Рецепт Фаршировані квітки в цукіні

Рецепт Фаршировані квітки в цукіні
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт смачної закуски з рисом, цукіні і оливковою олією.

опис приготування:

Виріжте тичинки з кожної квітки і видаліть листочки з кожного чашолистка. Кожна квітка обережно і ретельно промивається. Рис також промийте і дайте стекти рідини. Залийте його окропом, додайте сіль, після чого варіть рис до повної готовності. Цибулю дрібно нарізають, а зелень шаткується.

Покладіть рис в чашку, додайте до нього зелень з цибулею, томатну пасту, сіль, оливкова олія, перець. Перемішайте цей фарш і покладіть його в кожну квітку по 1 чайній ложці (приблизно). Краї квіток слід зімкнути. Покладіть їх досить щільно в сотейнику і залийте водою, щоб вона прикривала все квіти. Доведіть воду до кипіння, після зменшіть вогонь і варіть хвилин 5-10. Готову страву залийте соусом, який вийшов після варіння.


  • цукіні (квітки)  — 12-16 штук
  • рис длиннозерный— 80 грам
  • цибуля ріпчаста— 1 штука
  • пучка зелень укропа— 1/2 штуки
  • пучка м'ята— 1/2 штуки
  • томатна паста— 8 Ст. ложок
  • оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • перець чорний мелений і сіль— — За смаком
Виріжте тичинки з кожної квітки і видаліть листочки з кожного чашолистка. Кожна квітка обережно і ретельно промивається. Рис також промийте і дайте стекти рідини. Залийте його окропом, додайте сіль, після чого варіть рис до повної готовності. Цибулю дрібно нарізають, а зелень шаткується.

Покладіть рис в чашку, додайте до нього зелень з цибулею, томатну пасту, сіль, оливкова олія, перець. Перемішайте цей фарш і покладіть його в кожну квітку по 1 чайній ложці (приблизно). Краї квіток слід зімкнути. Покладіть їх досить щільно в сотейнику і залийте водою, щоб вона прикривала все квіти. Доведіть воду до кипіння, після зменшіть вогонь і варіть хвилин 5-10. Готову страву залийте соусом, який вийшов після варіння.


Подібні рецепти

Фаршировані цукіні

Кіш з брокколі з листкового тіста

Покроковий рецепт приготування фаршированих цукіні. Красиве і дуже смачна страва до святкового столу. опис приготування: цукіні— 8 штук помідори— 3 штуки Мал— 200 грам м'ясний фарш— 700 грам часник— 3 зубчики цибулина— 2 штуки яйця— 2 штуки яловичий бульйон— 250 мілілітрів тертий сир— 50 гр...

Французький пиріг Кіш з беконом і цукіні

Французький пиріг Кіш з беконом і цукіні

Рецепт приготування відкритого французького пирога з пісочного тіста з беконом, цукіні і сиром. опис приготування: На злегка посипаною борошном робочій поверхні розкачати з тіста круг діаметром 40 см. Викласти тісто у форму для випічки зі знімним дном, акуратно притискаючи краю. Використовуючи...

Хліб з цукіні вищої якості

Хліб з цукіні вищої якості

Рецепт приготування хліба з цукіні вищої якості. Спробуйте - не пошкодуєте. опис приготування: Замочити родзинки в теплій воді на 30 хвилин. Відкинути на сито або друшляк, відкласти в сторону. Помити цукіні і відрізати кінці. Не чистіть. Нарізати за допомогою середнього подрібнювача овочів. Ма...

Шоколадний пиріг з кабачком (цукіні)

Шоколадний пиріг з кабачком (цукіні)

Якщо вам здається, що солодка випічка не поєднується з кабачками, обов'язково подивіться цей рецепт, він змінить вашу думку! Тут ви дізнаєтеся, як приготувати шоколадний пиріг з кабачком (цукіні). опис приготування: Пропоную вам дізнатися рецепт незвичайного шоколадного пирога, одним з основни...

Спіральки з цукіні, морквою і кальмарами

Спіральки з цукіні, морквою і кальмарами

Це прекрасне блюдо для вечері: воно поєднує в собі і гарнір, і овочі, і морепродукти. Готується дуже просто і швидко. Заходьте і дивіться, як приготувати спіральки з цукіні, морквою і кальмарами. опис приготування: блюдо просте, але в той же час дуже смачне і ситне. Макарони можна використовув...