Рецепт Глазурований кекс з родзинками

Рецепт Глазурований кекс з родзинками
Кількість порцій: 20 Час приготування: 1 г. 25 хв.
Рецепт приготування ніжного кексу з родзинками, горіхами і ароматом коньяку.

опис приготування:

Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом і посипати борошном.

У великій мисці змішати разом борошно, мускатний горіх і розпушувач, відкласти в сторону.

В іншій великій мисці, використовуючи електричний міксер, збити масло і коричневий цукор. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання. Додати коньяк і збити на низькій швидкості. Поступово додати суміш борошна і перемішати. Чи не збивати! Додати горіхи родзинки.

Викласти тісто в підготовлену форму. випікати 1 1/2 годину. Дати повністю охолонути.

У невеликій мисці збийте разом цукрову пудру і апельсиновий сік до отримання однорідної маси. Полити готовий кекс глазур'ю.

Зберігати кекс при кімнатній температурі до 4 днів.


  • борошна— 4 склянки
  • мускатного горіха— 2 Ст. ложки
  • розпушувача— 1 Чайна ложка
  • великих яєць— 6 штук
  • коньяку— 1/2 склянки
  • цукрової пудри— 1 Склянка
  • і 1 чайна ложку апельсинового соку— 1 Ст. ложка
Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом і посипати борошном.

У великій мисці змішати разом борошно, мускатний горіх і розпушувач, відкласти в сторону.

В іншій великій мисці, використовуючи електричний міксер, збити масло і коричневий цукор. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання. Додати коньяк і збити на низькій швидкості. Поступово додати суміш борошна і перемішати. Чи не збивати! Додати горіхи родзинки.

Викласти тісто в підготовлену форму. випікати 1 1/2 годину. Дати повністю охолонути.

У невеликій мисці збийте разом цукрову пудру і апельсиновий сік до отримання однорідної маси. Полити готовий кекс глазур'ю.

Зберігати кекс при кімнатній температурі до 4 днів.


Подібні рецепти

Глазурований червоний лук

Шоколадний торт з цедрою

Навіть зі звичайного лука ви можете зробити відмінне блюдо: наприклад, смачний гарнір до будь-якого м'яса або рибку. Детально розповім вам про рецепт, як приготувати глазурований червоний лук. опис приготування: цибулевий гарнір? Звучить дуже цікаво і інтригуюче. Багато хто недооцінює цибулю, ...

Глазурований шоколадний пиріг

Глазурований шоколадний пиріг

Ніхто не зможе відмовитися від шматочка цього неймовірно смачного пирога! опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму для випікання і посипати дно і стінки форми какао. струсити зайве. Просіяти разом з какао борошно, розпушувач і сіль. Електричним міксером на в...

Глазурований сквош

Глазурований сквош

Сквош - це різновид річної солодкої гарбуза, схожою на кабачок. Спробуйте приготувати корисний і низькокалорійний десерт - сквош в глазурі. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти деко алюмінієвою фольгою і змастити маслом. Викласти шматочки сквошу на лист для випічки. П...

Глазурований солодка картопля з лаймом

Глазурований солодка картопля з лаймом

Сік лайма і кайенский перець додають пікантний смак солодкого картоплі в глазурі з коричневого цукру. опис приготування: Очистити і нарізати солодкий картопля. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні Додати солодка картопля, смажити, помішуючи, поки картопля не почне набувати кор...

Глазурований апельсинове печиво

Глазурований апельсинове печиво

Рецепт приготування апельсинового печива з глазур'ю дарує можливість швидко подати на стіл яскраве додавання до чаю. опис приготування: Цитрусові пишність тесту з апельсиновою цедрою, покрите яскравою глазур'ю не залишить байдужим ні ваших домочадців, ні раптово наскочили гостей. цукру-піск...