Рецепти muscleman.com.ua

Сосиска в тісті «Ромашка»

Сосиска в тісті «Ромашка»

Банальні сосиски в тісті можна перетворити в кулінарний шедевр, витративши мінімум часу і зусиль. Це швидко і просто! розповім, як урізноманітнити сімейний сніданок. опис приготування: Маючи в своєму розпорядженні пластом готового листкового тіста, можна перетворити банальні сосиски в оригінал...

Стир-фрай сэндвич

Стир-фрай сэндвич

Цей сендвіч зі смаженими в азіатському стилі овочами, м'ясом і сиром чудово втамовує голод. Сподобається і дорослим, і дітям. Зручно брати з собою на природу або давати дітям до школи, а чоловікові - на роботу. опис приготування: Такий сендвіч - відмінний перекус для всієї родини! соковитий, з...

Суп з рису і гороху

Суп з рису і гороху

Рецепт приготування супу з рису і гороху. кількість порцій: 6 вершкове масло— 60 грам оливкова олія— 2-3 Ст. ложок бекон— 120 грам(дрібно нарізаного) цибулина— 1 штука(середня, дрібно нарізування) горошик— 120 грам бульйон— 2 L петрушка— 1 Ст. ложка(дрібно нарізаної ) Мал— 300 грам сир пармезан...

Суп з куркою і галушками

Суп з куркою і галушками

Рецепт приготування супу з курячими грудками, селерою, вареними яйцями і галушками. опис приготування: Вершковий густий суп з куркою і селерою порадує вас своїм ніжним насиченим смаком. Готова борошняна суміш, використовувана в рецепті, являє собою поєднання борошна, рослинного жиру, солі і ро...

Шашлик з курки на шпажках

Рецепти салат «Буржуй»

Дуже цікавий і простий рецепт шашлику з курки на шпажках я записала в гостях на вечірці і з тих пір частенько ним користуюся. Для приготування шашлику у цій рецептом знадобиться грудка. опис приготування: Шашлик з курки на шпажках подайте з відвареною картоплею і свіжими овочами. Бажано подати...

Солоне печиво з майонезом

Солоне печиво з майонезом

Солоне печиво з майонезом можна подати як закуску до пива, apperitivo, до м'яса або з м'яким сиром. Готується печиво легко і просто. дивіться, як його приготувати. опис приготування: Печиво виходить розсипчастим, ніжним і смачним. Приготувати таке печиво можна з каррі, сухими прованськими трав...

Гарум

Гарум

гарум (лат. liquamen) - традиційний соус давньоримського походження, який подають і до солодких, і до солоних страв. Рецепт соусу гарум — до вашої уваги. опис приготування: Вперше соус гарум згадується в кулінарній книзі Апіція, ці записи датовані I століттям н. е. Соус входив до багатьох реце...

Суп чаудер

Суп чаудер

Чоудхурі — смачний густий суп з молюсків. Колись це була проста юшка рибалок, а тепер популярне гаряче блюдо. як, ви ще не пробували чаудер? Пора це виправити! готуємо негайно! опис приготування: Рецептів Чаудер безліч. Це й не дивно, адже його готують в усіх шатах Америки. Я ж пропоную вам сп...

Суп з щавлю на курячому бульйоні

Суп з щавлю на курячому бульйоні

Обожнюю супи зі свіжої зелені і молодих овочів. Це мій заряд бадьорості на весь день! Суп з щавлю на курячому бульйоні завжди виходить смачним, легким, ситним і корисним. Готуйте на здоров'я! опис приготування: Використовуйте молоде листя щавлю. У старих листках накопичується зайва щавлева кис...

Грибне різотто

Грибне різотто

Пропоную вам рецепт приготування грибного різотто — національного італійського блюда, яке може похвалитися відмінним смаком. Ця страва — з грибами, як раз в сезон свіжих грибів! пробуємо! опис приготування: Щоб приготувати грибне різотто в домашніх умовах, потрібно: нарубати овочі, промити рис...

Холодний чай з м'ятою

Холодний чай з м'ятою

Літо - час смачних холодних напоїв! У цьому рецепті я розповім, як приготувати холодний чай з м'ятою. Чай з льодом відмінно втамовує спрагу, а м'ята освіжає. опис приготування: Чай можна використовувати чорний або зелений. Подавайте напій у склянці з кубиками льоду. якщо любите, це podslastite...

Шашлик в цибульному маринаді з мінералкою

Шашлик в цибульному маринаді з мінералкою

Класичний шашлик готується з м'яса свинини, яке досить жирне і ніжне. М'ясо прекрасно вбирає в себе аромат цибулі і стає ніжніше від газів мінералки. опис приготування: Для цього рецепта м'ясо вибираємо молоде і свіже. Бажано взяти окіст або шию. В процесі маринування солити не треба, так як м...

Соус грибний пісний

Соус грибний пісний

Для того щоб урізноманітнити свій повсякденний стіл під час посту і зробити смак пісних страв більш яскравим і насиченим, я пропоную вам приготувати ароматний і смачний грибний соус. опис приготування: Під час посту припадає значно змінювати склад улюблених страв і виключати з них деякі інгред...

Грибний паштет на зиму

Грибний паштет на зиму

Подібні заготовки користуються великим попитом у багатьох любителів грибів. Сезон заготовок починається з вересня, оскільки приготувати паштет в будь-який час року можна тільки з печериць. опис приготування: Основою для цієї страви можуть бути абсолютно будь-які гриби (які любите), але також п...

Печериці у вині

Печериці у вині

У мене є відмінна ідея до вечері або святкового столу — печериці у вині! Вони чудово підійдуть як гарнір або закуски до м'ясних або вегетаріанським стравам. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печериці у вині готуються досить просто і швидко. Нічого особливого не потрібно. З інгредієнтів ...

Квасоля з ковбасками

Квасоля з ковбасками

Тушкована квасоля з ковбасками — це дуже ситне, зігріваючий і смачна страва. А в казані дане блюдо виходить особливо наваристим. Дуже простий і смачний рецепт для любителів квасолі. опис приготування: Квасоля з ковбасками готується дуже просто і не займає багато часу. Ну а смак у страви просто...

Соус для Finger

Соус для Finger

Соус для татарського страви бешбармака готується на основі ріпчастої цибулі, тушкованого в м'ясному бульйоні. За рахунок додавання спецій соус виходить ароматним і смачним. відповідне доповнення! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування соусу для бешбармака. Для соусу вам знад...

Суп грибний з заморожених грибів

Суп грибний з заморожених грибів

Суп грибний з заморожених грибів — порятунок для господинь, морозильні камери яких забиті замороженими грибами. Я — заядлый грибник, у мене грибів завжди багато, і цей грибний суп я готую часто. опис приготування: Хочеться чогось небудь легенького, але в той же час поживного? Не знаєте чим мож...

Фрітатта з овочами і картоплею

Фрітатта з овочами і картоплею

Рецепт приготування фрітатта, італьнскому омлету з картоплею, овочами, грибами і тертим сиром. опис приготування: Фрітатта - це омлет по-італійськи, його готують з разнообразнейщей начинкою. У фрітатта, звичайно ж, основа - яйця, картопля, мабуть, теж можна назвати обов'язковим інгредієнтом, а...

Фісташковий торт з марципаном і шоколадною глазур'ю

Фісташковий торт з марципаном і шоколадною глазур'ю

Рецепт приготування тришарового торта з фісташками, марципаном і шоколадною глазур'ю. Цей приголомшливий торт з марципановими трояндами, стане прикрасою вашого торжества. кількість порцій: 8 цукор— 1 2/3  склянки мука— 2 склянки розпушувач— 1 Ст. ложка сіль— 1/2  чайних ложки вершкове масло— 2...