Рецепт Холодець з куркою
Хочете здивувати гостей смачним і традиційною стравою української кухні? Хочу запропонувати вам рецепт, як приготувати холодець з куркою. Навіть якщо ви раніше не їли його, то запевняю, вам це сподобається.
опис приготування:
Традиційний холодець готують зі свинини, вона дає хороший навар і насичений смак. Холодець роблять з додаванням овочів та інших видів м'яса, наприклад, курки, яловичини. Мені подобається, щоб в холодці не було хрящів і шкіри, так набагато приємніше. Не забудьте про спеції: листя Лавров, перо, гірчиці.
- свинячі ноги— 900 грам
- гомілка куряча— 8 штук
- Цибуля— 2 штуки
- морквина— 1 штука
- селера— 1 штука(стебло)
- Лавровий лист— 2-3 штук
- сіль— За смаком
- часник— 4-5 зубчиків
- хрін (гірчичний) — За смаком
- Чорний перець горошком— 8-10 штук
- кріп— За смаком
2. Після закипання злийте воду і налийте чисту, щоб вона покрила її вміст на 3 пальця. Надішліть каструлю на вогонь, доведіть воду до кипіння і зменшіть вогонь.
3. Варіть вміст на слабкому вогні під закритою кришкою близько 4-5 годин, потрібен хороший навар.
4. очистіть цибулю, селера і моркву, додайте всі овочі в каструлю через 5 годин, а також лавровий лист, перець горошком, 2 чайні ложки солі, варіть ще 1 час.
5. Дістаньте овочі з бульйону, викиньте селера, лавровий лист і цибулю, а морква наріжте тонкими кільцями. Свинячі ноги приберіть в сторону, а курку подрібніть. Процідіть бульйон через дрібне сито і марлю 3-4 рази, щоб він був прозорий.
6. Викладіть в миску трохи моркви, додайте гілочку кропу.
7. Поверх моркви викладіть трохи курячого м'яса, що розібрали на тонкі волокна, залийте м'ясо бульйоном.
8. Надішліть холодець в холодильник на 5-8 годин, може бути і більше. Подавайте з хріном, смачного!
Подібні рецепти
Цукор з бузком
Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це смачне м'ясне блюдо, яке прикрасить ваш святковий стіл або сімейна вечеря. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це ситне і поживне блюдо, яке люблять усі. У святкові чи інші дні з...
Холодець (швидкий рецепт)
Культ холодцю на наших столах - це не міф, а реальність, яка перестала носити винятково святковий характер. Сьогодні я розповім вам, як приготувати холодець і догодити своїй свекрусі. опис приготування: Готовий холодець подавайте в гірчицею або хріном. Якщо вам не подобається м'ясо свинячих ні...
Холодець домашній
Домашній холодець — це не тільки фантастично смачна страва, але ще і справжній сімейний кулінарний ритуал, приготування і поїдання якого — медитація не гірше ліплення пельменів. ділюся рецептом. опис приготування: Простий рецепт холодцю домашнього: 1. Купуєте пару мотолижок (ніжок) — можна тіл...
Холодець з голови сома
Оригінальна закуска як раз для новорічних свят або святкової вечері. Легка, але разом з тим смачна і з рибкою. Ділюся з вами рецептом холодцю з голови сома — дивіться, не пошкодуєте! опис приготування: хоча холодець — це традиційно свиняча закуска, можна сміливо готувати холодець і з птиці, і ...
Холодець з яловичих литок
холодець — одне з блюд, згадка про який асоціюється з Новим роком та Різдвом. У кожної господині свій рецепт цього прекрасного страви. Я пропоную приготувати холодець з яловичих литок. опис приготування: Холодець з яловичих литок, на мій погляд, найсмачніший з усіх видів цієї закуски. Готувати...