Рецепт Стромболі з шинкою, цибулею і сиром

Рецепт Стромболі з шинкою, цибулею і сиром
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Рецепт приготування Стромболі з італійської ковбасою, шинкою, червоною цибулею, болгарським перцем, часником, сиром проволоне, Motsarelloy і Parmezanom.

опис приготування:

Стромболі — закритий пиріг, названий на честь італійського вулканічного острова.

  • тісто для 1 піци— 1 штука
  • молока— 1 Ст. ложка
  • солі— 1/8 чайних ложки
  • цукру— 1/4 чайних ложки
  • італійської ковбаси— 240 грам
  • шинки— 240 грам
  • велика червона цибулина— 1 штука
  • червоний болгарський перець— 1 штука
  • часнику— 4 зубчики
  • сиру проволоне— 240 грам
  • сиру моцарелла— 240 грам
  • сиру Пармезан— 60 грам
Стромболі з шинкою, цибулею і сиром - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 190 градусів. Вистелити два великих дека пергаментним папером або силіконовими килимками. У невеликій мисці змішати молоко, сіль і цукор, відкласти в сторону. Нарізати шинку кубиками. Дрібно нарізати червоний лук і часник. Нарізати болгарський перець. Натерти Проволоне та моцарелою, дрібно натерти Пармезан. Ковбасу розім'яти ложкою і обсмажити у великій сковороді на середньому вогні, поки вона не підрум'яниться, близько 5 хвилин. Прибрати з сковороди. Злити зі сковороди все, крім 1 столової ложки жиру. Додати шинку, цибуля і солодкий перець. смажити, помішуючи, поки вони не стануть дуже м'якими і злегка не підрум'яняться, від 5 до 8 хвилин. Додати часник і готувати, постійно помішуючи, протягом 1 хвилини. Зняти з вогню і остудити. Розділити тісто навпіл. Сформувати з однієї половини тесту прямокутник розміром 25х35 см, викласти на підготовлений лист.

Стромболі з шинкою, цибулею і сиром - фото крок 2 2. Викласти половину охолодженої ковбаси на тісто, залишаючи межі 2,5 см по краях. Потім викласти половину суміші шинки. Посипати половиною Моцарелли і Проволоне. За допомогою кисті змастити кордону тесту молочною сумішшю.

Стромболі з шинкою, цибулею і сиром - фото крок 3 3. Починаючи з довгого кінця, згорнути тісто рулетом і притиснути краю. Повторити цю процедуру з рештою інгредієнтами. Дати тісту піднятися протягом 20-30 хвилин.

Стромболі з шинкою, цибулею і сиром - фото крок 4 4. За допомогою кисті змастити рулети молочною сумішшю. Випікати до золотисто-коричневого кольору, близько 20 хвилин. Посипати Стромболі тертим сиром Пармезан, повернути в духовку і випікати, поки сир не розплавиться, близько 5 хвилин. Потім вийняти з духовки і дати охолонути протягом 10 хвилин. Нарізати Стромболі на скибочки і подавати з соусом.

Подібні рецепти

Стромболі з брокколі, салямі та сиром

Мариновані лисички без оцту

Рецепт приготування італійської випічки з брокколі, часником, салямі та сиром моцарелла. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити деко алюмінієвою фольгою. Розділити тісто на 4 частини. На злегка посипаною борошном робочій поверхні сформувати з кожного шматка тесту прям...

Сендвічі з сиром, шинкою і грушею

Сендвічі з сиром, шинкою і грушею

Незвичайне поєднання в цьому сендвічі груші з шинкою і сиром неодмінно буде вам до смаку. опис приготування: Покласти на 4 скибочки хліба сир, тонко нарізану грушу і нарізану шинку, накрити зверху скибочками хліба. Нагріти масло в неглибокій сковороді на середньому вогні. Смажити сендвічі до з...

Фаршировані млинці, запечені з шинкою і сиром

Фаршировані млинці, запечені з шинкою і сиром

Ще один варіант смачних млинців. Відмінна закуска для любителів російської кухні і млинців зокрема. кількість порцій: 8-10 млинців— 8-10 штук яйця— 3 штуки вареного рису— 150 грам шинки— 250 грам(можна замінити карбонади або подібним) сиру— 100 грам лука— 150 грам сіль і перець— За смаком росли...

Фаршировані помідори шинкою і сиром

Фаршировані помідори шинкою і сиром

Цей рецепт готування фаршированих помідорів шинкою і сиром — мій улюблений. Тарталетки виходять соковитими і обов'язково стануть прикрасою вашого столу, в тому числі, святкового. пробуємо! опис приготування: Як приготувати фаршировані помідори з шинкою і сиром? Все гранично просто! нарізаємо і...

Гарячі булочки з шинкою і сиром

Гарячі булочки з шинкою і сиром

Рецепт приготування досить калорійного, але при цьому дуже смачного блюда з маленьких булочок, якісної шинки і сиру. опис приготування: Більшість людей категорично бояться калорій, однак не варто забувати, що організму просто необхідна енергія. Тому зрідка потрібно побалувати себе білими пишни...