Рецепт Грибне різотто

Рецепт Грибне різотто
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пропоную вам рецепт приготування грибного різотто — національного італійського блюда, яке може похвалитися відмінним смаком. Ця страва — з грибами, як раз в сезон свіжих грибів! пробуємо!

опис приготування:

Щоб приготувати грибне різотто в домашніх умовах, потрібно: нарубати овочі, промити рис, змішати його з цибулею і спеціями. Потім закинути все в пароварку з водою, вибрати режим готування і чекати звукового сигналу готовності. Все швидко і просто!

  • гриби— 400 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • Солодкий перець червоний— 1 штука
  • Мал— 325 грам
  • каперсами— 4 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • овочевий бульйон— 1 літр
  • базилік— 1 Чайна ложка
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • орегано— 2 чайних ложки
Грибне різотто - фото крок 1 Дрібно рубаємо гриби, цибулю ріжемо кільцями, перець ріжемо часточками.

Грибне різотто - фото крок 2 Мал моєму до прозорої води і заважаємо з каперсами, спеціями, сіллю і опускаємо в пароварку з водою.

Грибне різотто - фото крок 3 Туди ж додаємо решту овочів і бульйон. Все перемішуємо і ставимо на режим Chef Program. Чекаємо до готовності.

Подібні рецепти

Грибне різотто з сиром

Салат з крабами

Різотто дуже ніжне і вершкове блюдо. Пропоную приготувати ніжне різотто з грибами, м'яка текстура і смак якого підкорять вас відразу ж! опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати грибне різотто з сиром. Справжній смак Італії! Вам тільки потрібно пристосуватися правильно варити рис. А...

Грибне пюре

Грибне пюре

Напевно, іноді всім нам хочеться побалувати себе чимось вишуканим і ніжним, але при цьому не сильно витратитися. Саме для таких випадків — простий рецепт грибного пюре, вам точно сподобається! опис приготування: В сучасному світі, як мені здається, дуже важливо приділяти увагу своєму режиму ха...

Грибне рагу на зиму

Грибне рагу на зиму

Зараз саме час заготовити на зиму грибочки, восени вони коштують значно дешевше, ніж взимку. Мій рецепт грибного рагу. просто, але смачно, сім'я щороку із задоволенням їсть! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати "; Грибне рагу на зиму ";! Для рагу я беру зазвичай печериці, вон...

Грибне рагу з картопляними коржами

Грибне рагу з картопляними коржами

кількість порцій: 4 печериці— 500 грам цибуля ріпчаста— 2 штуки крем— 150 грам часник— 2 зубчики вершкове масло— 1 Ст. ложка винний оцет— 1 Ст. ложка картопля— 3 штуки молоко— 125 мілілітрів дріжджі— 1 Ст. ложка(свіжі) борошно пшеничне— 1 Склянка куряче яйце— 1 штука суміш перців— За смаком сіль—...

Грибне рагу з пастою

Грибне рагу з пастою

Рецепт приготування грибного рагу з беконом, спагетті, сиром і петрушкою. опис приготування: У великій каструлі приготувати бекон на середньому вогні, помішуючи, до хрусткої скоринки, близько 5 хвилин. Викласти на паперовий рушник і дати стекти жиру. Відкласти в сторону. Додати цибулю, смажит...