Рецепт Грибна паста з рікоттою
Рецепт приготування пасти з грибами, цибулею, білим вином і рікоттою.
опис приготування:
У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності. Відкласти в сторону 3/4 склянки рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути макарони в каструлю.
Тим часом, у великій сковороді розтопити 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до м'якості, близько 4 хвилин. Додати вино і варити, поки більша частина рідини не випарується, від 4 до 6 хвилин. Додати гриби, приправити сіллю і перцем і варити до коричневого кольору, близько 8 хвилин. Прибрати сковороду з вогню і додати 1 столову ложку вершкового масла.
Додати грибну суміш, рикотту і лимонний сік, перемішати. Додати достатню кількість рідини. Посипати пармезаном і подавати.
- сіль і мелений перець— — За смаком
- пасты Ригатони или других коротких макарон— 360 грам
- масла— 2 Ст. ложки
- маленька цибулина— 1/2 штуки
- грибов кремини или шампиньонов— 330 грам
- лимонного соку— 4 чайних ложки
Тим часом, у великій сковороді розтопити 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до м'якості, близько 4 хвилин. Додати вино і варити, поки більша частина рідини не випарується, від 4 до 6 хвилин. Додати гриби, приправити сіллю і перцем і варити до коричневого кольору, близько 8 хвилин. Прибрати сковороду з вогню і додати 1 столову ложку вершкового масла.
Додати грибну суміш, рикотту і лимонний сік, перемішати. Додати достатню кількість рідини. Посипати пармезаном і подавати.
Подібні рецепти
Грибна ікра з опеньків
Рецепт приготування запеченого солодкої картоплі з капустою калі, часником і рікоттою. опис приготування: 1. Розігріти духовку до 220 градусів. Наколоти картоплю виделкою. Викласти картоплю на аркуші для випічки і змастити з 1 столовою ложкою олії. випікати від 45 хвилин 1 годину ,поки картоп...
Спагеті з радіккіо і рікоттою
Рецепт приготування спагетті з салатом радіккіо, сиром Рікотта, петрушкою і панірувальними сухарями. опис приготування: нагріти 1 столову ложку масла в середній сковороді на середньому вогні. Додати часник і смажити до м'якості, але не коричневого кольору, від 1 до 2 хвилин. Додати петрушку і ...
Галет з цукіні і рікоттою
Рецепт приготування галета з цукіні, рикоттой, пармезан, motsarelloy і bazilikom. опис приготування: Цукіні і сир в цьому Галеті прекрасно доповнюють один одного. солі— 1/4 чайних ложки охолодженого вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки свіжого лимонного соку— 2 чайних ложки кр...
Гриби з рікоттою
Нескладна і апетитна гаряча закусочка перед вами. Фаршировані печериці з рікоттою можна приготувати як на кожен день, так і на святковий стіл. Всім любителям грибів раджу на замітку! опис приготування: Найкраще подавати до столу гриби гарячими, відразу з духовки. Так що якщо ви готуєте заздале...
Шоколадний пиріг з рікоттою
Рецепт приготування пирога з шоколадом, рікоттою і вершками. опис приготування: Вистелити форму для пирога вощеного папером і скропити олією. розламати 360 г шоколаду на шматочки. Покласти шоколад у жароміцних миску над каструлею з киплячою водою. готувати, помішуючи, поки шоколад не розтане,...