Рецепт Казкові пельмені з грибами Портобелло

Рецепт Казкові пельмені з грибами Портобелло
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування казково смачних пельменів з соусом з грибів Портобелло. Спробуйте - не пошкодуєте.

опис приготування:

Доведіть велику каструлю злегка підсоленої води до кипіння. Додати пельмені і варити приблизно 8 — 10 хвилин; злити воду.

Тим часом підготувати гриби, промивши і тонко нарізавши капелюшки грибів; ніжки викинути.

У середній сковороді на повільному вогні змішайте вино, зелень петрушки, часник і гриби, гасити, помішуючи, протягом приблизно 5 хвилин або поки гриби не приготуються повністю.

Зняти сковороду з вогню і поступово додати соус, помішуючи, щоб перемішалося, приправити сіллю і перцем за смаком.

Розділити гарячі пельмені на чотири порції і ложкою полити соус на пельмені. Прикрасити сиром і відразу подавати.


  • фунт пельменей с сыром— 1 штука
  • великих гриба Портобелло— 2 штуки
  • білого вина— 1/4 склянки
  • рубаною свіжої петрушки— 1 Ст. ложка
  • зубчики часнику— 2 штуки
  • унций соуса для макарон— 8 штук
  • тертого сыра пармезан— 1/3 склянки(сіль і перець за смаком )
Доведіть велику каструлю злегка підсоленої води до кипіння. Додати пельмені і варити приблизно 8 — 10 хвилин; злити воду.

Тим часом підготувати гриби, промивши і тонко нарізавши капелюшки грибів; ніжки викинути.

У середній сковороді на повільному вогні змішайте вино, зелень петрушки, часник і гриби, гасити, помішуючи, протягом приблизно 5 хвилин або поки гриби не приготуються повністю.

Зняти сковороду з вогню і поступово додати соус, помішуючи, щоб перемішалося, приправити сіллю і перцем за смаком.

Розділити гарячі пельмені на чотири порції і ложкою полити соус на пельмені. Прикрасити сиром і відразу подавати.


Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фарширований Портобелло

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...