Рецепт Гуляш зі свинини
Простий рецепт приготування гуляшу зі свинини. З давніх-давен це м'ясне блюдо було традиційною їжею угорських пастухів і готувалося на багатті у великих казанах. розповідаю, як його приготувати!
опис приготування:
Навіть не сумніваюся, що відсотків десь вісімдесят людей, які прочитають цей рецепт, відразу ж після прочитання в коментарях почнуть закидати мене ганчірками — мовляв, це неправильний гуляш. Я не наполягаю, можете називати цей гуляш зі свинини неправильним — ваше право. Однак у мене є хороший друг по імені Тамаш, чистокровний угорець, працює кухарем. Так ось, за його словами, гуляш в принципі не може бути неправильним, тому що гуляш — це не конкретне блюдо, а скоріше спосіб приготування їжі. Самі угорці вже заплуталися в сотнях різновидів гуляшу, тому в цю категорію страв туди заносять і супи, і другі страви. Незмінним є лише те, що м'ясо повинно обов'язково гаситися хоча б 1 годину в овочевому соусі. Все інше — на смак кухаря.
Так що — можете сміливо експериментувати, додавати в блюдо інші овочі, спеції. головне — зрозуміти принцип приготування страви, а строго дотримуватися рецептури не потрібно. Однак якщо досвіду у вас немає, то робіть краще все так, як велить цей простий рецепт гуляшу зі свинини — це гарантія того, що блюдо у вас вийде смачним
- Свинина (вирізка) — 1 кілограм
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- часник— 3 зубчики
- Помідори у власному соку— 500 мілілітрів
- морква— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- Вино біле сухе— 1/2 склянки
- сіль, перець— — За смаком
подрібнити. звичайно, это можно делать и руками, но комбайном удобнее и быстрее.
Хорошенько промываем свиную вырезку.
Нарезаем мясо на довольно крупные кубики.
У жаровні розігріваємо оливкове масло. В разогретое масло кладем кусочки мяса, обсмажуємо їх до рум'яної скоринки.
Як тільки м'ясо підрум'яниться — вливаємо вино.
готуємо, поки вино не випарується наполовину.
Теперь добавляем в жаровню помидоры в собственном соку, измельченные овощи и специи.
Доводимо суміш до кипіння, після чого зменшуємо вогонь, накрываем жаровню крышкой и томим мясо под крышкой 1 час.
Спустя час снимаем крышку и готовим мясо на медленном огне еще 20 хвилин (если жидкости будет совсем мало — подливаем немного воды).
Подаємо негайно! Приємного апетиту!
Подібні рецепти
Морквяні кексики
Цілком собі російський варіант відомого угорського страви. Готується легко і просто, продукти все звичні, і зусиль при готуванні буде витрачено зовсім небагато. опис приготування: Смачний російський варіант відомого страви. Прекрасно підходить до будь-яких гарнірів. завдяки тому, що в гуляш см...
Гуляш зі свинини з помідорами
Ніжне свиняче м'ясо в густий підливі — відмінне блюдо для обіду або вечері. завдяки помідорів, м'ясо стає ніжніше і соковитіше. опис приготування: Густа підлива з м'ясом і свіжі овочі — прекрасний варіант навіть для вічно худнуть жінок А з будь-яким гарніром це блюдо допоможе нагодувати голодн...
Гуляш класичний зі свинини
Ситний і пікантний угорський гуляш з соковитою свининою і спеціями — ніхто не зможе встояти перед таким блюдом! Рекомендую всім, хто цінує смачні м'ясні страви рецепт гуляшу класичного зі свинини! опис приготування: Зазвичай гуляш готується з яловичини, але в Угорщині його і зі свинини готують...
Грибний гуляш
Рецепт приготування грибного гуляшу. блюдо поживне, ситне і дуже смачне. опис приготування: У приготуванні страви використовуються печериці, болгарський перець, цибуля і пшеничне борошно. Ваші гості не залишаться байдужими, спробувавши таке блюдо. печериці— 500 грам Цибуля ріпчаста— 2 штуки ...
Гуляш з білих грибів
Гуляш з білих грибів. Просте і смачне блюдо може бути і доповненням до м'яса, і самостійною стравою. Можна подавати з гарніром, а можна з'їсти і просто так. опис приготування: Ароматне і пісне блюдо з білих грибів приготувати дуже легко. Його можна готувати як зі свіжих грибів, так і з заморож...