Рецепт Гуляш зі свинини

Рецепт Гуляш зі свинини
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Простий рецепт приготування гуляшу зі свинини. З давніх-давен це м'ясне блюдо було традиційною їжею угорських пастухів і готувалося на багатті у великих казанах. розповідаю, як його приготувати!

опис приготування:

Навіть не сумніваюся, що відсотків десь вісімдесят людей, які прочитають цей рецепт, відразу ж після прочитання в коментарях почнуть закидати мене ганчірками — мовляв, це неправильний гуляш. Я не наполягаю, можете називати цей гуляш зі свинини неправильним — ваше право. Однак у мене є хороший друг по імені Тамаш, чистокровний угорець, працює кухарем. Так ось, за його словами, гуляш в принципі не може бути неправильним, тому що гуляш — це не конкретне блюдо, а скоріше спосіб приготування їжі. Самі угорці вже заплуталися в сотнях різновидів гуляшу, тому в цю категорію страв туди заносять і супи, і другі страви. Незмінним є лише те, що м'ясо повинно обов'язково гаситися хоча б 1 годину в овочевому соусі. Все інше — на смак кухаря.

Так що — можете сміливо експериментувати, додавати в блюдо інші овочі, спеції. головне — зрозуміти принцип приготування страви, а строго дотримуватися рецептури не потрібно. Однак якщо досвіду у вас немає, то робіть краще все так, як велить цей простий рецепт гуляшу зі свинини — це гарантія того, що блюдо у вас вийде смачним


  • Свинина (вирізка)  — 1 кілограм
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • часник— 3 зубчики
  • Помідори у власному соку— 500 мілілітрів
  • морква— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • Вино біле сухе— 1/2 склянки
  • сіль, перець— — За смаком
Гуляш зі свинини - фото крок 1 морква, лук и чеснок очистить, положить в кухонный комбайн.

Гуляш зі свинини - фото крок 2 подрібнити. звичайно, это можно делать и руками, но комбайном удобнее и быстрее.

Гуляш зі свинини - фото крок 3 Хорошенько промываем свиную вырезку.

Гуляш зі свинини - фото крок 4 Нарезаем мясо на довольно крупные кубики.

Гуляш зі свинини - фото крок 5 У жаровні розігріваємо оливкове масло. В разогретое масло кладем кусочки мяса, обсмажуємо їх до рум'яної скоринки.

Гуляш зі свинини - фото крок 6 Як тільки м'ясо підрум'яниться — вливаємо вино.

Гуляш зі свинини - фото крок 7 готуємо, поки вино не випарується наполовину.

Гуляш зі свинини - фото крок 8 Теперь добавляем в жаровню помидоры в собственном соку, измельченные овощи и специи.

Гуляш зі свинини - фото крок 9 Доводимо суміш до кипіння, після чого зменшуємо вогонь, накрываем жаровню крышкой и томим мясо под крышкой 1 час.

Гуляш зі свинини - фото крок 10 Спустя час снимаем крышку и готовим мясо на медленном огне еще 20 хвилин (если жидкости будет совсем малоподливаем немного воды).

Гуляш зі свинини - фото крок 11 Подаємо негайно! Приємного апетиту!

Подібні рецепти

Гуляш зі свинини з вершками

Морквяні кексики

Цілком собі російський варіант відомого угорського страви. Готується легко і просто, продукти все звичні, і зусиль при готуванні буде витрачено зовсім небагато. опис приготування: Смачний російський варіант відомого страви. Прекрасно підходить до будь-яких гарнірів. завдяки тому, що в гуляш см...

Гуляш зі свинини з помідорами

Гуляш зі свинини з помідорами

Ніжне свиняче м'ясо в густий підливі — відмінне блюдо для обіду або вечері. завдяки помідорів, м'ясо стає ніжніше і соковитіше. опис приготування: Густа підлива з м'ясом і свіжі овочі — прекрасний варіант навіть для вічно худнуть жінок А з будь-яким гарніром це блюдо допоможе нагодувати голодн...

Гуляш класичний зі свинини

Гуляш класичний зі свинини

Ситний і пікантний угорський гуляш з соковитою свининою і спеціями — ніхто не зможе встояти перед таким блюдом! Рекомендую всім, хто цінує смачні м'ясні страви рецепт гуляшу класичного зі свинини! опис приготування: Зазвичай гуляш готується з яловичини, але в Угорщині його і зі свинини готують...

Грибний гуляш

Грибний гуляш

Рецепт приготування грибного гуляшу. блюдо поживне, ситне і дуже смачне. опис приготування: У приготуванні страви використовуються печериці, болгарський перець, цибуля і пшеничне борошно. Ваші гості не залишаться байдужими, спробувавши таке блюдо. печериці— 500 грам Цибуля ріпчаста— 2 штуки ...

Гуляш з білих грибів

Гуляш з білих грибів

Гуляш з білих грибів. Просте і смачне блюдо може бути і доповненням до м'яса, і самостійною стравою. Можна подавати з гарніром, а можна з'їсти і просто так. опис приготування: Ароматне і пісне блюдо з білих грибів приготувати дуже легко. Його можна готувати як зі свіжих грибів, так і з заморож...