Рецепт Холодець з курячих стегенець
Смачний і простий у приготуванні холодець з курячих стегенець займе почесне місце на вашому святковому столі і не тільки. Гості точно оцінять таке блюдо гідно! Беріть рецепт на замітку!
опис приготування:
Холодець з курячих стегенець — це доступне і недороге блюдо. Приготувати його можна як до святкового столу, так і для сімейної вечері.
- курячі стегенця— 700 грам
- вода— 1 літр
- морквина— 80 грам
- Цибуля— 80 грам
- Перець горошком— 6-7 штук
- Лавровий лист— 2 штуки
- сіль— За смаком
Курячі стегенця промийте і складіть в каструлю.
Залийте стегенця холодною водою і поставте варитися на повільний вогонь.
Варіть стегенця під кришкою на повільному вогні, щоб бульйон злегка вирував. варіть холодець 1 час. Додати сіль за смаком.
Потім додайте в бульйон почищену моркву і добре вимитий цибулю в лушпинні. Від овочів колір бульйону стане більш золотистим.
Всипте перець горошком і лавровий лист для аромату. Варіть холодець ще 30 хвилин при тихому бурлінні під кришкою. Якраз звариться морквина.
Дістаньте м'ясо з бульйону, зніміть шкіру з стегенець, відокремте м'ясо від кісток. Цибуля після варіння не знадобиться.
Складіть шматочки м'яса в форми для холодцю, додайте також шматочки вареної моркви.
Залийте м'ясо бульйоном, протоку його через сито, щоб прибрати перець горошком і лавр. Поставте холодець в формах в холодильник до повного застигання, приблизно на 3-4 годину. Бульйон застигне і холодець вийде просто відмінним.
Приємного вам апетиту!
Подібні рецепти
Синець з овочами на пару
Я розповім, як приготувати холодець з стегенець. Він виходить дуже смачним і ніжним і ризикує стати улюбленою стравою кожного. Спробуйте приготувати холодець з стегенець у себе вдома. опис приготування: За цим рецептом виходить дивовижний і ніжний холодець. Якщо хочете, то м'ясо можна пропусти...
Холодець з курячих лапок
холодець — це завжди смачно, особливо з чорним хлібом і хріном. А ще краще - з гарячою картоплею. Перед вами — простий рецепт приготування холодцю з курячих лапок. Смачно і недорого. Спробуйте! опис приготування: Як приготувати холодець з курячих лапок? Дивіться мій детальний рецепт з фото. Ла...
Холодець з курячих ніжок
Холодець з курячих ніжок — обов'язкова закуска наших сімейних застіль. Ділюся з вами рецептом. опис приготування: Отже, приступимо до приготування холодцю з курячих ніжок. 1. Спочатку перевірте чи немає на курячих ніжках пір'я. Якщо вони залишилися, то вищіпніте або обпалити курячі ніжки. 2. П...
Холодець з курячих спинок
простий, дуже апетитний і нескладний у приготуванні холодець з курячих спинок в домашніх умовах прекрасно доповнить ваш новорічний стіл. опис приготування: В рецепт приготування холодцю з курячих спинок найкраще використовувати також ніжки, грудку і лапки. Така різноманітність інгредієнтів дас...
Холодець з курячих потрухів
Колись народи Півночі стали виносити пряний м'ясної відвар на мороз, де він і застигав, за що слов'яни і назвали його холодцем. Вчора це блюдо північних мисливців можна запросто приготувати і вдома. опис приготування: Крильця і шийки курки добре промиваємо. Гребінці обшпарюємо і знімаємо плі...