Рецепт Свиняча корейка з домашнім кетчупом
Свиняча корейка з домашнім кетчупом — досить просте в приготуванні буденне блюдо зі звичайних інгредієнтів, яке за смаком і ефектності дасть сто очок вперед багатьом ресторанним і гурманським.
опис приготування:
Свиняча корейка з домашнім кетчупом — майже повне, на мій погляд, страва. Причепитися до нього неможливо: м'ясо, якщо готувати за рецептом, виходить дивовижно м'яким і ніжним, смачним домашнім свіжоприготований соус до м'яса — присутній і чудово доповнює смакову гаму (свинина + домашній кетчуп = захват) блюда. І, до того ж, готується воно не дуже складно, та й інгредієнтів якихось дорогих або складних для приготування не потрібно. словом, відмінне блюдо, рецепт якого варто занести собі в арсенал.
- помідори— 5 штук
- Солодкий перець— 1 штука
- Гострий перець— — За смаком
- цибулина— 1-2 штук
- Корейська— 800 грам
- сіль, перець, цукор— — За смаком
- яблуко— 1 штука
- сальник— 100 грам
- лимон— 1/2 штуки
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
Помідори очищаємо від шкірки (для цього добре обдати окропом помідори — шкірка знімається дуже легко), перці очищаємо від насіння, луковицу чистим. За допомогою блендера, процесора або комбайна подрібнюємо все це справа до однорідної консистенції.
пюре — це ще не соус — перекладаємо в каструлю, ставимо на середній вогонь і уварюємо при повільному кипінні до набуття потрібної консистенції.
А поки наш соус вариться — займемося корейкой. Для цього візьмемо корейку, наріжемо на порційні шматочки, і з торцевого боку кожного з шматочків зробимо досить глибокий надріз у напрямку кістки. Для наочності дивіться фото — у нас повинен вийти своєрідний кишеньку.
Кожен шматок м'яса солимо і перчимо, а в кишеню вставляємо 2-3 невеликих скибочки яблука.
Ще раз гарненько натираємо сіллю і перцем.
Щоб корейка НЕ пересохла і залишилася соковитою, нам потрібен сальник — така собі сіточка з сала, яка покриває внутрішні стінки органів тваринного (свині або барана). Купити можна на будь-якому ринку і в більшості супермаркетів.
Кожен шматочок м'яса обертаємо нашим сальником. Корейка повинна виявитися як би в мішечку з сальника.
Розігріваємо духовку до 200 градусів. Підготовлене м'ясо кладемо в суху сковороду або іншу форму для запікання і ставимо в духовку.
Отже, м'ясо запікається — можна повернутися до кетчупу, який до цього часу гарненько Уваров і змінив колір на характерний червоний.
Варимо до тих пір, поки рідини в кетчупу залишиться зовсім трохи. У міру википання рідини починаємо ложкою перемішувати кетчуп все активніше і активніше, оскільки в іншому випадку густий кетчуп почне пригорати. помішуючи, уварюємо соус до консистенції кетчупу, і буквально за 30 секунд до закінчення приготування додаємо в кетчуп сіль, перець, цукор (за смаком), а також сік половини лимона і трохи оливкового масла. перемішуємо — і знімаємо з вогню.
Коли сальник на м'ясі повністю розчиниться, а м'ясо покриється коричневою скоринкою — значить, блюдо готово. Подаємо нашу корейку з приготованим домашнім кетчупом, свіжою зеленню і гарніром. приємного!
Подібні рецепти
Міланезе
Хочете зробити основне м'ясне блюдо? Пропоную недорогий і смачний варіант, як приготувати свинячу корейку з гірчицею в духовці. ароматне, ніжне, соковите м'ясо, що виглядає апетитно. опис приготування: Для цього рецепта можна використовувати гірчицю двох видів: в зернах і звичайну, а також тіл...
Свиняча корейка з інжиром і винним соусом
Рецепт приготування свинячої корейки з солодким інжиром і соусом з портвейну. опис приготування: Розігріти духовку до 2300 градусів. У середній сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити свинину сіллю і перцем. Обсмажувати до коричневого кольору з усіх боків, від 8 до 10 хвилин. В...
Свиняча корейка з травами
Рецепт приготування запеченої свинячої корейки з розмарином, чебрецем, шавлія, чабером, цибулею, часником і соусом з вермуту, гірчиці і вершкового масла. опис приготування: Свинячу корейку добре подавати з картопляним пюре. безкісткова свиняча корейка— 1 штука(1,8-2 кг) оливкового масла— 2 ...
Свиняча корейка в соєвому клярі
Рецепт приготування свинячої корейки в соєвому клярі. Соєвий соус ідеально підходить до цієї страви. опис приготування: Смажена свиняча корейка — смачне гаряче блюдо яке сподобатися всій вашій родині. Даний рецепт свинячої корейки досить простий, а приготування не забере багато часу. кляр, осн...
Свиняча корейка зі сквошем
Рецепт приготування пряної свинячої корейки зі спеціями і сквош. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. У великій мисці перемішати разом 3 столові ложки олії, цукор, порошок чилі, корицю, кмин і 2 столові ложки води. Додати сквош і перемішати. Відкласти в сторону. Приправити сви...