Рецепти muscleman.com.ua

Печериці з цибулею

Печериці з цибулею

печериці — універсальний продукт. Смажені печериці гарні як в гарячому, так і в холодному вигляді. А ще їх можна подати і як основне блюдо, і як гарнір, і як закуску. опис приготування: Рецепт приготування печериць з лyком непросте, а дуже простий! Коли потрібно приготувати щось дуже швидко, ...

Вершковий соус-діп з корицею для фруктів

Вершковий соус-діп з корицею для фруктів

цей солодкий, ніжний і ароматний густий соус-діп можна подати як десерт до будь-якого свята. Будь-які фрукти в поєднанні з цим соусом стануть ще смачніше. Готується він дуже легко і дуже швидко. опис приготування: Фрукти на десерт - це смачно і корисно, чи не так? Я розповім вам, як приготуват...

Грінки з чорного хліба з сиром

Грінки з чорного хліба з сиром

В якості закуски до пива, як перекус будинку або на природі, наприклад, пропоную вам класний спосіб, як приготувати грінки з чорного хліба з сиром і часником. Це приголомшливо смачно і нескладно. опис приготування: Що може бути краще сухариків, зроблених в домашніх умовах, з натуральними добав...

Шашлик по-східному

Шашлик по-східному

Час відпочинку на природі з шашличком! Як приготувати його правильно написано в цьому рецепті. опис приготування: М'ясо краще різати не великими шматками. Натерти його запашним перцем, перемішати з лимонним соком, оливковою олією, vorchesterskim sousom, петрушкою, подрібненою цибулею і подрібн...

Шаурма з капустою і куркою

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Шаурма з капустою і куркою, приготована в домашніх умовах, — смачна і корисна, тому що ви точно знаєте, яким соусом приправляєте свіжі добре приготовані продукти. Дуже апетитно! опис приготування: Шаурма з капустою і куркою думаю викличе гаряче схвалення ваших членів сім'ї або гостей. Замовле...

Соус Ткемалі

Соус Ткемалі

ткемалі (Ткемалі) - традиційний грузинський соус, який подають до страв з птиці, м'яса і риби. Рецепт приготування соусу ткемалі згідно грузинськими традиціями — до вашої уваги. опис приготування: Властивості і походження: Рецепт приготування соусу ткемалі був відкритий в Грузії і названий по ...

Глазур для паски шоколадна

Глазур для паски шоколадна

Іноді хочеться відступити від традицій і приготувати що-небудь нове. Як вам ідея приготування глазурі для паски шоколадної? мені, наприклад, таке дуже до душі. У моїй родині шоколадне все люблять. опис приготування: Така шоколадна глазур підійде не тільки для пасок, але і для кексів і тортів. ...

Фокачча з сиром і базиліком

Фокачча з сиром і базиліком

Фокачча з сиром і базиліком — ще один спосіб приготування традиційного італійського хліба. м'який, хрусткий, ароматний, тільки що іспекшійся хліб фокачча — неодмінний атрибут гарної трапези. опис приготування: Описаний мною рецепт приготування фокаччи з сиром і базиліком зайвий раз доводить, щ...

Фаршировані бублики сиром

Фаршировані бублики сиром

Більшість з нас любить ватрушки. Я розповім швидкий і простий рецепт, як приготувати фаршировані бублики сиром в домашніх умовах. Ваших домочадців за вуха потім не відтягнеш. опис приготування: Такі бараночки цілком можна подавати як гарячий сніданку. З чаєм або кавою, а також з какао і киселя...

Суп з морквою, пастернаком і галушками

Суп з морквою, пастернаком і галушками

Рецепт приготування супу на основі яловичого бульйону з морквою, пастернаком, зеленою цибулею і галушками з манної крупи. опис приготування: Цей дуже легкий і корисний суп ідеально підходить для літа. яловичий бульйон— — частин морква— 1 штука пастернак— 1 штука Клецьк:води— 2/3 склянки верш...

Солодкі рулетики-грінки по-французьки

Солодкі рулетики-грінки по-французьки

Дуже оригінальна смачна ідея солодкого десерту з тостового хліба з начинкою з полуниці. пробуйте, як приготувати солодкі рулетики-грінки по-французьки. Це простіше простого! опис приготування: Такі греночкі стануть улюбленими ласощами ваших дітей. З молоком вони просто неймовірно смачні, ніжні...

Баклажан

Баклажан

Цей чудовий кавказький суп в різних районах готують по-різному. Пропоную вам варіант приготування супу хаш по бакинському. Ця страва коштує прикладених зусиль. опис приготування: Сьогодні готуємо кавказький суп хаш. Спочатку поставте варитися добре відмиті і вичищені яловичі копита. Через дві ...

Печериці в мультиварці «полярна зірка»

Печериці в мультиварці «полярна зірка»

Як і в будь-який інший мультиварці, в "; Поларіс" ми може зробити різні грибочки, в тому числі і печериці, і ось вам простий і легкий рецепт їх приготування. опис приготування: Оскільки печериці досить економічні гриби, які завжди є в продажу, то найчастіше за все я готую саме їх. Зазвичай я р...

Хаш з тельбуха

Хаш з тельбуха

У традиційних кухнях різних країн світу йдуть одним принципом: в приготування страв йдуть всі частини вбитої тварини. Одні підійдуть для супу, інше м'ясо - для рагу і т.д. На Кавказі роблять так само. опис приготування: Це ми можемо побачити в багатьох стравах. наприклад, подивіться, як пригот...

Холодець класичний

Холодець класичний

В холодець ніколи не кладуть желатин, він застигає завдяки желюючий властивостями свинячих ніжок, вухо. А ось для м'ясної частини раджу брати курку або яловичину. Отже, Давайте почнемо! опис приготування: Як приготувати смачний класичний холодець? Дивіться мою покрокову інструкцію, я постараюс...

Печериці з куркою і сиром

Печериці з куркою і сиром

Грибні закуски не тільки дуже смачні, але і неймовірно апетитні. Пропоную вам рецепт приготування печериць з куркою і сиром, запечених в духовці — відмінний варіант для святкового столу. опис приготування: Приготовані за цим рецептом печериці з куркою і сиром в домашніх умовах неймовірно краси...

Хашлама з баранини на пиві

Хашлама з баранини на пиві

хашлама — це неймовірно смачне, ароматне і ситне блюдо кавказької кухні, в якому баранина тушкується протягом двох годин з овочами, завдяки чому м'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і м'яким. опис приготування: Любителі кавказької кухні повинні оцінити цей рецепт приготування хашламу з барани...

Суп-крем з рисом, шпинатом і брокколі

Суп-крем з рисом, шпинатом і брокколі

Ніжний і поживний суп красивого кольору з шовковистою структурою. Готується без обсмажування, без жиру, так що цілком підійде і дітям. Спробуйте, це дуже ніжно! опис приготування: Я дуже люблю цей суп і готую його в різних варіаціях. наприклад, замість рису можна використовувати перлову або ві...

Квасоля з помідорами

Квасоля з помідорами

Простий рецепт квасолі з курячим філе, помідорами і петрушкою. Можна використовувати консервовану квасолю. кількість порцій: 4 помідори— 6 штук біла квасоля— 250 грам варена курка— 250 грам Luk-salotų— 1 штука оливкова олія— 2 Ст. ложки петрушка, сіль, перець— — За смаком підготувати помід...

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш - це національний вірменський суп, який можна побачити не тільки в цій країні, але і по всьому Кавказу. Його ще називають "; рідким холодцем ";. Дуже ситне і смачне блюдо описано в моєму рецепті. опис приготування: Приготуйтеся до того, що вам буде потрібно багато часу для цього супу, оскі...