Рецепт Свиняча корейка з домашнім кетчупом

Рецепт Свиняча корейка з домашнім кетчупом
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Свиняча корейка з домашнім кетчупом — досить просте в приготуванні буденне блюдо зі звичайних інгредієнтів, яке за смаком і ефектності дасть сто очок вперед багатьом ресторанним і гурманським.

опис приготування:

Свиняча корейка з домашнім кетчупом — майже повне, на мій погляд, страва. Причепитися до нього неможливо: м'ясо, якщо готувати за рецептом, виходить дивовижно м'яким і ніжним, смачним домашнім свіжоприготований соус до м'яса — присутній і чудово доповнює смакову гаму (свинина + домашній кетчуп = захват) блюда. І, до того ж, готується воно не дуже складно, та й інгредієнтів якихось дорогих або складних для приготування не потрібно. словом, відмінне блюдо, рецепт якого варто занести собі в арсенал.

  • помідори— 5 штук
  • Солодкий перець— 1 штука
  • Гострий перець— — За смаком
  • цибулина— 1-2 штук
  • Корейська— 800 грам
  • сіль, перець, цукор— — За смаком
  • яблуко— 1 штука
  • сальник— 100 грам
  • лимон— 1/2 штуки
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
Свиняча корейка з домашнім кетчупом - фото крок 1 Почнемо з приготування соусу. Спершу гарненько вимиємо наші овочі.

Свиняча корейка з домашнім кетчупом - фото крок 2 Помідори очищаємо від шкірки (для цього добре обдати окропом помідори — шкірка знімається дуже легко), перці очищаємо від насіння, луковицу чистим. За допомогою блендера, процесора або комбайна подрібнюємо все це справа до однорідної консистенції.

Свиняча корейка з домашнім кетчупом - фото крок 3 пюре — це ще не соус — перекладаємо в каструлю, ставимо на середній вогонь і уварюємо при повільному кипінні до набуття потрібної консистенції.

Свиняча корейка з домашнім кетчупом - фото крок 4 А поки наш соус вариться — займемося корейкой. Для цього візьмемо корейку, наріжемо на порційні шматочки, і з торцевого боку кожного з шматочків зробимо досить глибокий надріз у напрямку кістки. Для наочності дивіться фото — у нас повинен вийти своєрідний кишеньку.

Свиняча корейка з домашнім кетчупом - фото крок 5 Кожен шматок м'яса солимо і перчимо, а в кишеню вставляємо 2-3 невеликих скибочки яблука.

Свиняча корейка з домашнім кетчупом - фото крок 6 Ще раз гарненько натираємо сіллю і перцем.

Свиняча корейка з домашнім кетчупом - фото крок 7 Щоб корейка НЕ ​​пересохла і залишилася соковитою, нам потрібен сальник — така собі сіточка з сала, яка покриває внутрішні стінки органів тваринного (свині або барана). Купити можна на будь-якому ринку і в більшості супермаркетів.

Свиняча корейка з домашнім кетчупом - фото крок 8 Кожен шматочок м'яса обертаємо нашим сальником. Корейка повинна виявитися як би в мішечку з сальника.

Свиняча корейка з домашнім кетчупом - фото крок 9 Розігріваємо духовку до 200 градусів. Підготовлене м'ясо кладемо в суху сковороду або іншу форму для запікання і ставимо в духовку.

Свиняча корейка з домашнім кетчупом - фото крок 10 Отже, м'ясо запікається — можна повернутися до кетчупу, який до цього часу гарненько Уваров і змінив колір на характерний червоний.

Свиняча корейка з домашнім кетчупом - фото крок 11 Варимо до тих пір, поки рідини в кетчупу залишиться зовсім трохи. У міру википання рідини починаємо ложкою перемішувати кетчуп все активніше і активніше, оскільки в іншому випадку густий кетчуп почне пригорати. помішуючи, уварюємо соус до консистенції кетчупу, і буквально за 30 секунд до закінчення приготування додаємо в кетчуп сіль, перець, цукор (за смаком), а також сік половини лимона і трохи оливкового масла. перемішуємо — і знімаємо з вогню.

Свиняча корейка з домашнім кетчупом - фото крок 12 Коли сальник на м'ясі повністю розчиниться, а м'ясо покриється коричневою скоринкою — значить, блюдо готово. Подаємо нашу корейку з приготованим домашнім кетчупом, свіжою зеленню і гарніром. приємного!

Подібні рецепти

Свиняча корейка з гірчицею в духовці

Міланезе

Хочете зробити основне м'ясне блюдо? Пропоную недорогий і смачний варіант, як приготувати свинячу корейку з гірчицею в духовці. ароматне, ніжне, соковите м'ясо, що виглядає апетитно. опис приготування: Для цього рецепта можна використовувати гірчицю двох видів: в зернах і звичайну, а також тіл...

Свиняча корейка з інжиром і винним соусом

Свиняча корейка з інжиром і винним соусом

Рецепт приготування свинячої корейки з солодким інжиром і соусом з портвейну. опис приготування: Розігріти духовку до 2300 градусів. У середній сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити свинину сіллю і перцем. Обсмажувати до коричневого кольору з усіх боків, від 8 до 10 хвилин. В...

Свиняча корейка з травами

Свиняча корейка з травами

Рецепт приготування запеченої свинячої корейки з розмарином, чебрецем, шавлія, чабером, цибулею, часником і соусом з вермуту, гірчиці і вершкового масла. опис приготування: Свинячу корейку добре подавати з картопляним пюре. безкісткова свиняча корейка— 1 штука(1,8-2 кг) оливкового масла— 2 ...

Свиняча корейка в соєвому клярі

Свиняча корейка в соєвому клярі

Рецепт приготування свинячої корейки в соєвому клярі. Соєвий соус ідеально підходить до цієї страви. опис приготування: Смажена свиняча корейка — смачне гаряче блюдо яке сподобатися всій вашій родині. Даний рецепт свинячої корейки досить простий, а приготування не забере багато часу. кляр, осн...

Свиняча корейка зі сквошем

Свиняча корейка зі сквошем

Рецепт приготування пряної свинячої корейки зі спеціями і сквош. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. У великій мисці перемішати разом 3 столові ложки олії, цукор, порошок чилі, корицю, кмин і 2 столові ложки води. Додати сквош і перемішати. Відкласти в сторону. Приправити сви...