Рецепт Глазурований кекс з родзинками
Рецепт приготування ніжного кексу з родзинками, горіхами і ароматом коньяку.
опис приготування:
Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом і посипати борошном.
У великій мисці змішати разом борошно, мускатний горіх і розпушувач, відкласти в сторону.
В іншій великій мисці, використовуючи електричний міксер, збити масло і коричневий цукор. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання. Додати коньяк і збити на низькій швидкості. Поступово додати суміш борошна і перемішати. Чи не збивати! Додати горіхи родзинки.
Викласти тісто в підготовлену форму. випікати 1 1/2 годину. Дати повністю охолонути.
У невеликій мисці збийте разом цукрову пудру і апельсиновий сік до отримання однорідної маси. Полити готовий кекс глазур'ю.
Зберігати кекс при кімнатній температурі до 4 днів.
- борошна— 4 склянки
- мускатного горіха— 2 Ст. ложки
- розпушувача— 1 Чайна ложка
- великих яєць— 6 штук
- коньяку— 1/2 склянки
- цукрової пудри— 1 Склянка
- і 1 чайна ложку апельсинового соку— 1 Ст. ложка
У великій мисці змішати разом борошно, мускатний горіх і розпушувач, відкласти в сторону.
В іншій великій мисці, використовуючи електричний міксер, збити масло і коричневий цукор. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання. Додати коньяк і збити на низькій швидкості. Поступово додати суміш борошна і перемішати. Чи не збивати! Додати горіхи родзинки.
Викласти тісто в підготовлену форму. випікати 1 1/2 годину. Дати повністю охолонути.
У невеликій мисці збийте разом цукрову пудру і апельсиновий сік до отримання однорідної маси. Полити готовий кекс глазур'ю.
Зберігати кекс при кімнатній температурі до 4 днів.
Подібні рецепти
Шоколадний торт з цедрою
Навіть зі звичайного лука ви можете зробити відмінне блюдо: наприклад, смачний гарнір до будь-якого м'яса або рибку. Детально розповім вам про рецепт, як приготувати глазурований червоний лук. опис приготування: цибулевий гарнір? Звучить дуже цікаво і інтригуюче. Багато хто недооцінює цибулю, ...
Глазурований шоколадний пиріг
Ніхто не зможе відмовитися від шматочка цього неймовірно смачного пирога! опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму для випікання і посипати дно і стінки форми какао. струсити зайве. Просіяти разом з какао борошно, розпушувач і сіль. Електричним міксером на в...
Глазурований сквош
Сквош - це різновид річної солодкої гарбуза, схожою на кабачок. Спробуйте приготувати корисний і низькокалорійний десерт - сквош в глазурі. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти деко алюмінієвою фольгою і змастити маслом. Викласти шматочки сквошу на лист для випічки. П...
Глазурований солодка картопля з лаймом
Сік лайма і кайенский перець додають пікантний смак солодкого картоплі в глазурі з коричневого цукру. опис приготування: Очистити і нарізати солодкий картопля. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні Додати солодка картопля, смажити, помішуючи, поки картопля не почне набувати кор...
Глазурований апельсинове печиво
Рецепт приготування апельсинового печива з глазур'ю дарує можливість швидко подати на стіл яскраве додавання до чаю. опис приготування: Цитрусові пишність тесту з апельсиновою цедрою, покрите яскравою глазур'ю не залишить байдужим ні ваших домочадців, ні раптово наскочили гостей. цукру-піск...