Рецепт Хаш зі свинячих ніжок

Рецепт Хаш зі свинячих ніжок
Кількість порцій: 6 Час приготування: 10 г. 0 хв.
Хаш - це національний вірменський суп, який можна побачити не тільки в цій країні, але і по всьому Кавказу. Його ще називають "; рідким холодцем ";. Дуже ситне і смачне блюдо описано в моєму рецепті.

опис приготування:

Приготуйтеся до того, що вам буде потрібно багато часу для цього супу, оскільки бульйон і м'ясо будуть варитися 5-6 годин. Хоча сам процес створення страви не так складний. Пропоную вам ознайомитися з тим, як приготувати хаш зі свинячих ніжок. Решту продуктів в складі прості і доступні.

  • свинячі ніжки— 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Braai— 1 пучок
  • сіль— За смаком
  • Чорний перець горошком— 4-6 штук
Хаш зі свинячих ніжок - фото крок 1 Ніжки добре поскоблите і промийте.

Хаш зі свинячих ніжок - фото крок 2 Наріжте ніжки на великі частини. Потім залийте їх холодною водою. Залиште м'ясо замочують на 3-4 годину.

Хаш зі свинячих ніжок - фото крок 3 Після цього перекладіть ніжки у велику каструлю. Залийте їх нової водою, щоб вона їх повністю покрила.

Хаш зі свинячих ніжок - фото крок 4 Додайте в каструлю очищену моркву. Лук відправте в каструлю в лушпинні, просто промивши його. всипте сіль.

Хаш зі свинячих ніжок - фото крок 5 Потім додайте лавровий лист і перець. Доведіть бульйон до кипіння. Зніміть піну. Залиште суп варитися на повільному вогні протягом 5-6 годин.

Хаш зі свинячих ніжок - фото крок 6 На дно інший каструлі дрібно наріжте часник.

Хаш зі свинячих ніжок - фото крок 7 Далі влийте готовий проціджений бульйон і шматочки м'яса.

Хаш зі свинячих ніжок - фото крок 8 В кінці додайте подрібнену кінзу. Смачного!

Подібні рецепти

Холодець зі свинячих ніжок і курки

Салат з руколою і куркою

Апетитний і наваристий холодець зі свинячих ніжок і курки в домашніх умовах — відмінний варіант святкової закуски. Не полінуйтеся витратити час на кухні, щоб отримати неймовірний результат. опис приготування: 1. Насамперед очистите як слід і промийте свинячі ніжки. 2. вимийте курку, розріжте, ...

Холодець зі свинячих ніжок

Холодець зі свинячих ніжок

улюблена святкове (і не тільки святковий) страва — холодець зі свинячих ніжок. Завдяки свинячим ніжок холодець відмінно застигає, він міцний, прекрасно ріжеться на шматочки. пробуйте! опис приготування: Для холодцю ретельно вимийте м'ясо. Особливу увагу приділіть ніжок. Їх потрібно як іду вимо...

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це смачне м'ясне блюдо, яке прикрасить ваш святковий стіл або сімейна вечеря. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це ситне і поживне блюдо, яке люблять усі. У святкові чи інші дні з...

Холодець зі свинячих ніжок в мультиварці

Холодець зі свинячих ніжок в мультиварці

Перед вами один з найпростіших варіантів, як приготувати холодець зі свинячих ніжок в мультиварці. Якщо ви є прихильником цієї закуски, то обов'язково запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: 1. перший секрет, який я пропоную використовувати в рецепті приготування холодцю зі свинячих ніжок в ...

Грузинський хаш

Грузинський хаш

Хочу поділитися з вами, як приготувати грузинський хаш. Це приголомшливий наваристий суп, який чудово підійде для ситного обіду і обов'язково буде вам до смаку. Дуже рекомендую! опис приготування: Якщо вам до смаку м'ясні насичені бульйони, тоді обов'язково зверніть увагу на цей рецепт. Незваж...