Рецепти muscleman.com.ua
Гуляш зі свинини
Простий рецепт приготування гуляшу зі свинини. З давніх-давен це м'ясне блюдо було традиційною їжею угорських пастухів і готувалося на багатті у великих казанах. розповідаю, як його приготувати! опис приготування: Навіть не сумніваюся, що відсотків десь вісімдесят людей, які прочитають цей рец...
Sparzha, запечена в духовці
Sparzha, запечена в духовці, делается элементарно. Всього кілька хвилин, чтоб помыть ее и уложить на противень. Духовка сама все приготовит. Sparzha — отличный полезный гарнир к любому блюду. опис приготування: Спаржу запекают в духовке 15 хвилин при 175 градусах. Духовку сначала нужно разогре...
Гриби, тушковані в вершках
Вершки і гриби - думаєте, що це не поєднується? А ви спробуйте приготувати - і здивуєтеся! Читайте, як приготувати гриби тушковані в вершках. Ця страва може стати відмінним доповненням до гарніру. опис приготування: 1. Цей рецепт дуже простий, головне - мати всі необхідні інгредієнти. Почнемо ...
Соус для риби в духовці
До будь-якої риби, якби була смаженої, відвареної або запеченої в духовці, можна подати гострий соус, який додасть страві пікантності і розкриє його смак. особливо добре соус поєднується з рибкою на мангалі. опис приготування: Цей пікантний соус підійде не тільки до риби, але і до інших гарячи...
Рецепти салат «Ташкент»
Пропоную сьогодні приготувати оригінальне, красиве і святкове блюдо, яке, до того ж, абсолютно нескладне. Виходить ароматний і сирний картопля з мінімуму інгредієнтів. опис приготування: Картопля, запечений таким чином, є відмінною закускою. Дуже здорово виглядає на святковому столі. Можна дов...
Суп з болгарського перцю
Суп з болгарського перцю — оригінальний і дуже смачний крем-суп жовтого кольору! Для його приготування потрібно не так багато сил і грошей, що робить його ще більш привабливим! опис приготування: Суп з болгарського перцю — відмінне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Цей рецепт розрахований...
Холодець з яловичих хвостів
Холодець з яловичих хвостів я роблю з морквою. Хвости добре розварюються, чому бульйон виходить дуже насиченим. опис приготування: На два кілограми яловичих хвостів виходить п'ять літрів води. Раджу так само брати хвости цілком, біля основи хвоста завжди більше м'яса. 1. Отже, помийте і поруба...
Феттучині з куркою, помідорами і болгарським перцем
Рецепт приготування Феттучіні з куркою, болгарським перцем, цибулею, помідорами, білим вином і вершками. При бажанні ви можете додати в блюдо італійську ковбасу, раків або креветки. кількість порцій: 6 курячі грудки без шкіри— 3 штуки суміш спецій— 3 чайних ложки(більше до смаку) паста Феттучин...
Квасолевий суп з куркою
Цей суп відмінно підійде тим, у кого є маленькі дітки. квасоля — комора білка, який так необхідний при активному зростанні. А легкість приготування оцінить будь-яка мама! опис приготування: Дивовижне поєднання продуктів робить цей суп особливим. Легкий курячий бульйон, поживна квасоля, розім'я...
Суп з баранячих реберець
Суп з баранячих реберець - це дуже смачне першу страву, як, втім, і всі страви, приготовані з баранини. Приготуйте і оціните! опис приготування: Пропоную Вашій увазі рецепт приготування супу з баранячих реберець! Супчик виходить дуже смачним і поживним. Спробуйте самі! баранячі реберця— 1 кі...
Шекерпаре
шекерпаре — приголомшливий, просочений сиропом турецька десерт! опис приготування: У посуд насипаємо 2 склянки борошна, робимо в середині лунку, вбиваємо туди яйце, цукрову пудру, олія, розпушувач, манку і ваніль. Спочатку перемішуємо все що в середині, потім змішуємо з борошном, додаючи її в ...
Гірчиця на огірковому розсолі
Хочу поділитися з вами одним з найпростіших рецептів, як приготувати гірчицю на огірковому розсолі. Такий простий соус порадує вас не раз, так як добре буде виглядати з багатьма стравами. опис приготування: Горчічкі ми любимо всією сім'єю, тому я знаю пару рецептів, як її зробити. За що вона н...
Харді Стью
Кулінарний рецепт приготування страви з яловичини з томатами і квасолею. кількість порцій: 4-6 фарш із яловичини— 1 кілограм цибулина— 1 штука сіль— 1 Чайна ложка кмин— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки Отримання Hidden Valley Ranch-— 1 штука(в пакетику) це підготовка— 1 штука(в пак...
Шоколадні кекси у формочках
Дуже смачні і ніжні кекси сподобаються всім, а особливо любителям шоколадної випічки. Красиві і ошатні, ароматні і незвичайні на смак. А приготувати їх нескладно, печуться досить швидко. опис приготування: Якщо ви чекаєте гостей або просто вирішили побалувати рідних смачною шоколадною випічкою...
Суп з літніми овочами
Як тільки починаються перші овочі, супи з крупами і макаронами відходять на задній план. Хочеться варити легкі вітамінні супчики, користуючись річним різноманітністю! опис приготування: Суп зі свіжим або замороженим зеленим горошком відрізняється за смаком від звареного з консервованим. А доб...
Мюслі з ананасом, папайей і насінням
Рецепт приготування гранола з ананасом, папайя, насінням соняшнику і апельсиновою цедрою. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Злегка змастити лист для випічки маслом. У середній мисці, змішати вівсяні пластівці, насіння льону, корицю, насіння і сіль. У невеликій мисці змішати...
Фаршировані помідори шинкою і сиром
Цей рецепт готування фаршированих помідорів шинкою і сиром — мій улюблений. Тарталетки виходять соковитими і обов'язково стануть прикрасою вашого столу, в тому числі, святкового. пробуємо! опис приготування: Як приготувати фаршировані помідори з шинкою і сиром? Все гранично просто! нарізаємо і...
Стейк тунця по-азійському
Рецепт приготування тунця з баклажаном, імбиром і зеленою цибулею. опис приготування: У миску перемішати разом імбир, Зелена цибуля, оцет і кунжутне масло, приправити сіллю і перцем. У неглибокій пательні з кришкою нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати баклажани, приправити...
Хліб з журавлиною
Рецепт приготування хліба з вівсяними пластівцями, журавлиною, кардамоном і імбиром. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Злегка змастити маслом форму для випічки, посипати борошном. Викласти вівсяні пластівці на аркуші для випічки і запікати до золотисто-коричневого кольору ...
Сидр яблучний
Сидр був придуманий у Франції ще в Середньовіччі. Зараз цей напій виробляють в багатьох країнах, і в домашніх умовах він виходить смачним. Тому якщо у вас багато яблук, запишіть собі рецепт! опис приготування: Я люблю такі солодкі і слабоалкогольні варіанти, коли можна повністю відчути насичен...