Рецепт Суп з сочевицею, шавлією і беконом
Рецепт приготування супу з червоної сочевиці з шавлією і беконом.
опис приготування:
У великій каструлі на середньому вогні підсмажити бекон до хрусткої скоринки, близько 3 хвилин.
Покласти бекон на паперовий рушник і дати стекти жиру.
Додати в каструлю часник, цибулю і моркву. Варити на середньому вогні до м'якості, приблизно 5 хвилин. Додати шавлія і варити 1 хвилину.
Додати сочевицю, Кмин Курячий суп і, перемішати.
Варити на повільному вогні, поки сочевиця не буде готова, від 20 до 25 хвилин.
Розлити суп на 4 тарілки, прикрасити листям шавлії і подавати з беконом.
- бекону (120 г), нарізані— 5 скибочок
- зубчики часнику, дрібно нарізані— 2 штуки
- середня цибулина, дрібно нарізана— 1 штука
- середні моркви, нарезаннные— 4 штуки
- свіжих листа шавлії, фаршу, а также листья шалфея для гарнира— 6 штук
- червоної сочевиці— 11/2 склянки
- меленого кмину— 1 Чайна ложка
Покласти бекон на паперовий рушник і дати стекти жиру.
Додати в каструлю часник, цибулю і моркву. Варити на середньому вогні до м'якості, приблизно 5 хвилин. Додати шавлія і варити 1 хвилину.
Додати сочевицю, Кмин Курячий суп і, перемішати.
Варити на повільному вогні, поки сочевиця не буде готова, від 20 до 25 хвилин.
Розлити суп на 4 тарілки, прикрасити листям шавлії і подавати з беконом.
Подібні рецепти
Варення з винограду з кісточками
Рецепт приготування супу "; Сквош" з гарбузом, шавлією і хлібними тостами. готується швидко, менш 30 хвилин. Французька кухня. кількість порцій: 3 картопля— 1 штука морква— 1 штука гарбуз— 400-600 грам часник— 3 зубчики цибулина— 1 штука бульйон— 6 склянок сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець...
Суп-пюре з гарбузом і сочевицею
ароматний, легкий і поживний суп. Готується дуже просто і швидко, а за смаком дуже хороший! Яскраві прянощі надають йому злегка екзотичний східний колорит. Спробуйте! опис приготування: Сочевиця багата на рослинний білок і вариться набагато швидше за інших бобових. Це робить її улюбленицею го...
Грибний суп з сочевицею і гречаної вермішеллю
Насичений і поживний суп. готується просто, виходить завжди! Вершково-сметанний смак і грибний аромат роблять цей суп впізнаваним і бажаним, а гречана вермішель відмінно підкреслює його простий, але яскравий смак. опис приготування: Зварити такий суп можна як на воді, так і на бульйоні. Сочеви...
Суп з сочевицею і картоплею
Сочевиця надзвичайно корисний продукт, який містить велику кількість вітамінів і мікроелементів. Сьогодні у мене рецепт супу з червоної сочевиці. просто, швидко і смачно! опис приготування: Червона сочевиця хороша ще тим, що готується дуже швидко, не вимагаючи замочування у воді. Тому, маючи в...
Суп з сочевицею і солодкою картоплею
Рецепт приготування супу з сочевицею, морквою, селерою солодкою картоплею і зеленою квасолею. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, морква, селера і лавровий лист. готувати, помішуючи, поки овочі не стануть м'якими, від 5 до 7 хвилин. Додати ча...