Рецепт Фаршировані перці по-грецьки

Рецепт Фаршировані перці по-грецьки
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування болгарських перців, фаршированих білою квасолею і сиром фета.

опис приготування:

Зрізати верхівку з кожного болгарського перцю. видалити насіння. Обрізані верхівки дрібно нарізати.

змішати квасолю, сир фета, кускус, білу частину цибулі, часник, орегано і нарізані верхівки перців в мисці. Приправити сіллю і перцем і перемішати. Заповнити отриманою масою болгарські перці.

При використанні повільної плити, викласти фарширований перець у вертикальному положенні в каструлю, накрити кришкою і варити протягом 4 годин.

При використанні духовки, розігріти духовку до 175 градусів. Викласти перці в вертикальному положенні в каструлю з щільно закривається кришкою. Додати 1 склянка води, накрити кришкою і запікати, поки перці не стануть м'якими, близько 1 годину.

Посипати перці зеленню цибулі. Подавати з шматочками лимона.


  • больших болгарских перца— 4 штуки
  • білої квасолі— 450 грам
  • сиру фета— 120 грам
  • крупи кус-кус— 1/2 склянки
  • зелених цибулі— 4 штуки
  • зубчик часнику— 1 штука
  • сушеного орегано— 1 Чайна ложка
  • сіль і мелений перець— — За смаком
Зрізати верхівку з кожного болгарського перцю. видалити насіння. Обрізані верхівки дрібно нарізати.

змішати квасолю, сир фета, кускус, білу частину цибулі, часник, орегано і нарізані верхівки перців в мисці. Приправити сіллю і перцем і перемішати. Заповнити отриманою масою болгарські перці.

При використанні повільної плити, викласти фарширований перець у вертикальному положенні в каструлю, накрити кришкою і варити протягом 4 годин.

При використанні духовки, розігріти духовку до 175 градусів. Викласти перці в вертикальному положенні в каструлю з щільно закривається кришкою. Додати 1 склянка води, накрити кришкою і запікати, поки перці не стануть м'якими, близько 1 годину.

Посипати перці зеленню цибулі. Подавати з шматочками лимона.


Подібні рецепти

Фаршировані болгарські перці в грецькому стилі

Перці фаршировані морквою і рисом

Рецепт приготування запечених болгарських перців, фаршированих яловичим фаршем, шпинатом, цукіні, цибулею, манна крупа, орегано, помідорами і сиром Фета. опис приготування: Завдяки багатій м'ясної начинці з овочами ці фаршировані перці дуже ситні, і можуть подаватися не тільки в якості начинки...

Фаршировані перці без рису

Фаршировані перці без рису

Фарширований перець — досить популярна страва, яке готують в будні і на святковий стіл. Зазвичай перець готують з рисом, але сьогодні у мене трохи інший рецепт. опис приготування: Фарширований перець з м'ясом і рисом вважають класикою кулінарії, але і без рису це блюдо не втрачає своєї привабл...

Фаршировані перці і помідори

Фаршировані перці і помідори

Давно не готувала такого яскравого, барвистого і смачної страви, як фаршировані перці і помідори. інгредієнти найпростіші, але блюдо — справжній шедевр як візуально, так і за смаком опис приготування: Ви тільки подивіться на фото — фантастично красиве блюдо, Чи не справедливість?:) Рецепт стра...

Фаршировані перці на пару

Фаршировані перці на пару

Всі люблять фарширований перець. Існує безліч варіацій цієї страви. Я пропоную приготувати перці в пароварці. повірте, це зовсім не буде нудно або без смаку! Спробуйте! опис приготування: страви, приготовані на пару, можна віднести до розряду дієтичних, так як їх приготування не вимагає добав...

Фаршировані перці з соусом

Фаршировані перці з соусом

Фаршировані перці з соусом — неймовірно популярна страва слов'янських народів, яке кожен кулінар готує по-своєму. Ділюся своїм фірмовим рецептом приготування фаршированих перців з соусом. опис приготування: Фаршировані перці з соусом — це класика жанру, дуже популярна страва, яке готують практ...