Рецепт Холодець з риб'ячих голів

Рецепт Холодець з риб'ячих голів
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Смачний і гарний холодець з риб'ячих голів буде мати гарний вигляд на вашому святковому столі. Готується просто і, в порівнянні з холодцем з м'яса, швидко.

опис приготування:

1. В першу чергу необхідно розморозити голови риб. Якщо вони були заморожені.

2. Потім відріжте зябра.

3. І промийте голови під проточною водою.

4. Налийте в каструлю коди і доведіть до кипіння.

5. Киньте риб'ячі голови, лаврове листя і перець. Додати сіль.

6. Нехай покипить все разом хвилини три, потім зменшіть вогонь до мінімуму. І варіть півтори години.

7. Коли бульйон приготується, м'якоть почне відходити від кісток. Тому періодично заглядайте в каструлю.

8. Готовий бульйон відставте. Рибу дістаньте шумівкою.

9. Відокремте м'якоть від кісток, кістки викинете.

10. У бульйон викладіть чищення цибулю і моркву. поставте варитися.

11. Коли Овочі зваряться, додайте в бульйон заздалегідь розмочений желатин. перешкодьте.

12. Якщо ви хочете, щоб в вашому холодець були овочі, поріжте їх маленькими шматочками і викладіть до риб'ячої м'якоті. Я використовую тільки морква.

13. У форми для холодцю покладіть м'якоть з овочами. залийте бульйоном.

14. Залиште в холодильнику до повного застигання. мінімум 4 годину.

Перед подачею прикрасьте зеленню. Смачного.

  • риб'ячі голови— 3 штуки(Краще голови товстолобика.)
  • Ріпчаста цибуля— 1-2 штук
  • Горошки чорного перцю— 1 Чайна ложка
  • пучок кропу— 1 штука(Невеликий.)
  • морква— 1 штука
  • Лавровий лист— 3 штуки
  • желатин— 1 Чайна ложка
1. В першу чергу необхідно розморозити голови риб. Якщо вони були заморожені.

2. Потім відріжте зябра.

3. І промийте голови під проточною водою.

4. Налийте в каструлю коди і доведіть до кипіння.

5. Киньте риб'ячі голови, лаврове листя і перець. Додати сіль.

6. Нехай покипить все разом хвилини три, потім зменшіть вогонь до мінімуму. І варіть півтори години.

7. Коли бульйон приготується, м'якоть почне відходити від кісток. Тому періодично заглядайте в каструлю.

8. Готовий бульйон відставте. Рибу дістаньте шумівкою.

9. Відокремте м'якоть від кісток, кістки викинете.

10. У бульйон викладіть чищення цибулю і моркву. поставте варитися.

11. Коли Овочі зваряться, додайте в бульйон заздалегідь розмочений желатин. перешкодьте.

12. Якщо ви хочете, щоб в вашому холодець були овочі, поріжте їх маленькими шматочками і викладіть до риб'ячої м'якоті. Я використовую тільки морква.

13. У форми для холодцю покладіть м'якоть з овочами. залийте бульйоном.

14. Залиште в холодильнику до повного застигання. мінімум 4 годину.

Перед подачею прикрасьте зеленню. Смачного.

Подібні рецепти

Холодець (швидкий рецепт)

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ячих голів muscleman.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name A...' at line 1

Культ холодцю на наших столах - це не міф, а реальність, яка перестала носити винятково святковий характер. Сьогодні я розповім вам, як приготувати холодець і догодити своїй свекрусі. опис приготування: Готовий холодець подавайте в гірчицею або хріном. Якщо вам не подобається м'ясо свинячих ні...

Холодець домашній

Холодець домашній

Домашній холодець — це не тільки фантастично смачна страва, але ще і справжній сімейний кулінарний ритуал, приготування і поїдання якого — медитація не гірше ліплення пельменів. ділюся рецептом. опис приготування: Простий рецепт холодцю домашнього: 1. Купуєте пару мотолижок (ніжок) — можна тіл...

Холодець з голови сома

Холодець з голови сома

Оригінальна закуска як раз для новорічних свят або святкової вечері. Легка, але разом з тим смачна і з рибкою. Ділюся з вами рецептом холодцю з голови сома — дивіться, не пошкодуєте! опис приготування: хоча холодець — це традиційно свиняча закуска, можна сміливо готувати холодець і з птиці, і ...

Холодець з яловичих литок

Холодець з яловичих литок

холодець — одне з блюд, згадка про який асоціюється з Новим роком та Різдвом. У кожної господині свій рецепт цього прекрасного страви. Я пропоную приготувати холодець з яловичих литок. опис приготування: Холодець з яловичих литок, на мій погляд, найсмачніший з усіх видів цієї закуски. Готувати...

Холодець з курячих стегенець

Холодець з курячих стегенець

Смачний і простий у приготуванні холодець з курячих стегенець займе почесне місце на вашому святковому столі і не тільки. Гості точно оцінять таке блюдо гідно! Беріть рецепт на замітку! опис приготування: Холодець з курячих стегенець — це доступне і недороге блюдо. Приготувати його можна як до...