Рецепт Фісташковий торт з марципаном і шоколадною глазур'ю
Рецепт приготування тришарового торта з фісташками, марципаном і шоколадною глазур'ю. Цей приголомшливий торт з марципановими трояндами, стане прикрасою вашого торжества.
кількість порцій: 8
- цукор— 1 2/3 склянки
- мука— 2 склянки
- розпушувач— 1 Ст. ложка
- сіль— 1/2 чайних ложки
- вершкове масло— 240 грам(несолоне, кімнатної температури)
- ванільний екстракт— 2 чайних ложки
- яйця— 5 штук
- мигдальна паста— 240 грам
- кукурудзяний сироп— 1/4 склянки
- гіркий шоколад— 450 грам
- абрикосовий джем— 3/4 склянки
Викласти фісташки на деко і випікати в розігрітій духовці протягом 7-10 хвилин. Викласти на блюдо і охолодити повністю. Дрібно нарізати фісташки і відкласти 1/4 склянки в сторону для прикраси. покласти інші 3/4 чашки фісташок в кухонний комбайн. Додати цукор і подрібнити. Викласти у велику миску і додати борошно, розпушувач і сіль. Збити міксером на низькій швидкості протягом 30 секунд. Додати вершкове масло, молоко, ванільний екстракт і збити міксером на низькій швидкості. Збільшити швидкість до середньої і збивати від 2 до 3 хвилин. Додати збиті яйця в 2 або 3 заходу і збити все разом, після кожного додавання.
2. Розділити тісто між трьома формами. випікати близько 25 хвилин. дати охолонути 10 хвилин. Видалити пергамент і дати охолонути повністю.
3. Викласти миндальную пасту у велику миску. Збити міксером на низькій швидкості, щоб пом'якшити пасту. Додати цукрову пудру і кукурудзяний сироп і збити до однорідної маси. Обернути в поліетилен і дати полежати при кімнатній температурі протягом 1-2 годин.
зробити глазур. Подрібнити на крупній тертці шоколад і покласти в миску. Довести до кипіння вершки в каструлі. Залити гарячими вершками шоколад і дати постояти 5 хвилин. Збити до отримання однорідної маси.
4. Розкачати третину марципану на робочій поверхні, злегка посипаною цукровою пудрою, в коло товщиною 3 мм. Обрізати ножем зайве. сформувати ще 2 кола з залишився марципану. Залишки зберегти для прикраси торта.
5. Викласти один корж на блюдо плоскою стороною вгору. змастити 1/3 стек Gemma, залишаючи межі 6 мм по краях. Викласти зверху одне коло марципану, залити 1/3 склянки глазурі. зробити ще 2 аналогічних шару з коржів, марципан і глазурі.
6. Змастити глазур'ю весь зібраний торт - верхівку і боки. Прикрасити торт трояндами з марципану і фісташками.
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ю muscleman.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Реце...' at line 1
Торт з німецького шоколаду з глазур'ю. опис приготування: Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Змастіть круглу форму жиром і присипте борошном. У велику миску просіяти борошно, цільну пшеничне борошна, соду і какао. В іншій мисці змішайте коричневий цукор, рослинн...
Шоколадні капкейки з кремом і шоколадною глазур'ю
Рецепт приготування капкейков з гірким шоколадом, білковим кремом і глазур'ю з шоколаду і рослинного масла. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 капкейков. У них дуже об'ємна верхівка з крему, що робить їх особливо привабливими. гіркого шоколаду— 90 грам борошна— 1 Склянка розпу...
Шоколадні капкейки з шоколадною начинкою
Капкейк - це тістечко розміром з чашку. Такі тістечка завжди доречні на святковому столі. Їх зручно подавати поштучно за кількістю гостей. опис приготування: Це рецепт воістину для любителів шоколаду. Помірно солодкі кекси з ніжною шоколадною начинкою. Верх тістечок можна прикрасити ягодами, ц...
Шоколадний торт з пахтою і цукровою глазур'ю
Торт з пахтою, просто смакота опис приготування: Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Форму змастіть жиром і присипте борошном. У невеликому посуді змішати сколотини і соду для випічки. Відкладіть в тепле місце. У великій мисці змішати 2 склянки цукру, яйця, 3 сто...
Шоколадний торт з вершковою глазур'ю
Рецепт приготування шоколадного торта з портером і глазур'ю зі збитих вершків і шоколаду. опис приготування: Тришаровий торт з вершковою глазур'ю неймовірно смачний і варто витраченого на нього часу. борошна— 4 склянки цукру— 4 склянки соди— 1 Ст. ложка солі— 1 1/2 чайних ложки яйця— 4 шту...