Холодець (швидкий рецепт)

Холодець (швидкий рецепт)
Кількість порцій: 6 Час приготування: 7 г. 0 хв.
Культ холодцю на наших столах - це не міф, а реальність, яка перестала носити винятково святковий характер. Сьогодні я розповім вам, як приготувати холодець і догодити своїй свекрусі.

опис приготування:

Готовий холодець подавайте в гірчицею або хріном. Якщо вам не подобається м'ясо свинячих ніг, можете використовувати яловичу бульонкамі, а для застигання бульйону використовувати кілька свинячих ніг. свинячі ноги, як і яловичі, можуть мати специфічний запах, тому багато хто використовує свинячу рульку або індичі плечі. З них теж бульйон прекрасно застигає. Якщо віддаєте перевагу пташине м'ясо, то яловичину або свинину замініть на ваш смак.

Смачного!

  • свинячі ноги— 2 кілограма
  • Корінь петрушки— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • Лавровий лист— 3 штуки
  • Перець чорний горошком— 4 штуки
  • сіль— За смаком
1 Ноги розріжте по суглобах, великі кістки розрубати, покладіть в каструлю і залийте 5-ю літрами води так, щоб вода була вище на 3 пальця.

2 Воду в каструлі доведіть до кипіння, зніміть піну і зменшіть вогонь так, щоб вода ледве кипіла. варіть 2,5-3 годину.

3 Корінь петрушки, перець, лавровий лист, очищену моркву і цибулю покладіть в бульйон за 1 годину до готовності.

4 Коли ноги зваряться, вийміть їх з бульйону і остудіть, відокремте м'ясо від кісток.

5 Часник порубати і додайте в бульйон, приправте його сіллю, доведіть до кипіння і зніміть з вогню, остудіть близько 20 хвилин.

6 У форми для холодцю викладіть м'ясо, залийте процідженим бульйоном. Поставте в холод на 6 годин.

Подібні рецепти

Шніцель (швидкий рецепт)

Омлет (швидкий рецепт)

Сьогодні ми знову поговоримо про універсальний вигляді гарячого м'ясного блюда. Я розповім вам, як приготувати шніцель. Відрізняється це блюдо тим, що занурюється в розпечене масло і готується дуже швидко! опис приготування: Такий шніцель можете подавати з рисом або картопляним пюре. В якості ...

Шоколадний мус (дуже швидкий рецепт)

Шоколадний мус (дуже швидкий рецепт)

Прекрасний ніжний мус сьогодні стане реальністю, адже я розповім вам, як приготувати шоколадний мус. Смак вийде неймовірно ніжним, а структура - повітряної. опис приготування: Всім любителям шоколаду присвячується. Якщо ви любите шоколад точно так же, як люблю його я, то цей рецепт для вас ста...

Солоні огірки (швидкий рецепт)

Солоні огірки (швидкий рецепт)

цей метод — відмінна альтернатива традиційному способу засолювання огірків. Огірки виходять хрусткими, не втрачають свій яскравий колір і господині не потрібно возитися з банками і розсолом. опис приготування: цей швидкий, & Quot; сухий" метод засолювання огірків дуже зручний для господині. Не...

Гриби печериці мариновані (швидкий спосіб)

Гриби печериці мариновані (швидкий спосіб)

Не знаю чому, але у мене якась слабкість до маринованим заготівлях. різні перці, помідори, огірки, а особливо грибочки. Це ідеальна закуска на кожен день. А рецепт - справжня знахідка. опис приготування: Я описала в інструкції, як приготувати гриби печериці мариновані (швидкий спосіб). Вам зна...

Соус «Маринара» швидкий

Соус «Маринара» швидкий

Соус "; Маринара" швидкий використовується на Середземномор'ї для приготування піци, пасти, бутербродів, креветок, курки. Соус дуже цікавий, хоч і простий. Для його приготування вам потрібен блендер. опис приготування: Соус "; Маринара" швидкий готується з консервованих у власному соку помідор...