Рецепти muscleman.com.ua
Слабосолона форель
слабосолона форель, приготована самостійно хоча б один раз, назавжди витіснить магазинний варіант з вашого столу. Завдяки цим рецептом ви отримаєте дуже ніжну, НЕ пересолену рибку. опис приготування: Отже, подивіться, як приготувати слабосоленую форель швидко і смачно. Варто уважно вибирати ри...
Суп з сочевицею і солодкою картоплею
Рецепт приготування супу з сочевицею, морквою, селерою солодкою картоплею і зеленою квасолею. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, морква, селера і лавровий лист. готувати, помішуючи, поки овочі не стануть м'якими, від 5 до 7 хвилин. Додати ча...
Смузі з винограду
ділюся рецептом, як приготувати смузі з винограду. Його кисло-солодкий насичений смак відмінно освіжає в літню спеку! Обов'язково спробуйте його приготувати, якщо любите смачні фруктові смузі! опис приготування: Для приготування виноградного смузі необхідно просто подрібнити всі інгредієнти в ...
Shurasko
Shurasko — це спосіб готувати м'ясо в Бразилії і Аргентині. Великі шматки м'яса смажать на вугіллі на відкритому повітрі. М'ясо годі й маринувати, лише посипають крупною сіллю. головне — якість м'ясо. опис приготування: Як приготувати шураско? 1. М'ясо не нарізайте, залиште великі шматки. пром...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Хочу поділиться з вами простим рецептом супу з річкової риби. Суп виходить неймовірно легким, при цьому дуже ситним і ароматним. Використовуються найпростіші інгредієнти, які завжди є під рукою. опис приготування: Вашій увазі дуже простий рецепт приготування супу з річкової риби. Річкову рибу ...
Грибний суп з рисом
Суп готується з печериць і рису з картоплею. Виходить досить наваристим, ситним і ароматним. Ідеально підійде для обіду, хоча можна подати і до святкового столу. опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибного супу з рисом. Цей суп чудовий тим, що його можна приготувати як в...
Сорбет
У літню спеку можна побалувати дітей і себе не тільки морозивом. Розповім вам про один дуже простий і доступний варіант, як приготувати сорбет. Зробимо його з мускатної медової дині. опис приготування: Освіжаючий і прохолодний десерт, який можна приготувати з будь-яких фруктів, ягід. Він дієти...
Хліб кукурудзяний
Дуже м'який з хрусткою скоринкою, жовтенький і ароматний хліб з кукурудзяної муки. Приєднуйтесь! Кукурудзяний хліб за своїми властивостями перевершує і звичайний білий, і навіть житній. опис приготування: Мій перший і дуже вдалий досвід приготування хліба на основі кукурудзи. Насправді, в реце...
Супер-влажный шоколадный пирог
Попробуйте это нежный шоколадный пирог, який просто тане в роті. Незабываемое удовольствие для сладкоежек и любителей шоколада. Отлично смотрится на праздничном столе. опис приготування: Великолепный шоколадный торт готовьте так: растопите сливочное масло и растворите в нем кусочки шоколада. Д...
Грибний крем-суп з домашніми грінками
Існує безліч рецептів приготування смачних супів, але, повірте, настільки смачного ви ще не пробували! ніжний, ароматний класичний суп і легкого виконання вам точно сподобаються! дивіться! опис приготування: Якщо ви шукаєте ідеальний варіант обіду, то ви потрапили за адресою, тому що в цьому р...
Суп з крила індички
Курячі крила часто використовують для барбекю або смажать на сітці, а ось індичі дуже великі, тому з них вийде смачне першу страву. розповідаю, як приготувати суп з крила індички. опис приготування: Індичі крила перед початком варіння бульйону зажарюють в духовці, так з них витоплюють жир, а б...
Сік з гарбуза і моркви на зиму
Немає нічого кориснішого, ніж сік з овочів. Гарбуз і моркву відомі своїми смаковими якостями і корисними властивостями. Рекомендую приготувати на зиму сік з гарбуза і моркви. дивимося рецепт! опис приготування: Для приготування соку з гарбуза з морквою на зиму я беру трохи лимонної кіслоти.Доб...
Глазурований кекс з родзинками
Рецепт приготування ніжного кексу з родзинками, горіхами і ароматом коньяку. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом і посипати борошном. У великій мисці змішати разом борошно, мускатний горіх і розпушувач, відкласти в сторону. В іншій великій мисці, використовуюч...
Фарширований перець «фієста»
Простий рецепт приготування чудової овочевої закуски. кількість порцій: 3 нарізану цибулю— 1 Склянка банку квасолі— 2 штуки банка консервованих помідорів— 1 штука порошок чилі— 1 Ст. ложка солодкі перчики— 3 штуки(будь-якого кольору) оливкова олія— 2 чайних ложки Розігрійте духовку до 180 ...
Яловича печінка з червоною цибулею
Рецепт приготування яловичий печінки. Французька кухня, провінція Прованс. кількість порцій: 4 govyazhyey печінки— 800 грам червоні цибулини— 2 штуки невелика варений буряк— 1 штука вершкового масла— 100 грам білого винного оцту— 1 Ст. ложка лимон— 1 штука сіль, перець— 1 штука(за смаком) ...
Шашлик з кролика
Шашлик з кролика — легке, некалорійне блюдо, яке готувати зовсім нескладно. Маринувати м'ясо цієї тварини слід близько 4 годин, а в іншому, ніяких наворотів. Все просто і геніально опис приготування: Шашлик з кролика з даного рецептом виходить дуже ніжним і незвичайним за смаком. куди оригінал...
Гирос з куркою
Рецепт приготування грецького гіроса з курячими грудками, червоною цибулею, болгарським перцем, огірком, помідором, сиром Фета і соусом дзадзікі. опис приготування: Гирос з куркою нагадує куряче фахітас - мариновану курку, загорнуту з овочами в коржик. оливкового масла— 2 Ст. ложки часнику— ...
Яловичина, тушкована в мультиварці «полярна зірка»
яловичина, тушкована в мультиварці "; Поларіс ";, — це дуже смачне і ситне блюдо, яке ми готуємо з морквою, цибулею, борошном, водою і спеціями. просто, смачно, корисно. опис приготування: Дуже просто і зручно готувати в мультиварці. Я особисто обожнюю готувати в моєї ненаглядної мультиварці ф...
Соус «Salysa Verde»
Соуси бувають різними, дуже різними. І якщо ви підберете правильний рецепт, то гаряче блюдо порадує вас ще більше. наприклад, цей варіант може скрасити багато продуктів, навіть поліпшити їх. Читайте! опис приготування: Смак тут виходить дуже цікавим, адже в ньому перемішуються різні овочі і пр...
Грибний борщ
борщ — одне з найпопулярніших перших страв. А якщо зварити його з сушеними грибами, вийде він неймовірно ароматним, смачним і ситним, незважаючи на те, Варити його будемо без м'яса. готуємо! опис приготування: Дуже смачний, насичений і дуже ароматний борщ можна зварити і без м'яса. Використову...