Рецепт Сердечка в шоколаді

Рецепт Сердечка в шоколаді
Кількість порцій: 40 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт приготування печива у формі сердечок з шоколадом.

опис приготування:

У мисці електричним міксером збити вершкове масло, цукор і ваніль.

Зменшити швидкість і додати борошно і сіль. Обернути тісто в харчову плівку, поставити в холодильник принаймні на 2 години або на ніч.

На злегка посипаною борошном поверхні розкачати тісто товщиною 2-3 мм. Вирізати з тіста серця за допомогою різака для печива. Викласти печиво на несмазанние листи для випічки, охолодити протягом 30 хвилин.

Нагрейте духовку до 150 градусів зі стійкою в центрі. Наколоти печиво виделкою. випікати, поки печиво не почне набувати коричневий колір, близько 18 хвилин. Печиво може зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі протягом 5 днів.

В жароміцної мисці над каструлею з киплячою водою розтопити шоколад, періодично помішуючи. Додати олії. Занурити половину або одну третину кожного печива в шоколадну суміш. Розмістити печиво на аркуші для випічки і поставити в морозилку на 10 хвилин. подавати.


  • цукрової пудри— 3/4 склянки
  • екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
  • борошна— 2 склянки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • полусладкого или горького шоколада— 90 грам(дрібно нарізаного )
  • масла канолы или растительного масла— 1 Чайна ложка
У мисці електричним міксером збити вершкове масло, цукор і ваніль.

Зменшити швидкість і додати борошно і сіль. Обернути тісто в харчову плівку, поставити в холодильник принаймні на 2 години або на ніч.

На злегка посипаною борошном поверхні розкачати тісто товщиною 2-3 мм. Вирізати з тіста серця за допомогою різака для печива. Викласти печиво на несмазанние листи для випічки, охолодити протягом 30 хвилин.

Нагрейте духовку до 150 градусів зі стійкою в центрі. Наколоти печиво виделкою. випікати, поки печиво не почне набувати коричневий колір, близько 18 хвилин. Печиво може зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі протягом 5 днів.

В жароміцної мисці над каструлею з киплячою водою розтопити шоколад, періодично помішуючи. Додати олії. Занурити половину або одну третину кожного печива в шоколадну суміш. Розмістити печиво на аркуші для випічки і поставити в морозилку на 10 хвилин. подавати.


Подібні рецепти

Фрукти в шоколаді

Салат з помідорів з рисом

Напевно це найпростіше і геніальне з усього що можна приготувати до святкового столу. опис приготування: Дрібно нарізати темний шоколад і розтопити за допомогою мікрохвильової печі (досить 2 хвилин при половинній потужності). Перемішати до однорідної маси. Занурити часточки абрикоса, манго, па...

Вершкове морозиво в шоколаді

Вершкове морозиво в шоколаді

Класика жанру. Це королівське морозиво не зрівняється з магазинним, а Прігову своїми руками його дуже легко! опис приготування: Молоко довести до кипіння. Жовтки від яєць і цукрову пудру збийте вінчиком і обережно, помсешівая, додайте в цю суміш молоко. Процідіть масу і підігрійте її до густої...

Сердечка курячі тушковані

Сердечка курячі тушковані

Економна господиня знає, що з будь-якої частини курки можна зробити блюдо. З кісток - зварити суп, філе посмажити (і додати гарнір), а з нутрощів можна зробити смачне гаряче блюдо, як це. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати сердечка курячі тушковані. Найкраще до них додати сме...

Сердечка курячі в сметані

Сердечка курячі в сметані

Класичний прийом для приготування страв з куркою - додавання кислого соусу. Але для гасіння курячих сердечок підійде ніжний кремовий смак сметанному соусі. Це просте блюдо до повсякденного обіду. опис приготування: Завдяки цим рецептом, як приготувати сердечка курячі в сметані, ви отримаєте ні...

Сердечка зі сметаною

Сердечка зі сметаною

Справжня кулінарна класика! розповім, як приготувати сердечка зі сметаною, смачне і ситне блюдо! взагалі, я думаю, що все субпродукти недооцінюють — з них можна зробити дуже смачні страви! опис приготування: Перед вами рецепт, який розповість, як приготувати сердечка зі сметаною. Пам'ятається,...