Рецепт Холодець з курячих потрухів

Рецепт Холодець з курячих потрухів
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Колись народи Півночі стали виносити пряний м'ясної відвар на мороз, де він і застигав, за що слов'яни і назвали його холодцем. Вчора це блюдо північних мисливців можна запросто приготувати і вдома.

опис приготування:

Крильця і ​​шийки курки добре промиваємо. Гребінці обшпарюємо і знімаємо плівку. У лапок отрубаем коготки, також обшпарюємо і знімаємо шкірку.

Шлуночки вивертаємо і робимо те ж саме, що з попередніми частинами.

Тепер заливаємо все холодною водою і- розрахунку на 1 кг 1,5-2 літра води і варимо на слабкому вогні, періодично помішуючи і знімаючи пінну За годину до готовності додаємо цибулю, перець, петрушку, морква, сіль.

желатин zamachivaem (90 мл води на 15 г)

Когда потроха сварились, відокремлюємо їх від кісточок. бульйон проціджуємо. Знову кидаємо в нього тельбухи і варимо їх ще 30 хв.

Проціджуємо желатин і вливаємо його в невелику кількість охолодженого бульйону (приблизно 200 мл).

У бульйон з потрохами вливаємо бульйон з желатином.

Дрібно рубаємо часник і також додаємо в бульйон, який доводимо до кипіння і вимикаємо.

Готовий холодець розливаємо у форми, додаємо свіжі або консервовані овочі і охолоджуємо.

При подачі на стіл витягуємо холодець з форм, прикрашаємо зеленню

Зберігаємо готову страву тільки в холодному місці.

Смачного!


  • курячі крильця, шлунки, грубешки и лапки— 1,5 кілограма
  • желатин— 15 грам
  • морква— 40 грам
  • корінь петрушки— 30 грам
  • цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • часник— 1 штука
  • горошок зелений— 1 Склянка
Крильця і ​​шийки курки добре промиваємо. Гребінці обшпарюємо і знімаємо плівку. У лапок отрубаем коготки, також обшпарюємо і знімаємо шкірку.

Шлуночки вивертаємо і робимо те ж саме, що з попередніми частинами.

Тепер заливаємо все холодною водою і- розрахунку на 1 кг 1,5-2 літра води і варимо на слабкому вогні, періодично помішуючи і знімаючи пінну За годину до готовності додаємо цибулю, перець, петрушку, морква, сіль.

желатин zamachivaem (90 мл води на 15 г)

Когда потроха сварились, відокремлюємо їх від кісточок. бульйон проціджуємо. Знову кидаємо в нього тельбухи і варимо їх ще 30 хв.

Проціджуємо желатин і вливаємо його в невелику кількість охолодженого бульйону (приблизно 200 мл).

У бульйон з потрохами вливаємо бульйон з желатином.

Дрібно рубаємо часник і також додаємо в бульйон, який доводимо до кипіння і вимикаємо.

Готовий холодець розливаємо у форми, додаємо свіжі або консервовані овочі і охолоджуємо.

При подачі на стіл витягуємо холодець з форм, прикрашаємо зеленню

Зберігаємо готову страву тільки в холодному місці.

Смачного!


Подібні рецепти

Гуляш з курячих потрухів

Паштет з курячих потрухів

ситне, але в той же час легке блюдо. Готується воно просто і напевно сподобається любителям страв з курячих потрухів. опис приготування: Смачне і ситне блюдо з курячих потрухів прекрасно підходить до будь-якого гарніру — к рису, картоплі або макаронів. Приготувати гуляш з курячих потрухів доси...

Суп з курячих потрухів з грибами

Суп з курячих потрухів з грибами

Суп з курячих потрухів з грибами - відмінне живильне блюдо, яке прийде на допомогу господині, адже гаряче - це обов'язкова складова будь-якого раціону, як дорослого, так і дитячого. опис приготування: Цей нехитрий рецепт, який підкаже, як приготувати суп з курячих потрухів з грибами, обов'язко...

Суп з курячих потрухів

Суп з курячих потрухів

Рецепт супу з курячих потрухів — в допомогу господарці. Кому не подобаються страви з потрухів, той не пробував цей суп! ароматний, наваристий, ситний, а головне — дуже смачний суп для вас і вашої родини. опис приготування: В умілих руках — і potroha ласощі. головне — пам'ятати про те, що тельб...

Холодець з курячих стегенець

Холодець з курячих стегенець

Смачний і простий у приготуванні холодець з курячих стегенець займе почесне місце на вашому святковому столі і не тільки. Гості точно оцінять таке блюдо гідно! Беріть рецепт на замітку! опис приготування: Холодець з курячих стегенець — це доступне і недороге блюдо. Приготувати його можна як до...

Холодець з курячих спинок

Холодець з курячих спинок

простий, дуже апетитний і нескладний у приготуванні холодець з курячих спинок в домашніх умовах прекрасно доповнить ваш новорічний стіл. опис приготування: В рецепт приготування холодцю з курячих спинок найкраще використовувати також ніжки, грудку і лапки. Така різноманітність інгредієнтів дас...