Рецепти muscleman.com.ua

Шоколадний «домовик» в духовці

Шоколадний «домовик» в духовці

домовик — це чудове шоколадне ласощі, яке можна спекти як з приводу, так і без. Пропоную приготувати шоколадний кекс "; Брауні ";. З цим рецептом будь чаювання буде приємним та смачним! опис приготування: Із вказаної кількості інгредієнтів виходить невеликий кекс, якщо у вас велика компанія, т...

Far Breton

Far Breton

Рецепт приготування пирога з чорносливом і родзинками. опис приготування: Фар Бретон - традиційний французький пиріг з чорносливом або родзинками. Фар Бретон нагадує за своїм приготування клафути. яйця— 3 штуки ванільного екстракту— 1/4 чайних ложки солі— 1/8 чайних ложки топленого вершковог...

Гречаники

Гречаники

Гречаники, приготовані за цим рецептом, слід подавати без гарніру, хіба що зі свіжим овочевим салатом і виходить цілком самостійне, ситне блюдо для домашнього обіду! опис приготування: З відвареної гречки треба приготувати фарш, для цього змішуємо крупу з обсмаженою ріпчастою цибулею, вбити яй...

Суп з галушок

Суп з галушок

Ну дуже смачний і неймовірно простий суп! Якщо ви раніше ніколи не робили такої, скоріше записуйте рецепт, як приготувати суп з галушок, і приступайте. Це легке і ситне блюдо для обіду. опис приготування: Суп готую на курячому бульйоні. Тарілочка цієї страви приємно наситить і зігріє вас в буд...

Суп з копченостями реберцями для зігріву

Кисло-солодка свинина

Хочу запропонувати вам зимовий і наваристий, калорійний супчик, прекрасно зігріваючий в зимовий обідню перерву. Домашній, ароматний, спробуйте тільки, відмовитися неможливо! опис приготування: Багато молодих господині задаються питанням, як приготувати суп з копченою реберцями? Я допоможу в ць...

Холодець з яловичих хвостів

Холодець з яловичих хвостів

Холодець з яловичих хвостів я роблю з морквою. Хвости добре розварюються, чому бульйон виходить дуже насиченим. опис приготування: На два кілограми яловичих хвостів виходить п'ять літрів води. Раджу так само брати хвости цілком, біля основи хвоста завжди більше м'яса. 1. Отже, помийте і поруба...

Сердечка в шоколаді

Сердечка в шоколаді

Рецепт приготування печива у формі сердечок з шоколадом. опис приготування: У мисці електричним міксером збити вершкове масло, цукор і ваніль. Зменшити швидкість і додати борошно і сіль. Обернути тісто в харчову плівку, поставити в холодильник принаймні на 2 години або на ніч. На злегка посип...

Сендвічі «літні»

Сендвічі «літні»

Хочу запропонувати вашій увазі дуже смачні сендвічі з червоною рибою і огірочком! Виглядають вони дуже яскраво, ефектно і апетитно! Прикрасять будь-який святковий стіл або вечерю з коханою людиною. опис приготування: З простого набору продуктів можна приготувати дуже ефектну закуску! Червону р...

Суп з яєчної локшиною

Суп з яєчної локшиною

Суп з яєчної локшиною за цим рецептом готується просто і швидко. Виходить суп яскравий і ситний! Я, як любитель курячих супчиків, раджу вам спробувати саме цей! опис приготування: У цьому рецепті мені найбільше подобається локшина! З нею менше мороки, ніж з локшиною на борошні. І виходить дуже...

Печериці в пароварці

Печериці в пароварці

Любителям печериць присвячується — новий цікавий рецепт закуски з печериць, приготовленої в пароварці! Виходять дуже смачні і легкі грибочки, які можна подавати майже до чого завгодно. опис приготування: Приготувати цей печериці неймовірно легко, смак виходить приголомшливим, а пароварка допом...

Грушевий пиріг з розмарином

Грушевий пиріг з розмарином

Пиріг дуже ароматний і ніжний, але з легким і хрустким тестом. Незвичайне поєднання ароматів груші і розмарину приємно дивує. Від цього пирога просто не відірватися, і їм не соромно пригостити гостей. опис приготування: Коли мої племінники приходять до мене в гості, вони завжди знають, що їх ч...

Гарячий бутерброд на сковороді

Гарячий бутерброд на сковороді

За лічені хвилини можна приготувати пісний гарячий бутерброд на сковороді. Будемо використовувати соковиті помідори, сир, білий хліб і кілька листочків базиліка. Вийде такий собі італійський Панін. опис приготування: Із вказаної кількості інгредієнтів виходить чотири порції (по два бутерброда)...

Сорбе з дині

Сорбе з дині

Обожнюю заморожені десерти, тому сорбе з дині — мій фаворит. Готується сорбе дуже просто, але виходить — неймовірно смачно! опис приготування: Сорбе з дині — прекрасний літній освіжаючий десерт, дозволити собі який можуть навіть дівчинки, сидять на дієті, оскільки цей десерт зовсім не містить ...

Стейк з баранини

Стейк з баранини

Ох і смачний рецепт приготування стейка з баранини я для вас знайшла! В винном маринаде, з надзвичайним ароматом і приголомшливим смаком! Спробуйте, вам сподобається! готувати просто, справжнє захоплення! опис приготування: звичайно, баранина - вельми специфічне м'ясо, і, якщо вам попадеться б...

Листковий салат зі смаженими печерицями

Листковий салат зі смаженими печерицями

Листковий салат зі смаженими печерицями — цілком може замінити ситна вечеря. Приголомшливо смачне поєднання інгредієнтів підкорить ваше серце і шлунок назавжди! Салат простий і швидкий в приготуванні. опис приготування: Цей салат дуже смачний, ніжний, готувати його дуже просто. обов'язково спр...

Єреван Гат

Єреван Гат

Дуже смачне ласощі, ніжний десерт або єреванська гата! Як не назви цю чудову випічку, все одно доведеться повторювати! Адже вона закохує в себе з першого укусу, це щось неймовірне! опис приготування: Існують різні рецепти гати, але всі вони відрізняються переважно тестом. А начинка, яка назива...

Gёzleme

Gёzleme

Гезлеме-це одна з найпопулярніших турецьких коржів з сиром. вони, хто хоч раз відпочивав у Туреччині, напевно пам'ятають їх смак. опис приготування: Гезлеме обов'язково треба піч на чавунній сковороді. Почнемо з тіста. дріжджі, цукор і столову ложку води змішуємо, даємо постояти хвилин 15 до п...

Шоколадний кекс з мигдалем

Шоколадний кекс з мигдалем

Листковий кекс з підсмаженою мигдалем. кількість порцій: 10 мука— 150 грам пакетик пекарського порошку— 0,5 штуки яйця— 3 штуки вершкове масло— 125 грам цілісний мигдаль— 100 грам цукрова пудра— 200 грам ванільний цукор— 10 грам какао-порошку— 20 грам молоко— 4 Ст. ложки Розігріти духовку...

Голубці (простий рецепт)

Голубці (простий рецепт)

Навряд чи російська людина не любить або не знає таке блюдо, як голубці. це ситне, просте і в той же час смачне блюдо, яке не складно готувати. Сьогодні я розповім, як приготувати голубці! опис приготування: Такі голубці виходять м'якими і соковитими. Більш того, це блюдо з розряду економне. Г...

Стейк з соусом Сальса-Верде

Стейк з соусом Сальса-Верде

Великі шматки прожареного м'яса в зеленому соусі Сальса-Верде. опис приготування: Готуємо соус Сальса Верде: В кухонний комбайн, кладемо всі компоненти соусу, додаємо 3/4 чайної ложки солі. Перчимо до смаку. Розігрійте гриль. Посипаємо стейки сіллю і перцем з обох сторін. Коли решітка нагрієть...