Рецепт Шашлик з оцтом і цибулею

Рецепт Шашлик з оцтом і цибулею
Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв.
Вирішили побалувати себе шашликом, але не довіряєте готовим маринадів? рекомендую рецепт, як приготувати шашлик з оцтом і цибулею. Це базовий маринад, який підійде для будь-якого виду м'яса.

опис приготування:

Шашлик найкраще подавати до столу ще гарячим, тоді м'ясо просто тане в роті. До нього відмінно підходять свіжі або печені овочі і страви з них. З таким шашликом добре поєднується томатний соус, до якого можна додати спеції, зелень, часник.

  • стейк яловичини— 4 штуки
  • Червона цибуля— 2 штуки
  • Оливкова олія— 65 мілілітрів
  • часник— 1 зубчик
  • цукор, сіль, перець— За смаком
  • Винний оцет— 2 Ст. ложки
1 М'ясо гарненько вимийте і витріть серветками, потім наріжте невеликими шматочками.

2 Змішайте оливкову олію з винним оцтом, додайте за смаком сіль, чорний мелений перець, цукор і видавіть зубчик часнику. Помістіть м'ясо в миску і залийте приготовленою сумішшю. Залиште на 30 хвилин.

3 Очистіть і наріжте тонкими кільцями червону цибулю. Одягніть м'ясо на шампур, чергую його з кільцями червоної цибулі.

4 За допомогою кисті промажьте шашлик маринадом і відправте на заздалегідь розігрітий мангал.

5 Обсмажуйте м'ясо до появи вологи, потім переверніть шашлик. В середньому на кожну сторону йде по 3-4 хвилини.

6 Зніміть шашлик з вогню і накрийте його фольгою, залиште на пару хвилин, а потім вже подавайте до столу.

Подібні рецепти

Шашлик зі свинини класичний з оцтом

Курячий шашлик з оцтом і цибулею

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати шашлик зі свинини класичний з оцтом. Рецепт здивує вас своєю легкістю і результатом, який ви отримаєте в результаті. Так що плануйте на вихідних пікнік. опис приготування: м'ясо, мариноване в оцті зі спеціями, знаходить неймовірно ніжний смак. Шашлик зі с...

Шашлик з телятини з оцтом

Шашлик з телятини з оцтом

Рецепт для тих любителів шашлику, які вважають за краще готувати його не з жирного, а з дієтичного м'яса. Ніжний і соковитий шашлик з телятини припаде до смаку всім і залишить прекрасні відчуття. опис приготування: Телятина — відмінне м'ясо для шашлику, якщо ви віддаєте перевагу нежирне, дієти...

Шашлик гармошкою

Шашлик гармошкою

Шашлик збирає всю родину або велику компанію друзів. Можна зробити традиційний або трохи поекспериментувати з його формою. Розповідаю про рецепт, як приготувати шашлик гармошкою. опис приготування: Для приготування м'ясо потрібно нарізати НЕ шматочками, а смужками. Підійде будь-яке м'ясо: куря...

Шашлик з баранини по-кавказьки

Шашлик з баранини по-кавказьки

Як правильно зробити шашлик з баранини по-кавказьки розповім вам по секрету! головне — м'ясо! Це повинна бути баранина, краще молодий баранчик. Овочі будемо запікати на мангалі разом з шашликом. опис приготування: Можна приготувати шашлик з баранини по-кавказьки, нанизавши овочі між шматочками...

Шашлик з баранини з лимоном

Шашлик з баранини з лимоном

Як театр починається з вішалки, так і шашлик починається з правильного маринаду. той маринад, який я використовую, ще жодного разу не підводив і шашлик виходив чудовим. сподіваюся, вам стане в нагоді. опис приготування: Шашлик з баранини з лимоном готується наступним чином. Спочатку поріжте м'...