Рецепт Шашлик на шпажках в духовці
Шашлик на шпажках в духовці — чудове рішення для будь-якого святкового столу. Ця страва завжди дивує і радує гостей. Шашлик будемо готувати зі свинини, замариноване в гранатовому соку.
опис приготування:
Рецепт шашлику на шпажках в духовці — дуже простий. Безпосереднє приготування страви займає всього 40 хвилин. Підготовча робота та маринування займає близько години. досить ергономічно, чи не так?
Думки про шматочках свинини, замариноване в свіжовичавленому гранатовому соку з часником і пряними травами, мимоволі викликає апетит і рясне слиновиділення. У мене, у всякому разі. думаю, що таке блюдо, як це, просто приречений на успіх!
Найкраще такий шашлик подавати зі свіжими овочами і червоним сухим вином. Бажаю удачі!
- Свинина— 800 грам
- гранат— 100 грам
- часник— 2 зубчики
- Мелений мускатний горіх— 1 Чайна ложка
- італійські трави— — За смаком
- сіль— 1,5 чайних ложки
- Мелений чорний перець— — За смаком
- рослинно масло— — За смаком(для смаження)
Кусок свинины хорошо промываем, просушиваем и нарезаем на одинаковые небольшие кусочки.
Зерна граната помещаем в герметически застегивающийся пакет, выпускаем воздух и хорошенько проходим скалкой. Для этого рецепта нам нужен именно свежевыжатый сок граната, магазинный не подойдет.
Сок процеживаем.
Затем мясо перекладываем в глубокую посудку, додаємо гранатовий сік, добре перемішуємо.
Затем добавляем мелко нарубленный чеснок, суміш італійських трав, сіль, перець, мускатний горіх. Хорошенько перемешиваем руками. Накрываем крышкой или пленкой и отправляем мариноваться в холодильник примерно на час. Периодически достаем и слегка перемешиваем. Пока мясо маринуется замочим деревянные шпажки в холодной воде.
Когда мясо замариновалась, приступаем к нанизыванию его на шпажки. Нанизываем не очень плотно.
Затем в растительное масло на раскаленную сковородку выкладываем шпажки с мясом и на сильном огне обжариваем с двух сторон.
Обжариваем шашлык до золотистой корочки. Найголовніше — это аппетитного цвета корочка!:)
Затем противень застилаем фольгой и выкладываем на нее наши шпажки с мясом.
Плотно закрываем фольгой.
Затем отправляем шашлык в предварительно разогретую до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин. Затем снимаем верхний слой фольги и запекаем еще 10 хвилин (можно в режиме гриль). После чего подаем к столу. Смачного!
Подібні рецепти
Шашлик в духовці на шпажках
Чи завжди є час і можливість вибратися на природу, а шашлик хочеться досить часто, до того ж цей рецепт шашлику з яловичини на шпажках — відмінний варіант для вашого святкового столу. опис приготування: М'ясо треба замаринувати, а потім нанизати на шпажки з салом і запекти в духовці. Як гарнір...
Шашлик з курки на шпажках
Дуже цікавий і простий рецепт шашлику з курки на шпажках я записала в гостях на вечірці і з тих пір частенько ним користуюся. Для приготування шашлику у цій рецептом знадобиться грудка. опис приготування: Шашлик з курки на шпажках подайте з відвареною картоплею і свіжими овочами. Бажано подати...
Шашлик з риби на шпажках
Згідно поширеній помилці, для шашлику придатні тільки дорогі сорти благородної червоної риби. Насправді, це не так - шашлик із сома, щуки, судака і т.д. виходить аж ніяк не гірше, а приготування в духовці заощадить час і дозволить насолодитися апетитною засмаженою рибкою в будь-який час року! о...
Печериці на шпажках в духовці
Печериці на шпажках в духовці — прекрасна закуска для святкового столу або смачне доповнення до вечері. Відмінний вибір для прихильників правильного харчування. Готується дуже швидко і просто! опис приготування: Якщо ви любите гострі закуски, то візьміть в якості приправи гострий перець. взага...
Шашлички на шпажках в духовці
Спеціально для тих, хто обожнює шашлички, але не може вирватися на природу, пропоную дізнатися, як приготувати шашлички на шпажках в духовці, смачні шашлички в домашніх умовах! опис приготування: Насправді немає нічого простішого, ніж приготувати шашлик в духовці. Для цього необхідно так само ...