Рецепт Сендвічі з інжиром, aruguloy і parmezanom

Рецепт Сендвічі з інжиром, aruguloy і parmezanom
Кількість порцій: 6 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування легких сендвічів з інжиром, аругула, пармезаном і волоськими горіхами.

опис приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів. змішати цукор, кайенскийперець і чайну ложку солі в невеликій мисці.

Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, помішуючи, до світло-золотистого кольору, близько 12 хвилин. Додати 1/3 інжиру і смажити до м'якості, приблизно 5 хвилин. Додати 1 столову ложку суміші цукру і смажити, помішуючи, близько 10 хвилин.

Дати трохи охолонути, потім подрібнити суміш з волоськими горіхами в кухонному комбайні. Додати перець і залишилася 1/2 чайної ложки солі. Суміш може зберігатися в холодильнику протягом 2 днів.

Викласти залишився інжир на аркуші для випічки. Посипати сумішшю цукру. випікати близько 10 хвилин.

покласти 3 столові ложки суміші на кожну скибочку хліба. Прикрасити кожну скибочку аругула, сиром і декількома теплими половинками інжиру. Подавати відразу ж.


  • цукру— 2 Ст. ложки
  • кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
  • солі— 3/4 чайних ложки
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • Червона цибуля— 1 штука
  • inzhira— 450 грам(разрезанного пополам)
  • волоських горіхів— 60 грам(підсмажених )
  • свежемолотого перцю— 1/2 чайних ложки
  • хліба з цільного зерна— 6 скибочок
  • сиру пармезан— 30 грам
Розігріти духовку до 200 градусів. змішати цукор, кайенскийперець і чайну ложку солі в невеликій мисці.

Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, помішуючи, до світло-золотистого кольору, близько 12 хвилин. Додати 1/3 інжиру і смажити до м'якості, приблизно 5 хвилин. Додати 1 столову ложку суміші цукру і смажити, помішуючи, близько 10 хвилин.

Дати трохи охолонути, потім подрібнити суміш з волоськими горіхами в кухонному комбайні. Додати перець і залишилася 1/2 чайної ложки солі. Суміш може зберігатися в холодильнику протягом 2 днів.

Викласти залишився інжир на аркуші для випічки. Посипати сумішшю цукру. випікати близько 10 хвилин.

покласти 3 столові ложки суміші на кожну скибочку хліба. Прикрасити кожну скибочку аругула, сиром і декількома теплими половинками інжиру. Подавати відразу ж.


Подібні рецепти

Сорбет з інжиром

Вегетаріанська смажена риба

Рецепт приготування сорбета з медом, сиром, червоним вином і інжиром. опис приготування: зробити сорбет. довести цукор, воду, мед і лимонну цедру до кипіння в середній каструлі, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Зняти з вогню і дати постояти 10 хвилин. Збити з лимонним соком і сиром. Дати ...

Свиняча корейка з інжиром і винним соусом

Свиняча корейка з інжиром і винним соусом

Рецепт приготування свинячої корейки з солодким інжиром і соусом з портвейну. опис приготування: Розігріти духовку до 2300 градусів. У середній сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити свинину сіллю і перцем. Обсмажувати до коричневого кольору з усіх боків, від 8 до 10 хвилин. В...

Сендвічі з картоплі

Сендвічі з картоплі

Хочете побалувати себе смачненьким? Пропоную перекусити сендвічами з картоплі! Я розповім суть рецепта, а ви зможете експериментувати з начинками, соусами і овочами. Отже, дивимося! опис приготування: Щоб сендвічі добре трималися, скріпіть їх зубочистками або шпажками. Після чого поріжте на по...

Сендвічі «літні»

Сендвічі «літні»

Хочу запропонувати вашій увазі дуже смачні сендвічі з червоною рибою і огірочком! Виглядають вони дуже яскраво, ефектно і апетитно! Прикрасять будь-який святковий стіл або вечерю з коханою людиною. опис приготування: З простого набору продуктів можна приготувати дуже ефектну закуску! Червону р...

Сендвічі з фрикадельками, сиром і цибулею

Сендвічі з фрикадельками, сиром і цибулею

Рецепт приготування сендвічів з тушкованими в томатному соусі фрикадельками, карамелізований цибулею і сиром Грюйер. опис приготування: Ці ситні сендвічі цілком можуть замінити ситний обід. багети для сендвічів— За смаком м'яса на вибір— 900 грам петрушки— 2 Ст. ложки солі— 3/4 чайних ложки ...