Рецепт Суп чаудер

Рецепт Суп чаудер
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 дн. 8 г. 0 хв.
Чоудхурі — смачний густий суп з молюсків. Колись це була проста юшка рибалок, а тепер популярне гаряче блюдо. як, ви ще не пробували чаудер? Пора це виправити! готуємо негайно!

опис приготування:

Рецептів Чаудер безліч. Це й не дивно, адже його готують в усіх шатах Америки. Я ж пропоную вам спробувати традиційний манхеттенський чаудер з молюсками. Незважаючи на незвичну назву, нічого надскладного в приготуванні немає. Рецепт супу чаудер написаний простою, зрозумілою мовою і забезпечений покроковими фотографіями, так що у вас все вийде!

  • великі молюски— 2 склянки
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • Болгарський перець— 1 штука
  • Картопля— 2 штуки
  • стебла селери— 2 штуки
  • помідор— 2 штуки
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • паприка— 1 Ст. ложка
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • сіль— — За смаком
  • перець— — За смаком
суп чаудер - фото крок 1 цибулю почистити, нарізати кубиками.

суп чаудер - фото крок 2 Болгарський перець вимити, очистити від насіння, порізати.

суп чаудер - фото крок 3 Стебла селери вимити, нарізати.

суп чаудер - фото крок 4 помідори вимити, нарізати кубиками.

суп чаудер - фото крок 5 Картопля вимити, почистити, нарізати кубиками. зварити його.

суп чаудер - фото крок 6 молюски промити, зварити. Бульйон злити в окрему ємність.

суп чаудер - фото крок 7 У сковороду покласти вершкове масло. Розтопити його і обсмажити на ньому цибулю, паприка, стебла селери і болгарський перець. Додати борошно і продовжити обсмажування деякий час, безперервно помішуючи.

суп чаудер - фото крок 8 Перекласти обсмажені овочі в глибоку каструлю. До них додати молюски, зварений заздалегідь картопля, бульйон, що залишився від варіння молюсків. Гасити все цю суміш 15 хвилин. Потім покладіть нарізані помідори і тушкуйте ще 15 хвилин. Готовий чаудер розлийте по тарілках. Смачного!

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Суп клем-чаудер

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...