Рецепти muscleman.com.ua

Грибна піца на грилі

Грибна піца на грилі

Ми звикли до найрізноманітніших видів піци: відкрита, закрита, на тонкому тесті, на товстому. А що якщо зробити піцу без тесту? «Неможливо!», - подумаєте ви і матимете рацію. опис приготування: Замість основи з тіста можна використовувати капелюшок гриба. Цей варіант - відмінний вибір для тих,...

Стромболі з шинкою, цибулею і сиром

Стромболі з шинкою, цибулею і сиром

Рецепт приготування Стромболі з італійської ковбасою, шинкою, червоною цибулею, болгарським перцем, часником, сиром проволоне, Motsarelloy і Parmezanom. опис приготування: Стромболі — закритий пиріг, названий на честь італійського вулканічного острова. тісто для 1 піци— 1 штука молока— 1 Ст....

Листковий салат з курки

Листковий салат з курки

Зараз вже нікого не здивувати додаванням ананасів в ситний салат. Особливо він ідеально виглядає з м'ясом птиці. Але ж це дуже смачно! І я не боюся часто використовувати це поєднання. опис приготування: Моїм близьким вже полюбилася кисло-солодка нотка в стравах, особливо якщо її поєднати з зви...

Грибна паста з рікоттою

Грибна паста з рікоттою

Рецепт приготування пасти з грибами, цибулею, білим вином і рікоттою. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності. Відкласти в сторону 3/4 склянки рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути макарони в каструлю. Тим часом...

Суп з картопляними кульками

Салат «блондинка»

Дуже смачний суп! На смак кульки схожі на манні, з капустяним присмаком, тому як в супі є два види капусти. дивіться, як приготувати суп з картопляними кульками! опис приготування: Якщо ви не любите капусту в супах, то сміливо замінюйте її іншими овочами або вермішеллю, суп від цього не постра...

Грибна начинка для млинців

Грибна начинка для млинців

Ця грибна начинка підійде для будь-яких грибів, а також для випічки. Начинка готується на основі печериць, сиру і ріпчастої цибулі, а також спецій. ситно, ароматно і дуже смачно! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування грибної начинки для млинців. Готова грибна начинка клад...

Фарширований стейк

Фарширований стейк

М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...

Суп зі шпинатом і баранячим горохом

Суп зі шпинатом і баранячим горохом

Рецепт приготування супу з рису, грибів, шпинату і баранячого гороху. опис приготування: У великій каструлі довести 4 склянки води до кипіння. Додати коричневий рис і готувати, накривши кришкою, протягом 30 хвилин. Тим часом у великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, ...

Сендвічі з інжиром, aruguloy і parmezanom

Сендвічі з інжиром, aruguloy і parmezanom

Рецепт приготування легких сендвічів з інжиром, аругула, пармезаном і волоськими горіхами. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. змішати цукор, кайенскийперець і чайну ложку солі в невеликій мисці. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, ...

Яловичина з брокколі

Яловичина з брокколі

Гаряче блюдо з смаковою гаммою, властивої азіатським кухням, готується з цілком доступних, продаються в кожному великому супермаркеті інгредієнтів. Отже, рецепт яловичини з брокколі! опис приготування: це, ймовірно, одне з найпростіших блюд в азіатському стилі, які можна без особливих проблем ...

Галушки с фрикадельками

Галушки с фрикадельками

Галушки з фрикадельками виходять надзвичайно смачними, ніжними і ситними. Інгредієнти найдоступніші, готуються просто і швидко. А смак, не залишить вас байдужими! опис приготування: Пропоную вам приготувати смачні галушки — м'які і ніжні, а фрикадельки надають страві аромат і додають смак. Под...

Хачапурі по-грузинськи

Хачапурі по-грузинськи

Справжнісінькі грузинські хачапурі — з сиром і яйцем, з рум'яною скоринкою і спеціями — найкраща випічка для всієї родини! Класичний рецепт хачапурі по-грузинськи вашій увазі. опис приготування: Один з найоригінальніших рецептів хачапурі. А адже в Грузії таких рецептів взагалі не злічити! Такі...

Грибний суп в Бородінському хлібі

Грибний суп в Бородінському хлібі

Не так давно побачила цей рецепт і готова поділитися з вами. Цей грибний суп в Бородінському хлібі в домашніх умовах стане відмінним рішенням для обіду всією сім'єю. опис приготування: Давно хотіла спробувати приготувати грибний суп в Бородінському хлібі в домашніх умовах саме за цим рецептом....

Шашлик з оцтом і цибулею

Шашлик з оцтом і цибулею

Вирішили побалувати себе шашликом, але не довіряєте готовим маринадів? рекомендую рецепт, як приготувати шашлик з оцтом і цибулею. Це базовий маринад, який підійде для будь-якого виду м'яса. опис приготування: Шашлик найкраще подавати до столу ще гарячим, тоді м'ясо просто тане в роті. До ньог...

Казкові пельмені з грибами Портобелло

Казкові пельмені з грибами Портобелло

Рецепт приготування казково смачних пельменів з соусом з грибів Портобелло. Спробуйте - не пошкодуєте. опис приготування: Доведіть велику каструлю злегка підсоленої води до кипіння. Додати пельмені і варити приблизно 8 — 10 хвилин; злити воду. Тим часом підготувати гриби, промивши і тонко нарі...

Суп з квасолею

Суп з квасолею

Рецепт приготування гострого супу з чорною квасолею. опис приготування: У каструлі підігріти соус на середньому вогні. Варити протягом 2 хвилин, помішуючи. Додати квасолю, курячий бульйон і 1/2 склянки води. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 5 хвилин. Збити суп у блендері до консист...

Фарширований кальмар

Фарширований кальмар

Дуже смачно. Легке блюдо і не довго готується. обов'язково спробуйте! опис приготування: Натерти на крупній тертці моркву, нарізати цибулю і гриби. Все це посмажити на сковороді з рослинним маслом до готовності. Тушки кальмарів зафаршіровать сумішшю моркви, грибів і цибулі. Закріпити кальмари ...

Фрикасе в винном соусе

Фрикасе в винном соусе

Відмінний варіант для вихідного вечері в тісному колі сім'ї — це фрикасе в винному соусі. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати ніжне м'ясо з неповторним ароматом з французької рецептом. опис приготування: Це традиційне французьке блюдо готують з білого м'яса, найчастіше курки, кролик...

Холодець класичний

Холодець класичний

В холодець ніколи не кладуть желатин, він застигає завдяки желюючий властивостями свинячих ніжок, вухо. А ось для м'ясної частини раджу брати курку або яловичину. Отже, Давайте почнемо! опис приготування: Як приготувати смачний класичний холодець? Дивіться мою покрокову інструкцію, я постараюс...

Вершкове печиво з перцем

Вершкове печиво з перцем

Рецепт приготування вершкового печива з чорним меленим перцем. опис приготування: Це смачне і просте в приготуванні вершкове печиво готується дуже швидко і може бути спечено безпосередньо до сніданку. борошна— 4 склянки розпушувача— 4 чайних ложки соди— 1 Чайна ложка солі— 1 Чайна ложка вер...