирки, окорочек, картопля і морква. Готується суп дуже швидко. сирки плавлені— 2 штуки копчений стеген...

Фаршировані квітки в цукіні

Фаршировані квітки в цукіні

Рецепт смачної закуски з рисом, цукіні і оливковою олією. опис приготування: Виріжте тичинки з кожної квітки і видаліть листочки з кожного чашолистка. Кожна квітка обережно і ретельно промивається. Рис також промийте і дайте стекти рідини. Залийте його окропом, додайте сіль, після чого варіть ...

Flammkuhen

Flammkuhen

Flammkuhen — відмінна закуска або легкий аперитив. Він добре підходить для того, щоб невеликою компанією хрустіти їм під пиво або гризти з вином. Фламмкухен завжди приносить естетичне задоволення! опис приготування: Flammkuhen (Тарт) дослівно перекладається як полум'яний пиріг. У цієї страви д...

Шашлик на шпажках в духовці

Шашлик на шпажках в духовці

Шашлик на шпажках в духовці — чудове рішення для будь-якого святкового столу. Ця страва завжди дивує і радує гостей. Шашлик будемо готувати зі свинини, замариноване в гранатовому соку. опис приготування: Рецепт шашлику на шпажках в духовці — дуже простий. Безпосереднє приготування страви займа...

Грушево-малиновое суфле

Грушево-малиновое суфле

Порадуйте своїх близьких смачним і найніжнішим французьким десертом — суфле з додаванням груш і малини. Тане в роті, легке, повітряне суфле доставить всім величезне задоволення, гарантую! опис приготування: Смачне ніжне суфле приготувати зовсім нескладно. Нехай вас не лякає довгий рецепт, прос...

Сметанний десерт з желе

Сметанний десерт з желе

Сметанний десерт з желе — легке і ніжне блюдо, головним інгредієнтом якого виступає сметана. кількість порцій: 7 складові:  — 9 грам(крем 30% — 500 г Цукровий пісок — 100 г Вишневий сік — 150 мл Апельсиновий сік — 150 мл Персиковий сік 150 мл желатин швидкорозчинний — 18 г Какао-порошок — 10 г ...

Соус «тартар» до м'яса

Соус «тартар» до м'яса

Якщо ви любите соуси, то обов'язково спробуйте "; Тартар ";. Він ідеально поєднується з будь-якими стравами, особливо з м'ясними. Готувати його просто, а смак обов'язково підкорить вас і всіх ваших гостей. опис приготування: 1. Візьміть глибоку миску, натріть в неї на дрібній тертці відвареної...

Шоколадний листковий торт

Шоколадний листковий торт

Рецепт листкового шоколадного торта на день народження або будь-яке інше свято. Торт готується не дуже складно, але виходить набагато смачніше покупного. Спробуйте — і вам обов'язково сподобається! опис приготування: Рецепт шоколадного листкового торта досить довгий, але нічого дуже складного ...