Рецепт Гриби мариновані з перцем

Рецепт Гриби мариновані з перцем
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв.
У продажу є багато маринованих грибів. Але я пропоную приготувати їх з болгарським перцем в домашніх умовах. До речі, в магазинах я таких грибів не зустрічала.

опис приготування:

Мариновані гриби з перцем виходять дуже смачними. Маринується і перець і гриби, практично два в одному. Це відмінна закуска до столу в будні і свята. Що стосується приготування, то все просто. Печериці можна не чистити, а просто добре помити, але я завжди чищу. Перець може бути будь-якого кольору або взагалі різнобарвним, так ваше блюдо буде виглядати ще гарніше. Спеції можете класти будь-які. Обов'язково спробуйте маринад і відкоригуйте на свій смак. Якщо ви не консервуєте гриби на зиму, тобто їх можна вже через добу. Вихід готового продукту із зазначених інгредієнтів одна баночка об'ємом 500 мл.

  • печериці— 500 грам
  • Перець болгарський— 1 штука
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • вода— 500 мілілітрів
  • Лавровий лист— 1 штука
  • часник— 1-2 зубчиків
  • оцет 9%  — 1 Ст. ложка
  • Соняшникова олія— 20 мілілітрів
Гриби мариновані з перцем - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти для приготування маринованих грибів з перцем.

Гриби мариновані з перцем - фото крок 2 Болгарський перець помийте, очистіть від насіння і наріжте невеликими шматочками. Викладіть в сковороду. Налийте рафіновану соняшникову олію.

Гриби мариновані з перцем - фото крок 3 Підсмажте болгарський перець на невеликому вогні протягом 7-8 хвилин, перемішуючи.

Гриби мариновані з перцем - фото крок 4 Приготуйте маринад. У каструлю насипте сіль, цукор, викладіть лавровий лист.

Гриби мариновані з перцем - фото крок 5 налийте воду, поставте каструлю на плиту. Доведіть маринад до кипіння і проваріть 2-3 хвилини. Після влийте оцет.

Гриби мариновані з перцем - фото крок 6 печериці очистіть.

Гриби мариновані з перцем - фото крок 7 Викладіть в каструлю, залийте водою і варіть 10 хвилин з моменту закипання.

Гриби мариновані з перцем - фото крок 8 На дно стерилізованої банки викладіть очищений часник.

Гриби мариновані з перцем - фото крок 9 Викладіть в банку смажений болгарський перець, чергуючи з грибами. залийте маринадом.

Гриби мариновані з перцем - фото крок 10 Банку закатати кришкою і переверніть верх дном. Закутайте ковдрою і тримайте так до повного охолодження банки. Зберігайте мариновані грибочки з перцем в прохолодному приміщенні.

Подібні рецепти

Гриби, мариновані з гвоздикою

Просте сирне печиво

Грибочки маринуються одну добу, після чого їх сміливо можна пробувати. використовуйте, як закуску або додавайте в салати. Легко і смачно! дивіться, як приготувати гриби, мариновані з гвоздикою! опис приготування: Для маринування бажано використовувати дрібні грибочки, вони швидко варяться і ду...

Гриби мариновані (печериці)

Гриби мариновані (печериці)

Домашні мариновані печериці для салатів і на закуску? легко! Я знайшла для себе ідеальним рецепт — нескладний у виконанні, яким і хочу з вами поділитися. опис приготування: Обов'язково вибирайте красиві маленькі плоди, щоб закуска виглядала естетично. Грибочки виходять дуже смачними, хрусткими...

Гриби печериці мариновані (швидкий спосіб)

Гриби печериці мариновані (швидкий спосіб)

Не знаю чому, але у мене якась слабкість до маринованим заготівлях. різні перці, помідори, огірки, а особливо грибочки. Це ідеальна закуска на кожен день. А рецепт - справжня знахідка. опис приготування: Я описала в інструкції, як приготувати гриби печериці мариновані (швидкий спосіб). Вам зна...

Фахитас з куркою і перцем

Фахитас з куркою і перцем

Фахитас з куркою і перцем східне гостре блюдо, яке я спробувала відтворити вдома. вийшло непогано, до речі можна і не робити його гострим. Теж непогано виходить, потрібно тільки постаратися. опис приготування: Фахитас з куркою і перцем дуже оригінальна, смачна закуска. Робити її можна на кукур...

Феттучині з куркою, помідорами і болгарським перцем

Феттучині з куркою, помідорами і болгарським перцем

Рецепт приготування Феттучіні з куркою, болгарським перцем, цибулею, помідорами, білим вином і вершками. При бажанні ви можете додати в блюдо італійську ковбасу, раків або креветки. кількість порцій: 6 курячі грудки без шкіри— 3 штуки суміш спецій— 3 чайних ложки(більше до смаку) паста Феттучин...