Рецепт Вишневий пиріг на пиві
Яскравий і насичений смак цього пирога сподобається всім любителям випічки з фруктами. Пиво робить тісто повітряним і надає трохи помітну пікантну гірчинку, а з вівсяним борошном пиріг набуває крихкість і чудовий аромат!
опис приготування:
Дуже люблю випічку з сливами! Намагайтеся підібрати міцні плоди яскравого забарвлення і вираженого аромату. По можливості використовуйте в випічці темний цукор дарк мусковадо, він надає випічці красивий глибокий колір і додатковий аромат.
- пиво— 200 мілілітрів(темне)
- цукор— 2/3 склянки
- цукор коричневий— 3 Ст. ложки( рекомендую дарк мусковадо)
- Вершкове масло— 100 грам
- яйця— 2 штуки
- Борошно пшеничне в / сорт— 1 Склянка(250 мл)
- борошно вівсяне— 1 Склянка
- сода— 1 Чайна ложка(без гірки)
- сіль— 1 щіпка
- оцет бальзамічний— 1 Ст. ложка
- імбир мелений— 1/2 чайних ложки
- обкладинка— 1/2 чайних ложки
- ванілін— 1 щіпка
- мигдальні пелюстки— 1-2 Ст. ложок
- карамель— 2 Ст. ложки
К маслу добавьте яйца по одному, ретельно збиваючи кожне.
Просійте обидва види борошна, смешайте их с содой и пряностями. Добавьте маленькую щепотку соли. Сіль усилит вкус сладкой выпечки и сделает его ярче.
Влейте в тесто половину пива и всыпьте половину мучной смеси. На низких оборотах миксера смешайте тесто. Также добавьте вторую половину пива и муки. В последнюю очередь влейте в тесто бальзамический уксус. Можно заменить его лимонным соком, но ароматный уксус углубит вкус пирога. Нюансы в кулинарии очень важны!
Перелийте тісто в підготовлену форму 24 см в діаметрі, краще роз'ємну, хорошо смазанную маслом и посыпанную мукой. Форма должна быть с высокими краями, тесто хорошо поднимается.
Сливу нарежьте дольками.
Выложите сливу на пирог, посыпьте сверху немного сахаром, затем миндальными лепестками и немного карамелью.
Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 40-45. через 20 хвилин, когда пирог хорошо поднимется и начнет румяниться, температуру знизьте до 180 градусів і печіть до сухої скіпки. Готовому пирогу дайте немного остыть в форме, затем аккуратно выложите на решетку и дайте остыть полностью.
При подаче верх слегка присыпьте сахарной пудрой.
Подібні рецепти
Салат на Новий рік Кабана
Хочу поділитися рецептом дуже смачного пирога. Знайшла його в інтернеті давно, підкоригувала під себе, вийшло дуже смачно. чорнослив, вимочений у вершках і коньяку, karamelizuetsya, утворюючи солодку соковиту шапочку над ніжним мигдальним тестом з присмаком амаретто. MMMMMMM, дуже смачний і нескл...
Вишневий пиріг перевертень
Якщо вам захотілося смачного пирога і щоб фрукти були зверху соковитими, то сливовий пиріг перевертень — то, що потрібно для чаювання всією родиною. Зливи можна поєднувати з іншими твердими фруктами. опис приготування: У гарячому і холодному вигляді сливовий пиріг перевертень — це щось. Його с...
Вишневий пиріг «Перевертыш»
Пироги-перевертні - одні з найсмачніших, адже такі пироги завжди виходять дуже соковитими, просочуючись соками і ароматами фруктів. Я пропоную рецепт, як приготувати сливовий пиріг "; Перевертиш ";. опис приготування: рецепт, як приготувати сливовий пиріг "; Перевертиш ";, дуже схожий на рецеп...
Вишневий пиріг з горіховою посипкою
Рецепт приготування сливового пирога з горіховою посипкою. ніжний, розсипчастий і дуже смачний сливовий пиріг. опис приготування: Для приготування пирога використовують такі інгредієнти як: яйця, крем, funduk, мука, цукор, розпушувач і сливи. До чаю самий раз! Зливи— 500 грам(начинка) Цукров...
Вишневий пиріг
Рецепт приготування пирога зі сливами. Приготувати такий пиріг на вихідних - чудова ідея. опис приготування: Пиріг зі сливами виходить дуже смачним. Він сподобається не тільки дітям, але і дорослим. Основне в цьому пирозі - це сливи. борошно— 2 склянки сіль— 1 щіпка Зливи— 0,5 кілограма Пані...