Рецепт Хліб кукурудзяний

Рецепт Хліб кукурудзяний
Кількість порцій: 8 Час приготування: 30 хв.
Дуже м'який з хрусткою скоринкою, жовтенький і ароматний хліб з кукурудзяної муки. Приєднуйтесь! Кукурудзяний хліб за своїми властивостями перевершує і звичайний білий, і навіть житній.

опис приготування:

Мій перший і дуже вдалий досвід приготування хліба на основі кукурудзи. Насправді, в рецепті використовується кукурудзяна мука власного виконання, тобто я просто зробила її з кукурудзяної крупи за допомогою кавомолки. Кукурудзяний хліб надзвичайно легкий, повітряний і дуже приємно пахне. Трохи нагадує аромат кукурудзяних паличок. Ніколи не бійтеся експериментувати, адже саме так і виходять нові страви, від яких не тільки тепло на душі, але і смачно.

  • розпушувач— 2  чайних ложки
  • сироватка— 1 Склянка
  • яйце— 1 штука
  • цукор— 3,5 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Харчова сода— 1/2 чайних ложки
  • Рослинна олія— 1/3 склянки
  • Пшеничне борошно— 1 Склянка
  • заголовок для палітурки— 1 Склянка
хліб кукурудзяний - фото крок 1 1. Змішайте борошно пшеничне і кукурудзяне, соду, розпушувач, сіль і цукор.

хліб кукурудзяний - фото крок 2 2. В окремій ємності збийте яйця, сироватку і рослинне масло.

хліб кукурудзяний - фото крок 3 3. замісити тісто, змішавши суху і рідку суміш.

хліб кукурудзяний - фото крок 4 4. Перемістіть тісто в форму для випічки.

хліб кукурудзяний - фото крок 5 5. Випікайте хліб при температурі 200 градусів протягом 15-20 хвилин.

Подібні рецепти

Французький хліб

Минтай варений

Здивуйте своїх рідних на сніданок свіжоспеченим теплим хлібом. У французького хліба виходить досить товста скоринка. опис приготування: приготування: перемішати сироватку, теплу воду, дріжджі і цукор. Дати постояти до утворення піни. Додати борошно, сіль і замісити пружне тісто. Накрити тісто ...

Хліб «черепашки»

Хліб «черепашки»

Уже кілька років в моді кольоровий хліб. Що тільки не роблять умеліци з різнобарвного тесту! Пропоную зробити веселих черепашок - це зовсім не важко. З таким хлібом добре ходити в гості. опис приготування: Колір тесту надають за допомогою натуральних продуктів - такий варіант набагато краще ви...

Хліб дарницький в хлібопічці

Хліб дарницький в хлібопічці

Придивіться до цього цікавого рецептом, ви дізнаєтеся, як приготувати хліб дарницький в хлібопічці на власній кухні. такий смачний, з медовим ароматом, теплий і запашний може бути тільки вдома. опис приготування: Коли вдома печеться хліб, то його дух і аромат заповнює всю квартиру. Завдяки цьо...

Хліб «Antipasto»

Хліб «Antipasto»

Рецепт приготування італійського хліба з начинкою з сиру, olivok і зелений. опис приготування: Розкачати тісто на 12×15 дюймовий прямокутник. Змастити тісто оливковою олією за допомогою пензлика. викласти пепероні, тертий сир моцарелла, маслини і італійські приправи. Щільно скрутіть бортики уз...

Хліб для хлібопічки «Мулинекс»

Хліб для хлібопічки «Мулинекс»

Після кількох невдалих спроб спекти хліб в духовці я зважилася на покупку хлібопічки. тут розповім, як приготувати хліб для хлібопічки «Мулінекс». Це хліб з пониженим вмістом вуглеводів. опис приготування: Багато хто робить одну і ту ж саму помилку: НЕ підігрівають воду до необхідної температу...