Рецепт Грибний крем-суп з домашніми грінками
Існує безліч рецептів приготування смачних супів, але, повірте, настільки смачного ви ще не пробували! ніжний, ароматний класичний суп і легкого виконання вам точно сподобаються! дивіться!
опис приготування:
Якщо ви шукаєте ідеальний варіант обіду, то ви потрапили за адресою, тому що в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати грибний крем-суп з домашніми грінками, неймовірно апетитне, ніжне й ароматне блюдо! Обов'язково подавайте такий суп з грінками, так як вони надають особливу родзинку цього ніжному крем-супу. Ви також можете додати не тільки перець, але і інші ваші улюблені спеції і прянощі, а також зелень, наприклад, базилік або кинзу.
- печериці— 300-400 грам
- Картопля— 300-400 грам
- Курячий бульйон— 2 L
- Молоко або вершки— 0,5 L
- Цибуля— 200 грам
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- кнопка— 4-5 скибочок
2. Тим часом займіться грінками. Для цього батон очистіть від скоринки і наріжте дрібними кубиками. На невеликій кількості рослинного масла обсмажте їх, посоливши і додавши ваші улюблені спеції і прянощі. сухий grenki, періодично перемішуючи.
3. Помийте шампіньйони і наріжте їх на тонкі часточки. Обсмажте їх з дрібно нарізаною цибулею до готовності грибів.
4. Далі відварену картоплю розімніть в пюре за допомогою виделки або толкушки, розбавивши його курячим бульйоном. Додайте до нього подрібнені в блендері обсмажені гриби з цибулею.
5. За допомогою погружного блендера доведіть масу до однорідного стану, додаючи бульйон і молоко, щоб отримати необхідну консистенцію.
6. Подавайте суп підігрітим, прикрасивши грибами і грінками. Смачного!
Подібні рецепти
Салат з грінками і сиром
грибний крем — це суміш печериць, вершків і борошна. Часто його подають до обіднього столу, в якості першого страви. Консистенція у крему настільки густа, що його можна використовувати, як підливу. опис приготування: Це класичний рецепт приготування грибного крему. Якщо ніколи не готували крем...
Грибний білий соус
Цей соус найкраще підходить до рибних страв, тонко підкреслюючи їх аромат і смак. Білий соус подається до столу в холодному вигляді, попередньо настоявшись в холодильнику. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування грибного білого соусу. Для соусу найкраще використовув...
Грибний борщ
борщ — одне з найпопулярніших перших страв. А якщо зварити його з сушеними грибами, вийде він неймовірно ароматним, смачним і ситним, незважаючи на те, Варити його будемо без м'яса. готуємо! опис приготування: Дуже смачний, насичений і дуже ароматний борщ можна зварити і без м'яса. Використову...
Грибний Бургиньон
Рецепт приготування Бургіньона з грибів портобелло, морква, лука, часнику, червоного вина, бульйону, чебрецю і перлового цибулі. опис приготування: Бургиньон - термін французької кухні, буквально означає «має відношення до бургундського вина». оливкового масла— 2 Ст. ложки вершкового масла—...
Грибний жульєн за класичним рецептом
Грибний жульєн за класичним рецептом - прекрасна гаряча закуска з грибів з сиром і вершковим соусом. Ніжна закуска дуже популярна в нашій країні, її часто можна побачити в меню ресторанів. опис приготування: Грибний жульєн - це просте і нехитре блюдо, готується всього за півгодини, незвичайно ...