Рецепт Грушево-малиновое суфле
Порадуйте своїх близьких смачним і найніжнішим французьким десертом — суфле з додаванням груш і малини. Тане в роті, легке, повітряне суфле доставить всім величезне задоволення, гарантую!
опис приготування:
Смачне ніжне суфле приготувати зовсім нескладно. Нехай вас не лякає довгий рецепт, просто в ньому все детально описано, а сам процес займе не так вже й багато часу. Зате яка насолода ви отримаєте, спробувавши власноруч приготований шедевр! Отже, рецепт приготування грушево-малинового суфле перед вами.
1. Насамперед підготуємо груші. Замість свіжих груш можна взяти консервовані, тоді цей етап пропускаєте. Якщо у вас свіжі, очистимо їх від шкірки і серцевини і нарізаємо невеликими кубиками. Викладаємо груші на сковороду, додаємо цукор і пару ложок води. Тушкуємо груші на невеликому вогні до м'якості.
2. Остигнули груші і малину перебиваємо блендером в пюре разом з лимонним соком.
3. Молоко змішуємо з вершками, доводимо до кипіння.
4. Відокремлюємо білки від жовтків. Збиваємо жовтки з 3.5 ложки цукру в невеликому сотейнику, додаємо борошно і крохмаль і ретельно розмішуємо. додаємо 2-3 ложки молока з вершками, збиваємо, а потім додаємо молоко, що залишилося, не перестаючи збивати. Ставимо на вогонь і постійно помішуючи, варимо 2-3 хвилини.
5. Додаємо малиново-грушеве пюре в заварений крем, ретельно перемішуємо.
6. Змащуємо форми для суфле розтопленим вершковим маслом (пензликом від низу до верху) і посипаємо цукром стінки і дно. Ставимо форми в холодильник.
7. Збиваємо білки з цукром, що залишився в стійку пишну піну.
8. Третю частину білків додамо в крем з пюре і зіб'ємо. Потім додамо білки, що залишилися і акуратно знизу вгору перемішати.
9. Розкладаємо суміш у формочки до половини, постукаємо формочкой об стіл, щоб суфле осіло на дно, а потім заповнюємо формочки до самого верху.
10. Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 15, до рум'янцю верху.
Можна посипати цукровою пудрою і подавати до столу.
- груші— 2 штуки
- малина— 0,5 склянки
- яйце— 3 штуки
- молоко— 150 мілілітрів
- вершки 33 % — 100 мілілітрів
- Борошно пшеничне— 1 Ст. ложка
- крохмаль— 0,5 Ст. ложки
- цукор— 10 Ст. ложок(2 — для груш, 1 — для обсыпки форм, 7 — для суфле)
- Лимонний сік— 1 Ст. ложка
- Вершкове масло— 50 грам
1. Насамперед підготуємо груші. Замість свіжих груш можна взяти консервовані, тоді цей етап пропускаєте. Якщо у вас свіжі, очистимо їх від шкірки і серцевини і нарізаємо невеликими кубиками. Викладаємо груші на сковороду, додаємо цукор і пару ложок води. Тушкуємо груші на невеликому вогні до м'якості.
2. Остигнули груші і малину перебиваємо блендером в пюре разом з лимонним соком.
3. Молоко змішуємо з вершками, доводимо до кипіння.
4. Відокремлюємо білки від жовтків. Збиваємо жовтки з 3.5 ложки цукру в невеликому сотейнику, додаємо борошно і крохмаль і ретельно розмішуємо. додаємо 2-3 ложки молока з вершками, збиваємо, а потім додаємо молоко, що залишилося, не перестаючи збивати. Ставимо на вогонь і постійно помішуючи, варимо 2-3 хвилини.
5. Додаємо малиново-грушеве пюре в заварений крем, ретельно перемішуємо.
6. Змащуємо форми для суфле розтопленим вершковим маслом (пензликом від низу до верху) і посипаємо цукром стінки і дно. Ставимо форми в холодильник.
7. Збиваємо білки з цукром, що залишився в стійку пишну піну.
8. Третю частину білків додамо в крем з пюре і зіб'ємо. Потім додамо білки, що залишилися і акуратно знизу вгору перемішати.
9. Розкладаємо суміш у формочки до половини, постукаємо формочкой об стіл, щоб суфле осіло на дно, а потім заповнюємо формочки до самого верху.
10. Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 15, до рум'янцю верху.
Можна посипати цукровою пудрою і подавати до столу.
Подібні рецепти
Смажені сосиски «ромашки»
Рецепт приготування освіжаючого морозива, подається в грошах. опис приготування: Змішати цукор з 1 3/4 склянки води в середній каструлі. Ретельно перемішати і варити суміш на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться, від 5 до 8 хвилин. Вилити сироп в металеву миску і поставити ми...
Грушево-яблучне пюре
Груші і яблука — не тільки смачні, але і дуже корисні фрукти, а пюре, приготоване з них допоможе в годуванні дитини, тому сьогодні ми будемо готувати грушево-яблучне пюре для дітей. опис приготування: Груші і яблука треба обдати окропом, почистити і викласти на деко. Відправляємо в духовку на ...
Шоколадне суфле
Суфле прийшло до нас із Франції. Блюдо роблять на основі яєчних жовтків з іншими продуктами, в які додають збиті білки. Основа виходить повітрям. Хочете зробити його будинку? тоді читайте! опис приготування: Я пропоную вам рецепт, в якому ви дізнаєтеся про те, як приготувати шоколадне суфле. Т...
Шоколадні тістечка з горіхами і суфле
Рецепт приготування тістечок з шоколадом, арахісовим маслом, міні-суфле, горіхами пекан і ванільним екстрактом. опис приготування: Тістечка з густим шаром хрустких горіхів пекан, липким суфле і шоколадною глазур'ю піднімуть настрій зимовим вечором. какао— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки е...
Смородинове суфле
Низькокалорійний і дуже смачний десерт з чорної смородини. Суфле виходить дуже ніжним, до того ж, дієтичним, що особливо актуально влітку, коли багато стежать за своєю фігурою. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо порічкове суфле в домашніх умовах. Агар змішуємо з водою і тростинним цукром...