Рецепт Холодець з риб'ячих голів
Смачний і гарний холодець з риб'ячих голів буде мати гарний вигляд на вашому святковому столі. Готується просто і, в порівнянні з холодцем з м'яса, швидко.
опис приготування:
1. В першу чергу необхідно розморозити голови риб. Якщо вони були заморожені.
2. Потім відріжте зябра.
3. І промийте голови під проточною водою.
4. Налийте в каструлю коди і доведіть до кипіння.
5. Киньте риб'ячі голови, лаврове листя і перець. Додати сіль.
6. Нехай покипить все разом хвилини три, потім зменшіть вогонь до мінімуму. І варіть півтори години.
7. Коли бульйон приготується, м'якоть почне відходити від кісток. Тому періодично заглядайте в каструлю.
8. Готовий бульйон відставте. Рибу дістаньте шумівкою.
9. Відокремте м'якоть від кісток, кістки викинете.
10. У бульйон викладіть чищення цибулю і моркву. поставте варитися.
11. Коли Овочі зваряться, додайте в бульйон заздалегідь розмочений желатин. перешкодьте.
12. Якщо ви хочете, щоб в вашому холодець були овочі, поріжте їх маленькими шматочками і викладіть до риб'ячої м'якоті. Я використовую тільки морква.
13. У форми для холодцю покладіть м'якоть з овочами. залийте бульйоном.
14. Залиште в холодильнику до повного застигання. мінімум 4 годину.
Перед подачею прикрасьте зеленню. Смачного.
- риб'ячі голови— 3 штуки(Краще голови товстолобика.)
- Ріпчаста цибуля— 1-2 штук
- Горошки чорного перцю— 1 Чайна ложка
- пучок кропу— 1 штука(Невеликий.)
- морква— 1 штука
- Лавровий лист— 3 штуки
- желатин— 1 Чайна ложка
2. Потім відріжте зябра.
3. І промийте голови під проточною водою.
4. Налийте в каструлю коди і доведіть до кипіння.
5. Киньте риб'ячі голови, лаврове листя і перець. Додати сіль.
6. Нехай покипить все разом хвилини три, потім зменшіть вогонь до мінімуму. І варіть півтори години.
7. Коли бульйон приготується, м'якоть почне відходити від кісток. Тому періодично заглядайте в каструлю.
8. Готовий бульйон відставте. Рибу дістаньте шумівкою.
9. Відокремте м'якоть від кісток, кістки викинете.
10. У бульйон викладіть чищення цибулю і моркву. поставте варитися.
11. Коли Овочі зваряться, додайте в бульйон заздалегідь розмочений желатин. перешкодьте.
12. Якщо ви хочете, щоб в вашому холодець були овочі, поріжте їх маленькими шматочками і викладіть до риб'ячої м'якоті. Я використовую тільки морква.
13. У форми для холодцю покладіть м'якоть з овочами. залийте бульйоном.
14. Залиште в холодильнику до повного застигання. мінімум 4 годину.
Перед подачею прикрасьте зеленню. Смачного.
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ячих голів muscleman.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name A...' at line 1
Культ холодцю на наших столах - це не міф, а реальність, яка перестала носити винятково святковий характер. Сьогодні я розповім вам, як приготувати холодець і догодити своїй свекрусі. опис приготування: Готовий холодець подавайте в гірчицею або хріном. Якщо вам не подобається м'ясо свинячих ні...
Холодець домашній
Домашній холодець — це не тільки фантастично смачна страва, але ще і справжній сімейний кулінарний ритуал, приготування і поїдання якого — медитація не гірше ліплення пельменів. ділюся рецептом. опис приготування: Простий рецепт холодцю домашнього: 1. Купуєте пару мотолижок (ніжок) — можна тіл...
Холодець з голови сома
Оригінальна закуска як раз для новорічних свят або святкової вечері. Легка, але разом з тим смачна і з рибкою. Ділюся з вами рецептом холодцю з голови сома — дивіться, не пошкодуєте! опис приготування: хоча холодець — це традиційно свиняча закуска, можна сміливо готувати холодець і з птиці, і ...
Холодець з яловичих литок
холодець — одне з блюд, згадка про який асоціюється з Новим роком та Різдвом. У кожної господині свій рецепт цього прекрасного страви. Я пропоную приготувати холодець з яловичих литок. опис приготування: Холодець з яловичих литок, на мій погляд, найсмачніший з усіх видів цієї закуски. Готувати...
Холодець з курячих стегенець
Смачний і простий у приготуванні холодець з курячих стегенець займе почесне місце на вашому святковому столі і не тільки. Гості точно оцінять таке блюдо гідно! Беріть рецепт на замітку! опис приготування: Холодець з курячих стегенець — це доступне і недороге блюдо. Приготувати його можна як до...